IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4349
3.11.22 13:06

@Iriss86 určitě vypotíš! tomu věřím 8) a kdy začínáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
3.11.22 13:21

@AnneMarie2 Ježíš :zed: to chápu to pak je o nervy než vymekta tu omáčku okolo bez se dostane k věci! To pak podle tónů hlásu přemýšlíš co se po…Po tolika nezdarech a pokuses od ovu testu domácího snažení až po kliniku jsou v hlavě akorát černé myšlenky. Neboj i když je vše na…určo bude aspoň 1vajíčko topka. :hug:

Blba otázka: tou metodou ISCI oplodní všechny vajíčka za ty prachy nebo každé vajíčko uctuji? Nějak jsem nad tím přemýšlela a dumam, že by to pak do cca 30litru z dalšími příplatky nevycházelo. :mrgreen: vím vymýšlím blbosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
3.11.22 13:26

@Linusren Cekám na ms. Vcera měla přijít (dle kalendáře)ale ten nám stejně jen orientační. Zavedla jsem pár utrosu na oddálení ms abych před ní stihla car-uzt a léky vyzvednout. A teď nevím kdy se uráči přijít :zed: Čípek už je zkraceny a vysoko tak snad zítra nebo v sobotu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
3.11.22 13:28

@Iriss86 teď nechci kecat, nějak to omezené mají, ale na číslo které jsem nikdy neřešila tak nevím. Něco jako jeden poplatek ICSI za oplodnění 8 vajíček???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
3.11.22 13:43

@AnneMarie2 Jasný chápu, no ani já nepočítám s takovou urodou. A můj car to v ceníku nemá uvedené do kolika vajíček je to za tu cenu.Budu ráda za ty 2,3.

Příspěvek upraven 03.11.22 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.11.22 13:45

@Linusren tak si dáme vědět navzájem :D
Když to tady čtu, tak jsme krásně postupně za sebou :hug: taky počítám že IVF podstoupíme až v lednu, ale třeba překvapí a stihneme to do konce prosince 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
3.11.22 14:30

@Jíťa 35 přesně, je to fajn takhle za sebou :) my ted podpoříme ostatní a pak tu budeme pro sebe a holky, co jsou na řadě už ted, nás pak budou uklidnovat :mrgreen: určitě si dáme vědět, když to máme takhle u sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
3.11.22 14:31

@Iriss86 tak šup sex dneska, třeba to pomůže :mrgreen: :P at už se to tu začne hemžit testíkama za pár dnů :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.11.22 14:38

@Linusren přesně tak, budeme si postupně dávat info a podporovat se. Já zatím nic nemůžu, protože nic nevím :mrgreen:
Tak jen čtu a občas napíšu :)
:jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
3.11.22 15:27

@Jíťa 35 jsem na tom podobně, čtu a občas napíšu :mrgreen: no jsem zvědavá, jak to dopadne u ostatních a jak nám ty 3 týdny do konzultace utečou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.11.22 15:37

Holky, jak jdu do něčeho opravdu nepoznaného, vlastně poprvé v 35ti letech, jsem z toho zatím klidná, ale je pravda, že zvědavost je strašná lidská vlastnost :mrgreen: jsem zvědavá, kolik toho můj spodek vytvoří :lol: jak tak to tu čtu, budu ráda za cokoli :andel: moc všem přeju, aby to každé z nás dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.11.22 15:40

@Beanka mě je 31 a nikdy bych bych neřekla, že budeme muset na IVF. Já už trošku nervózní jsem, začíná to nějak moc utíkat. A to jsem si myslela že je času dost a nějak už jen 3 týdny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.11.22 16:29

@Jíťa 35
Nesmí být asi člověk moc nedočkavý, musíme se učit trpělivosti :andel:
My 2× IUI a ejhle, už si píchám druhý den stimulaci :mrgreen: do dneška jedno zamlklé v 7tt a několik biochemických, tak není nač čekat, i věk tlačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.11.22 17:23

@Beanka přesně tak, vše přijde v pravý čas.
Doktor mi taky říkal, že není na co čekat. Měla jsem clostylbegit, pak clostylbegit a ovitrelle. Zkoušeli jsme 3 měsíce a pak že nás už posle na IVF a že mám jediný úkol přijít těhotná :mrgreen:
Musíme brát vše pozitivně, aby jsme se z toho nezbláznily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
3.11.22 19:08
@Bobina87 píše:
@Bella277
Transfer naplánovaný na středu, tak uvidíme :) :dance:

Jupiii :dance:, tak moc držím palečky ✊️.
To uteče jako voda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.