Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AnneMarie2 Ježíš
to chápu to pak je o nervy než vymekta tu omáčku okolo bez se dostane k věci! To pak podle tónů hlásu přemýšlíš co se po…Po tolika nezdarech a pokuses od ovu testu domácího snažení až po kliniku jsou v hlavě akorát černé myšlenky. Neboj i když je vše na…určo bude aspoň 1vajíčko topka. ![]()
Blba otázka: tou metodou ISCI oplodní všechny vajíčka za ty prachy nebo každé vajíčko uctuji? Nějak jsem nad tím přemýšlela a dumam, že by to pak do cca 30litru z dalšími příplatky nevycházelo.
vím vymýšlím blbosti ![]()
@Linusren Cekám na ms. Vcera měla přijít (dle kalendáře)ale ten nám stejně jen orientační. Zavedla jsem pár utrosu na oddálení ms abych před ní stihla car-uzt a léky vyzvednout. A teď nevím kdy se uráči přijít
Čípek už je zkraceny a vysoko tak snad zítra nebo v sobotu bude.
@Iriss86 teď nechci kecat, nějak to omezené mají, ale na číslo které jsem nikdy neřešila tak nevím. Něco jako jeden poplatek ICSI za oplodnění 8 vajíček???
@AnneMarie2 Jasný chápu, no ani já nepočítám s takovou urodou. A můj car to v ceníku nemá uvedené do kolika vajíček je to za tu cenu.Budu ráda za ty 2,3.
Příspěvek upraven 03.11.22 v 13:45
@Linusren tak si dáme vědět navzájem ![]()
Když to tady čtu, tak jsme krásně postupně za sebou
taky počítám že IVF podstoupíme až v lednu, ale třeba překvapí a stihneme to do konce prosince 😁
@Jíťa 35 přesně, je to fajn takhle za sebou
my ted podpoříme ostatní a pak tu budeme pro sebe a holky, co jsou na řadě už ted, nás pak budou uklidnovat
určitě si dáme vědět, když to máme takhle u sebe ![]()
@Iriss86 tak šup sex dneska, třeba to pomůže
at už se to tu začne hemžit testíkama za pár dnů ![]()
@Linusren přesně tak, budeme si postupně dávat info a podporovat se. Já zatím nic nemůžu, protože nic nevím ![]()
Tak jen čtu a občas napíšu ![]()
![]()
@Jíťa 35 jsem na tom podobně, čtu a občas napíšu
no jsem zvědavá, jak to dopadne u ostatních a jak nám ty 3 týdny do konzultace utečou ![]()
Holky, jak jdu do něčeho opravdu nepoznaného, vlastně poprvé v 35ti letech, jsem z toho zatím klidná, ale je pravda, že zvědavost je strašná lidská vlastnost
jsem zvědavá, kolik toho můj spodek vytvoří
jak tak to tu čtu, budu ráda za cokoli
moc všem přeju, aby to každé z nás dopadlo ![]()
@Beanka mě je 31 a nikdy bych bych neřekla, že budeme muset na IVF. Já už trošku nervózní jsem, začíná to nějak moc utíkat. A to jsem si myslela že je času dost a nějak už jen 3 týdny. ![]()
@Jíťa 35
Nesmí být asi člověk moc nedočkavý, musíme se učit trpělivosti ![]()
My 2× IUI a ejhle, už si píchám druhý den stimulaci
do dneška jedno zamlklé v 7tt a několik biochemických, tak není nač čekat, i věk tlačí ![]()
@Beanka přesně tak, vše přijde v pravý čas.
Doktor mi taky říkal, že není na co čekat. Měla jsem clostylbegit, pak clostylbegit a ovitrelle. Zkoušeli jsme 3 měsíce a pak že nás už posle na IVF a že mám jediný úkol přijít těhotná ![]()
Musíme brát vše pozitivně, aby jsme se z toho nezbláznily ![]()
@Bobina87 píše:
@Bella277
Transfer naplánovaný na středu, tak uvidíme![]()
Jupiii
, tak moc držím palečky ✊️.
To uteče jako voda ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.