Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Iriss86
tak u nas sice bylo vsech 23 vajicek zralych, vsechny je oplodnili, ale vyslo to u 14 z nich. takze dal se bude sledovat tech 14
trochu sem teda cekala, ze jich bude vic, kdyz byli vsechny zraly. ale 14 je dost slusny cislo ![]()
a jinak je mi dneska uz dobre. nic me uz neboli, ale zustavam doma. jela sem si ted akorat nechat pichnout tu preventivni injekci ![]()
@AnetB12 to je porad ale krasne cislo! Tak drzim palce, at z tech 14 zustane idealne 14
takze vklad by byl v pondeli nebo kdy?
@Linusren
transfer bude az v dalsim MC. a i to je jeste s otaznikem… protoze mam na deloze nejaky polyp, ktery by bylo vhodne odstranit pred transferem…
jo, je to pekny cislo
![]()
@AnetB12 píše:
@Iriss86
tak u nas sice bylo vsech 23 vajicek zralych, vsechny je oplodnili, ale vyslo to u 14 z nich. takze dal se bude sledovat tech 14trochu sem teda cekala, ze jich bude vic, kdyz byli vsechny zraly. ale 14 je dost slusny cislo
a jinak je mi dneska uz dobre. nic me uz neboli, ale zustavam doma. jela sem si ted akorat nechat pichnout tu preventivni injekci
Ahoj Anet, fíha, to je super číslo 🤗 alespoň budeme malinko klidnější, že případně máme víc pokusů 😁 i když bych si moc přála napoprvé a to i všem co tu tady jsme ♥️️
Mě teď volali z laborky, měli jsme jich 19, plně zralých bylo 18 a teď mě překvapila číslem, který jsme vůbec nepředpokládali - 17 úspěšně oplozených 😁
Jestli bude hodně jedničkových, tak se pořádně prohneme u placení krya 😂
@Beanka
no to teda jo
my sme si za oplodneni vsech 23 vajicek taky pekne priplatili… nam rikali na zacatku, ze mame pocitat s tim, ze priblizne 1/3 odevranych vajicek uspesne dojde do toho 5/6 dne a je vhodne pro zamrazeni. takze kdyz jich bude nakonec 7, bude to super ![]()
no hlavne aby nam to vsem vyslo a pak uz se penize resit nebudou…
![]()
@AnetB12 vy jste si připláceli za ICSI?
My platili jen základ ICSI + prodlouženou kultivaci + základ kryo (nad 3 embrya se doplácí co kus, to 1000,–)
Peníze čert vem, ale bylo milé, že dají na 1.KET 50% slevu.
Jelikož je zítra svátek, tak mě dnes říkali, že se ozvou až v pátek jak se klubou dál 🙂
Tobě budou volat i zítra? ![]()
@AnetB12 no jo vlastne, pardon. Me se to tu uz malinko plete
tak snad ho odstrani brzo ![]()
@Beanka holky ty jo, co jste jeste braly, ze mate tolik skvelych vajicek
je to moc dobre! ![]()
@Beanka
my sme priplaceli za metodu vyberu spermií PICSI a MACS (za oplodneni 1-8 vajicek) to bylo 21 tis. a potom plus 1000 za kazdy dalsi vajicko… takze v nasem pripade jeste plus 15tis. za prodlouzenou kultivaci 7tis.
dohromady teda to dela 43tis. priplaceli sme ale jeste za leky, spermiogram a postcoitalni vysetreni… a to jeste nejsme s placenim u konce… ale tak co nadelame no…
hlavne aby to vyslo a bylo mimi… ![]()
@AnetB12 @Beanka ty jo i tak z původního počtu 🥚Vám jich pořád zbylo dost
To je paráda. To jsme zvědavá na sebe.Tak pěkně odpočívejte. Ja mám teď volno a v patek se uvidí.
@AnetB12 no ty kráso 😳to už vám peněženka celkem zaplakala ![]()
Léky doplatek cca 1500,–
ICSI 9000,–
Prodlužka 5500,–
Kryo 6000,–
Proto mi vlastně zbyly kačky na botky z Ecca ![]()
![]()
@Beanka my za leky doplaceli 3500
mame asi nejakou drahou kliniku nebo co…
my meli dost spatny spermiogram, takze sme museli vyuzit jeste dalsi metody vyberu kvalitnich spermí…
@Iriss86 a kolikaty ty jsi ted den stimulace?
no ja jeste v koutku duse doufam, ze se ten polyp treba vyplavy behem menstruace, nebo ze nakonec reknou, ze nebude vadit, ze tam je a zkusime transfer… ![]()
@Iriss86 píše:
@Bella277 NEsmíš říct, ze vzniklo…já tam mám překlepno právě, že mě to taky zarazilo, ze se neptal co dělám a tak…Asi nikoho se neptá. Jinak co se týče vysvětlování postupu a vse kolem IVF vysvětlí tak, ze nás ani nějaká otázka nenapadne.Fakt jako paráda. Az na tohle no.Asi čeká, kdo si o nechopenku řekne.
Aha, tak to já jsem nikde v papírech nenašla.
To je teda dost zvláštní, jak tohle člověk může slíbit, vždyť nikdy nevíš, jak se to dítě dozví a hlavně přeci na tom není nic špatného ![]()
Hele jo, jsou to taky jen lidi, mohl to prostě zapomenout zmínit, ikdyž teda ten klidový režim je celkem důležitý.
Jak ti je?
Ty jdeš v pátek na kontrolu, viď?
Já jdu taky v pátek na ultrazvuk a k obvoďačce na krev na předoperační.
@Beanka Tak já jsem u státního caru a jen za léky jsme dala 7700 ![]()
Ten zbytek máme stejný cenově.
@AnetB12
Teprve 8 dc stimulace. A teda včera poprvé a dnes při „orangutanu“ jak říká muz olgarutranu zažívám muka a slzy. Nevim jestli to píchám tak blbě nebo co. Silena bolest a tlak cele strany kde zrovna píchnu a pak mě celý zbytek dne bolí vpich jako by se měl rozervat.Nuti mě to chodit v předklonu po pichnuti.Pero bodnu úplně v pohodě na něj se dokonce těším
Jsem levák takže prava strana ok a levá sama modřinka.
@Bella277 Jj v pátek na kontrolu a snad naplánuje opu.Me předoperační vyšetřeni dělal primo Dr v caru, takze mi odpadlo lítání po obvodacce. Drzim palečky ať dost folikulu s vajíčkem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.