Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AnneMarie2 no to věřím že to jsou nervy…ale věřím že tyhle dvě budou silné a zvládnou to
moc držím palce aby zítřejší zprávy byly dobré a obě vajíčka se vyvíjela jak mají ![]()
Jinak holky já to tento cyklus vzdávám
dneska ráno se mi vrátila angína…byla jsem u Dr a dostala zase antibiotika
a Ms pořád nikde…už je toho na mě tento měsíc moc…i kdybych stihla dobrat ATB tak po dvou anginach musí být moje imunita pěkně na prd…takže nechám tělo odpočinout a půjdu do toho až budu fit
sice mě to strašné mrzí…už jsem to ráno pěkně ořvala…ale přijde mi to nejrozumnější řešení…zjevně jsem oslabená a co kdybych zase něco chytla ještě před opu
takže se přidávám k @Linusren a budu čekat na leden
To bude dlouhý ![]()
@sarkahuncarova je to náročné ale rozumné
neboj, uteče to, jen je potřeba to v hlavě přehodit. Náš první kontakt s CAR byl v srpnu, první IVF až duben dalšího roku
a vím jak mi bylo k zblaznění. Je zbytečné plýtvat si pokus když tělo není schopné vydat maximum.
@AnneMarie2
Ahoj Anne, je mi 35, podstupuji 1.stimulaci, dnes 3.dmc a AMH mi nenabírali, naposledy cca před 3mi roky a to bylo AMH 6,7.
Je vůbec normální, že vy všichni máte nabrané kde jaké vyšetření a já podstupuji IVF cyklus bez těchto aktuálních náběrů?
Jediné co víme, to že máme v pořádku genetiku ![]()
@Beanka nevím co bych na to řekla… Moje doktorka chtěla opakovat aktuální hormonální profil i před třetí stimulací znovu protože už byl rok od prvních odběrů. Gennet si myslím vyšetřuje relativně dost a dobře. Jiná centra to asi mají nastaveno jinak. Jen přeju aby i tak u tebe vše fungovalo 🙏
@AnetB12
Mě vyšel transfer na čtvrtek a ještě v pátek jsem si musela vzít volno. Cítila jsem se strašně, ale měla jsem 21 vajíček, tak to bylo pochopitelné. Celý víkend jsem ležela, jen jsme pak až do neděla jezdili na kliniku na injekce proti hyperstimulačnímu syndromu.
Je to různé, ale je lepší počítat s tou horší variantou.
@Jíťa 35 ono to taky není pohodova práce, pořád záhad věci a pořád zatinas břicho. Bude očistec jen při stimulaci.
Určo po transferu dá neschopenku sám Dr nebo si o ní rekni.
@Bella277 Jj je to zpětně, zkoušela jsme tam pořád čučet jestli jsem objeví schválení a vyplácení od pojišťovny. ale marně
1.kontrola je na 7 dc aspoň u mě nevím jestli je to pravidlem u všech a ten den už si pichat nemám. Dal se uvidí dle utz jak reaguju.
@Bobina87 ty kraaaso to jsi musela být nafouklá jak létající balón ![]()
@Linusren já mám AMH 0,26 Takže jsme zvědavá jestli aspoň 2🥚 vypotim a v dobré kvalitě. A Dr jen řekl z není moc času.
@AnneMarie2 dříve jsem chodila k Dr. Mokré, ted chodím k Dr. Bydžovské a ta mi to říkala
jako já jsem v klidu, není to tak strašný.. tak držím palce zase na ráno a dej nám vědět ![]()
@sarkahuncarova To je mi líto,
Ale důležité je dát tělo dohromady. Usetris jsi zbytečný nervy z případného nezdaru když má tělo práci s virozou.At je ti brzo lépe. Treba v lednu nebude potřeba IVF může se zadarit přes Vánoce, to by jsi nám vytrela zrak ![]()
@Bobina87 držím palečky ![]()
@AnneMarie2 volají aspoň cca + - ve stejny čas asi ne co? Jsou to nervy než zazvoní tel co?
@Linusren Bydžovská ti řekla že AMH 2 je na IVF málo?
a mě řekla že 1,6 není zas tak málo aby to nešlo. Ale u ní mám pocit že to občas je jak se vyspí. Včera zářila…
@Iriss86 volají ráno v 8. Oni je oplodní ve 12 v den OPU a kontrola je po 20hodinach. A pak po každých dalších 24. Dnes 8:23, co myslíš, já od osmi hypnotizovala mobil, pak ještě zdržují s tím identifikačním kódem… No a pak začala. Vy jste byla včera na odběru. A získali jsme 4 zralé oocyty. A včera jsem je všechny oplodnili metodou ICSI… Já zatím na mrtvici, proč to natahuje?
Zbytečné věty, chápeš, mezitím řeším jaký má tón hlasu jestli dobrý nebo ne…
no dnes ho neměla nic moc, než se k tomu dokousala. Ještě mě dostává když se vrhnu po telefonu a zeptá se jestli mám chvilku ![]()
@sarkahuncarova to snad ne!
to je na palici teda.. achjo, rozumím ti, že jsi to obrečela, já se ti nedivím.. půjdem do toho spolu v lednu
![]()
@AnneMarie2 jojo řekla no
ale neříkala to nijak, že se zboří svět, já si to ani tak nebrala. Podle mě to spíš myslela, že nemá smysl to natahovat třeba z naší strany další rok, dva..
ježiš tyhle kecy nesnáším
jak kdyby nevěděli, že tě nezajímá to okolo, ale ten výsledek! omáčku může říct potom
tak snad zítra zavolají dřív než v 8,23 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.