IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
12.11.22 12:13

@Bella277 @Kristeena0

Co vy, jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
12.11.22 13:03

@sarkahuncarova @Iriss86 holky dnes 5. den po transferu, embryjku je 10 dní. Na krev jdu 21.11. a test rozhodně nezkusím dřív než 9. den a to ještě uvidím jak se budu cítit a jestli se mi bude chtít. Taky nevylučuju že otestuji až za týden v neděli před krví. Doma mám 3 testy a víc už jich kupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
12.11.22 19:01
@Iriss86 píše:
@Bella277 @Kristeena0Co vy, jak jste na tom?

Ahoj :mavam:
já dneska 1DC, takže se zázrak nekoná.
Zítra k večeru první injekce, už teď se bojím 😔.
Koukám, že ty už stimuluješ, jak to zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.11.22 21:46
@Iriss86 píše:
@Beanka Mám vypíchané zatím 4 dávky udělala se mi jedna modřinka, ale už se mi hůř píchá, bříško je nafouklé tak vpichy už jsou nepřijmy. Zitra dám 5.davku a v pondělí pauza a 1. kontrola.Tak uvidíme co dal. Jedine plus je, ze mi ms zmizela po 4 dnech. :mrgreen: Za to je i rád muž :mrgreen: za modřinku odměna :mrgreen:
Po kontrole do odberu pichas každý den dál stimulační léky?Příspěvek upraven 12.11.22 v 09:58

Taky jsem byla překvapená, že menstruace byla slabší a kratší :lol:
1. Kontrola-to jsou nervy viď :), napiš jak jsi dopadla, držím pěsti
:andel:

Já jsem dnes 12 DC a píchali jsme poslední Bemfolu a Orgalutran, zítra dvě injekce na zastavení Decapeptylu (místo HCG, když se bude vše zamrazovat) a v úterý ráno na punkci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.11.22 21:54

@Bella277
Ahojky, neboj se, vše zvládneš a také vše dobře dopadne :hug:
Jsme v tom spolu holky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
12.11.22 22:09
@Beanka píše:
@Bella277
Ahojky, neboj se, vše zvládneš a také vše dobře dopadne :hug:
Jsme v tom spolu holky :srdce:

Ahojky :hug:
Moc děkuji za podporu :srdce:
Tak to už máš za chvilku injekce zasebou 👏 :ok_hand:.
Proč budeš zamražovat a nebude transfer, kvůli genetice?
Musíme to všechno zvládnout, hlavně, aby to všechno dobře dopadlo 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.11.22 22:41

@Bella277 Musíme vše zamrazit, protože moje vaječníky zareagovaly přehnaně a zpomaleně na stimulaci.
Paní doktorka mi dala krátký stimulační protokol a už na 1.UZ kontrole 7DC mi bylo zjištěno hodně folikulů, ale malých. Musela je paní doktorka “dokrmit”, aby bylo vůbec co odsávat, ale je jich prý nad 25 a tělo se musí dát dokupy, hlavně se bude odsávat až 15DC a prý takto dlouho (cca 19DC) se v tomto případě nezavádí. Genetiku nám dělali a tu máme v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
13.11.22 01:24
@Beanka píše:
@Bella277 Musíme vše zamrazit, protože moje vaječníky zareagovaly přehnaně a zpomaleně na stimulaci.
Paní doktorka mi dala krátký stimulační protokol a už na 1.UZ kontrole 7DC mi bylo zjištěno hodně folikulů, ale malých. Musela je paní doktorka “dokrmit”, aby bylo vůbec co odsávat, ale je jich prý nad 25 a tělo se musí dát dokupy, hlavně se bude odsávat až 15DC a prý takto dlouho (cca 19DC) se v tomto případě nezavádí. Genetiku nám dělali a tu máme v pořádku.

Aha, koukám, že se fakt během IVF může stát úplně cokoliv.
To si právě říkám každý den, co se všechno může pokazit.
U tebe to není nic strašného, ale je škoda, že nemůžeš mít hned transfer.

Je skoro půl druhé ráno a já nemůžu vůbec usnout, jsem že zítřka úplně nervózní.
Není mi z toho vůbec dobře :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
13.11.22 10:32

@Bella277
Hlavně se nestresuj, stejně to neovlivníš :hug: vše bude jak má být :srdce:
Vyraz na krásnou nedělní procházku, načerpej sluníčko a pak si hoď nožky hore 🙂 večer si uvař meduňkový čaj a zítra nám dáš vědět dobré zprávy :kytka:

Já jsem malinko nervózní z úterní punkce :mrgreen: už ať to máme za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
13.11.22 10:38

Holky všechno je o zvyku a nervů se nezbavíme, víte jak dnes stresuju já…?Minule mi totiž bylo mnohem víc špatně, moc toho teda teď necítím. Strach že se zastavil vývoj je obrovský.
@Bella277 čeho se bojíš, injekcí? Nebo že už to začalo? U injekcí jde o to se překonat, ale není to zase tak hrozné.
@Beanka hlavně nezanedbávej pití a bílkoviny, ať se podaří odběr a ustojí případný OHSS. Určitě se budeš radovat ze šancí co budete mít. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
13.11.22 11:03

@Bella277 Neboj to dáš. Jaela taky obrovsky strach a nervy, dej si čas který budeš pichat pokud nemáš nastaveno od Dr a zales si nekam kde budeš sama. V klidi jsi vše pro to vyzkoušej na necisto…Já první dávku dávala v práci v šatně na rozvrzané lavici. :mrgreen: V hlavě nastaveno, že musím rychle píchnout a letět na pas. Takze doma jsem si studovala a pak v práci hop hop a bylo to. :mrgreen: Predplnene pero - malá jehlička jen to trochu stiplo.Dnes jsem pichala poslední ( 5) dávku. Jen jedna modřinka. Muz je trošku naštvaný chtěl si to taky zkusit, ale já mu to nechtěla půjčit. Paradoxne jsme se na to těšila :mrgreen: Na píchám každé ráno v půl 9 zítra po utz kdyžtak stihnu novou nebo stejnou dávku. Horší bude obyč jehla tu už nedám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
13.11.22 11:04

@AnneMarie2 tak teď jen se ještě na ten týden nejak zabavit, aby ti to čekání utíkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
13.11.22 11:07

@Beanka Orgalutran má jakou jehlu prosím? Dr něco o něm říkal, když mi dával protokol, ale že mi nebude plést hlavu že na něj je čas. Tak jen na co se mám připravit :mrgreen: V kolik jdeš na opu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.11.22 12:47

@Iriss86 Ahojky, vypadá to že se konečně po 44Dc ta potvora rozjíždí, dala si na čas. Tak bude moct stimulace konečně začít :)

Copak ty? Jak to všechno jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
13.11.22 13:33
@Iriss86 píše:
@Beanka Orgalutran má jakou jehlu prosím? Dr něco o něm říkal, když mi dával protokol, ale že mi nebude plést hlavu že na něj je čas. Tak jen na co se mám připravit :mrgreen: V kolik jdeš na opu?

Orgalutran má malou jehličku, ale není to jako pero, ale normální injekce ;)
Musím říct, že je trochu tupější a protivnější (štipká a zůstával mi po ní červený flíček, kde to svědilo) ale není se čeho bát. Dává se, aby neproběhla ovulace, to by byl pak průšvih :D
Mám být v 7:00 na značkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.