Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak hlásím první injekce vpravena.
vzduchová bublinka vypuzena a vše ostatní proběhlo dle návodu
Ruce se klepali, ale mít někoho vedle sebe tak to vzdám. Takhle jsem musela sama a žádný zdržování, musela jsme jít hned makat. ![]()
@Iriss86 šikulka! Jen tak dál. A víš jak, nemáme velké ambice, stačí pár kvalitních ![]()
@Iriss86
To si statečná, první injekce a hned sama… ![]()
Já mám za sebou dnes kontrolu, 9 DC, folikulů spousta, tak uvidíme kolik z toho bude vajíček.
A ten můj útvar na děloze je polyp. Před menstruací s tím půjdu na kontrolu a pravděpodobně se to laparoskopicky bude muset odstranit a potom bude následovat tříměsíční rekonvalescence. Takže to vypadá, že na transfer bych šla nejdřív v březnu ![]()
@AnneMarie2 No to nemáme, stačí jedno jediné, ale zdravé a ať vydrží 🙏 🙏 🙏
@AnetB12 To je mi líto komplikace, ale budeš mít mrazacky.Ja vím že je to dlouhá doba, ale dockas se. Hlavne ať jsi v pořádku. ![]()
@AnetB12 dobře že na to přišli teď než aby se kvůli němu neuchytilo. No, tak snad jich budeš mít hodně, nějak se ustojí OHSS aby se nerozjel a budeš mít naději na jaro ![]()
@AnneMarie2 @Iriss86
Děkuju za podporu
Těšila sem se, že to už v prosinci bude transfer, ale tak co no, tak si počkám… Alespoň stihnu dochodit permanentku do fitka ![]()
@AnetB12 haha to s tou permici je vtipny
jinak me to mrzi, ze to nepujde hned
. Ale kdyz mate tolik mrazacku, tak se neni ceho bat. A prpsze si pockate
ono se to uz asi uplne nezblazni jestli v prosinci nebo v breznu. Ale je mi jasny, ze to je na prd ![]()
@Linusren
@AnetB12 muzete si ještě užívat :pivo, víno, tatarák, saunu, fitko…přes zimu a Vánoce to má taky něco do sebe a uteče to…
@Iriss86 píše:
@Linusren
@AnetB12 muzete si ještě užívat :pivo, víno, tatarák, saunu, fitko…přes zimu a Vánoce to má taky něco do sebe a uteče to…
Svařák, vaječňák, punč… Zrovna mi přistál recept na vaječňák tak co já jako s ním ![]()
Teda holky, jak to tady čtu, ta podpora tady všech navzájem je moc hezká
zítra jedu na kontrolu 10DC tak uvidíme, jestli bude letos svařáček a sauna, či už nikoli ![]()
@Beanka
Jo, podpora je fajn… Nejdřív sem si říkala, že je blbina psát si s někým neznámým na emiminu, ale není to špatný ![]()
Jinak se si pročítala něco k tomu odstranění polypu a je to běžná věc, která zvýší úspěch na uchycení embrya. A může to odstranit i menstruační bolesti a špinění, což by bylo super ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.