Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AnneMarie2 Zákon schválnosti
holt budeš muset předělat na kalorickou NEALKO bombu. ![]()
@Beanka na špatné zprávy a scházovani šanci a víry máme doktory
-jste strara, to nepůjde…moc nízké, moc vysoké, špatná zpráva…a některé rádoby „kamarádky“ co chtějí podpořit, ale vlastně spíš ublíží.
Tady jsme si všechny rovny -ze mame stejne komplikace a sance 20+ 30+…tak ta lítost vůči nezdaru druhé je upřímná. Umime se vcítit kolikrát do druhé líp než kamaradky.Kdyz my si tím nebo necim podobnym procházíme taky…
A to je super.Ta soudržnost tady
![]()
A pokud můžu tak Ti nepřeji svařák ani nic podobného ![]()
@AnneMarie2 píše:
@Beanka můžu ti popřát abys o ten svařák přišla?
Ahojky, tak jsem po kontrole, musela to nějak vstřebat
i když jsem s tím počítala po 1.UŽ, tak mě to stejně trochu rozhodilo.
Bude se zamrazovat ![]()
Při 10.foliku na každém z vaječníku doktorka přestala už počítat, říkala, že jich tam je požehnaně a tak je dokrmíme Bemfolou, odsajeme a zamrazíme ![]()
Na OPU jdu v úterý ![]()
Hold si ještě vyběhnu na Sněžku, Ještěd, Kraličák, dám si předvánoční svařák a doufejme před Vánoci hurá na KET ![]()
@Beanka Ty kraaaso slušná úroda
Kolikaty jsi DC? Buď ráda, při takovém počtu budou vaječníky a břicho vdecni, že je necháš splasknout a odpočinout. Ja byla letos o DV na Ještědu v rámci DV na Machaci a tvůj plán ti nezávidím
udychat to a vyškrábat se nahoru
ale ta odměna( výhled, karamelovo-slana zmrzka a jídlo v restauraci) za to stojí. ![]()
@Iriss86 píše:
@Beanka Ty kraaaso slušná úrodaKolikaty jsi DC? Buď ráda, při takovém počtu budou vaječníky a břicho vdecni, že je necháš splasknout a odpočinout. Ja byla letos o DV na Ještědu v rámci DV na Machaci a tvůj plán ti nezávidím
udychat to a vyškrábat se nahoru
ale ta odměna( výhled, karamelovo-slana zmrzka a jídlo v restauraci) za to stojí.
Milujeme s přítelem turistiku, hodně chodíme, tak mi to ani nepřijde, spíš takový příjemný výšlap
už se těším na tu zmrzlinku - miluju karamel ![]()
Dnes jsem 11 DC a cítím se teda jak meruna, nafouknutá jak v 5tým měsíci ![]()
Budeme vděčný, když budou vajíčka, když jsou folikuly, neznamená to, že tam budou vajíčka, jestli se nemýlím že?
Ale jak píšeš, už se těším, až to odsají a tělo si odpočine ![]()
@Beanka jj, buď ráda že budeš mít před transferem pauzu. Musíš to hodně cítit. Ano, folikul může být ještě prázdný, v tomhle množství nebývá stejný počet zralých vajíček jako je folikulů, nějaká redukce počtu tam je vždy… Ale určitě budeš mít dost na několik pokusů.
Jj Ještěd je fajn, muž tam chodí běhat…
@Beanka Mám vypíchané zatím 4 dávky udělala se mi jedna modřinka, ale už se mi hůř píchá, bříško je nafouklé tak vpichy už jsou nepřijmy. Zitra dám 5.davku a v pondělí pauza a 1. kontrola.Tak uvidíme co dal. Jedine plus je, ze mi ms zmizela po 4 dnech.
Za to je i rád muž
za modřinku odměna ![]()
Po kontrole do odberu pichas každý den dál stimulační léky?
Příspěvek upraven 12.11.22 v 09:58
@AnneMarie2 No teď už kočka 🐱 byl to kocourek, ale po zjištění, šel hned na kastraci.Je to mazel, ale má svou hlavu.Asi jako každá kočka/kocour. Nejradeji spí na mě na břiše, ale teď mu tam něco vadí tak moc na me nechodí. ![]()
Co ty jak se cítís?
@Iriss86 jj, ony kočky ty hormony cítí. Kolikrát se říká že i kočka nebo pes vyčuchá těhotenství a začne se chovat jinak než dřív. Zatím se mi každý den párkrát zhoupne žaludek takže já jsem spokojená.
@Beanka tak držím palce ať máte spoustu vajíček a zůstane jich hodně i na zamrazeni…když už musíš odložit transfer tak ať to za to stojí
![]()
@AnneMarie2 tak snad je to na dobré cestě…ty nevolnosti jsou dobře znamení
moc bych ti přála aby to vyšlo
a kolik jsi dnes dní po transferu? Kolikátého budeš testovat? ![]()
@Iriss86 tak jen tak dál a ať je tam v pondělí hodně folikulů
ato je dobře že máš odměnu…zasloužíš si to ![]()
@AnneMarie2 Tak to je na dobré cestě
tak ať se ti houpe dal
Kdy jdeš na krev? Zkusíš test?
Ta naše při nalezení // ke mě vůbec nechtěl(a),pak s toho bylo MT. Nepohodlny ležení pro něho, ale při ms a krecich mě poctivě zahřívá ![]()
@sarkahuncarova Děkuji,snad bude i vajíčko. Dam pak vědět.
Jinak v neděli se chystám na pečení perníčků ať to doma už provonim, osvěžovače vzduchu s vůní vánocniho cukrový není ono
A pak zas skrz směny než se dostanu k pečení můžou perníčky mekknout, když je dobře schovám a nesni mi je muž s holkou
Kdy vy se chystáte péct?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.