IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
14.11.22 09:35

@Iriss86 no tak to je bomba :dance: neboj, určitě dorostou a budou v nich schopný vajíčka :hug: jak je na tom tvůj muž se spg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.11.22 10:04

@Beanka
Pěkná shoda :) Mě teda nic netlačí, ani nebolí… Bolelo mě břicho jen ve středu, ale pak už ne. Jen je vidět, že je trochu nafouklý. V sobotu si někteří na rodinné oslavě mysleli, že sem v tom :roll: nepila sem alkohol a měla sem trochu nafouklý bříško… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
14.11.22 10:53

@Iriss86 tak dobra zprava :) zvladas to teda skvele :hug: tesim se na patek a na dalsi zpravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
14.11.22 13:17
@Iriss86 píše:
Tak já dnes na utz po 5 dnech stimulace 3 folici 2 12 mm třetí malý ani cm neříka. Opu se prý dělá při 18cm. Dostla jsem další rekovelle a 4 dávky olgarutranu (3000 Kc doplatek)s tím začínám zítra. Kontrola v pátek, opu nejspíš v úterý. Predoperacni krev, moc… vyšetření dnes taky udělal Dr.
Tak jsem zvědavá na vaše zprávy zítra.

Tak to je dobrá zpráva :hug:
Hlavně, ať jsou alespoň dvě vajíčka dobrá a v pořádku 🙏.
Moc držím palce, ať se vše dál vyvíjí jak má ✊️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
14.11.22 19:28

Děkuji holky. Uvidím jak se s tím ráno bude chlap sr.at kdyžtak mu to vemu servu ho a budu si pichat sama i to :mrgreen: Jinak jsem čekala, ze budu třeba nervózní podrážděná…ale spíš naopak nic mě nevytoci, spíš taková utlumená, nic mě nerozhází…Asi dobrej materiál :mrgreen: chlapovi a dceři to bude asi chybět. :mrgreen:
@Beanka co se týče spg.tak morfologie 4% zbytek už nevím. Papir má Dr a ani my si nevzpomeli ano on neřekl, že nám ho dá. Jen mu doporučil omezení kouření. Jinak nic. A chlap si nechal vysvětlit jak spermie pak budou proplachovat jak se bude vybírat a chce je nechat ocipovat, že se zvýší šance vybrat kvalitni, rychle a tvarově ok spermie.Asi za 4 tisice.Tak v tom placení se to už ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
14.11.22 19:28

@Bella277 Jak jsi zvládla injekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
14.11.22 19:30

@AnetB12 @Beanka Držím palečky, ať Vám není moc zle po narkóze a dejte vědět. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
14.11.22 19:37
@Iriss86 píše:
@AnetB12 @Beanka Držím palečky, ať Vám není moc zle po narkóze a dejte vědět. :kytka:

Také držím palce :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.11.22 19:38

@Iriss86
Dekuji, uz sem pekne nervozni…
@Beanka
Drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
14.11.22 19:39

@Kristeena0 já mám krátký protokol dnes na kontrole říkal Dr že opu asi v úterý. Takze od 2 DC do 10 DC stimulace a od 8 dc do 11 DC Orgalutran s tím že 11dc kontrola. Takze 3 dny budu pichat 2 injekce jednu já jednu muž snad. :mrgreen: S dávkou léků ani nehýbal pořád stejně mg od začátku. Uz jsi začala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
14.11.22 19:40
@Iriss86 píše:
@Bella277 Jak jsi zvládla injekci?

Teď tu ležím na sedačce a jsem z toho nějaká přejetá 🥺.
Musel zase píchat manžel, prostě to nějak nedokážu 😏.
Dneska to pekelně štípe, jak je tobě :hug:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.11.22 20:01

Holky, nebudu lhát, už jsem taky nervózní, teď to na mě dolehlo, asi ani neusnu :mrgreen:
@AnetB12 Držím moc pěsti :srdce: užijeme si ráno dpinknutí a pak dáme info, už to bude v rukou embriologů a toho tam nahoře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
14.11.22 20:22

@AnetB12 @Beanka hodně štěstí holky 🍀 @Iriss86 tak aspoň dvě zralá a třeba třetí stihne dorůst taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
14.11.22 21:30

@Bella277 Nevadí, hlavně že to v tobě proudí :hug: No na to že jsou 2 třetí mrňous neměřený tak mě to v podbřišku pěkně tlačí když sedím nebo kdy se chci ohnout. A když taham téžke věci v práci tak bolí i vpich. A celkově pocit že se to ve mě pořád vaří :mrgreen: :mrgreen:
Obdiv pro holky co jich mají daleko víc než já to musí být šílené tahání bolesti křeče a celkově hůř… Zvláštní že při normálním cyklu s jedním vajíčkem tyhle pocity nejsou a taky naroste :mrgreen: sice ne tak rychle, ale naroste a to není cítit :mrgreen:

@Beanka To věřím nervy začínají pracovat. Dej si čokoládu na sklidnění ještě do půlnoci můžeš :mrgreen:
Ráno až přijdu z noční a půjdu spát tak ty už se budeš taky chystat na spánek Tak ne že budeš chrápat :mrgreen:

@AnneMarie2 Děkuji. Mas nějaký plán co budeš dělat, aby ti to utíkalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
14.11.22 21:44

@Iriss86 no, vlastně jsem přesvědčená že to nedopadlo. Přestala jsem se cítit jinak. Myslím že to poznám. Moc ráda bych se pletla, ale… A nechtěla jsem vám tu kazit ten vibe naděje. Otestuju ve středu a v pátek s pidi nadějí že se pletu, ale začínám se s tím dnes smiřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.