IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
3.11.22 19:11

@Bella277
Díky moc 🙏 🤩dam vědět 💪 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
3.11.22 19:12
@Iriss86 píše:
@Jíťa 35 ono to taky není pohodova práce, pořád záhad věci a pořád zatinas břicho. Bude očistec jen při stimulaci.
Určo po transferu dá neschopenku sám Dr nebo si o ní rekni.
@Bella277 Jj je to zpětně, zkoušela jsme tam pořád čučet jestli jsem objeví schválení a vyplácení od pojišťovny. ale marně :mrgreen: 1.kontrola je na 7 dc aspoň u mě nevím jestli je to pravidlem u všech a ten den už si pichat nemám. Dal se uvidí dle utz jak reaguju.
@Bobina87 ty kraaaso to jsi musela být nafouklá jak létající balón :potlesk:
@Linusren já mám AMH 0,26 Takže jsme zvědavá jestli aspoň 2🥚 vypotim a v dobré kvalitě. A Dr jen řekl z není moc času.

Jo jo, já mám v aplikaci zatím započítanou poslední inseminaci, která byla v červenci 🤷‍♀️.
Já myslím, že doktor říkal po týdnu taky kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
3.11.22 19:13
@Bobina87 píše:
@Bella277
Díky moc 🙏 🤩dam vědět 💪 :wink:

Určitě, budu se těšit na dobré zprávy 🍀 🥳 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.11.22 21:20
@Jíťa 35 píše:
@Beanka mě je 31 a nikdy bych bych neřekla, že budeme muset na IVF. Já už trošku nervózní jsem, začíná to nějak moc utíkat. A to jsem si myslela že je času dost a nějak už jen 3 týdny. :mrgreen:

Taky jsem si to nedokázala představit, ale jelikož je to čím dál tím víc v dnešní době běžný, říkám si: hold si tím musím projít abych si snad toho cipíska ještě víc vážila i když by to ani víc vlastně nešlo :) Hlavu vzhůru, 3týdny uběhnou co by dup a než se naděješ, jdeš na OPU :) a hurá transfer ;)
Mě to vlastně ještě ani nedochází, jak to bylo rychlý :lol: teď už jen čekat, jak se zadaří doktorce vyburcovat vaječníky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
4.11.22 08:13

Dobré ráno… Obě bublinky jsou čtyřbuňečné a embryoložka je hodnotí jako jedničkové. Odvalil se mi obrovský balvan ze srdce.
Nicméně o víkendu se nic nedozvím jak se jim vede , mám se chystat na transfer v pondělí a druhé půjde na genetiku. Ať vydrží ať vydrží ať vydrží 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.11.22 08:16

@AnneMarie2 Dobré ráno, tak moc gratuluji a věřím že vše dopadne :hug: to je skvělá zpráva :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.11.22 08:51

Ahoj holky, můžu se přidat? je tu někdo kdo má embrya ve vývoji? my dnes 4. den a začínám být teda kurva nervozní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
4.11.22 09:07

@Apronka no já, dnes dvě čtyřbuňečná, den 2. Kolik jich máš? A bude ET nebo vše na genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.11.22 09:29

@AnneMarie2 U mě ET neproběhne z důvodu rizika OHSS, protože mám PCOS. A protože u nás v minulosti proběhlo „jen“ jedno zamlklé těhotenství, tak nám nic na genetiku nepošlou. To bychom si museli sami připlatit. Ale zatím to je první IVF.
Mě právě z Pronatalu vůbec neinformují. Ale slyšela jsem, že u nich je to normální. 1. den vývoje, tedy druhý den po OPU jen řekli máte 9 embryí a za týden si zavolejte, kolik jsme jich zamrazili a hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
4.11.22 09:38

@Apronka no to by mě kleplo! Už takhle jsou to nervy. A jak ti tedy je po OPU, rozjíždí se něco? V tomhle případě je vážně rozumnější to odložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.11.22 09:46

@AnneMarie2 Přesně tak. Nechci otravovat a být za hysterku jo, ale tohle jsou vážně nervy. :zed: jsem ráda, že mě někdo chápe :D já k tomu totiž přistupuju s velkou pokorou, vím, že nemám vyhráno a nepočítám automaticky s x embryama.
Jinak u mě zatím OK, nejhorší to bylo v den odběru. Trošku citlivý vaječníky mám, ale to je asi normální. Jinak se cítím fakt skvěle…až na tu psychiku :lol:
co u tebe? kolik bylo vajíček? kolik se oplodnilo? a ty po odběru pohoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
4.11.22 10:00

@Apronka no já hyperstimulák fakt nemám, měla jsem minimálku, čtyři vajíčka, dvě oplodněná. Taky nemusím mít v pondělí nic, ono to odpadává šíleně, kritický je 3. a 5. den.
Mě den a půl dost bolela hlava, břicho tentokrát skoro nic, ale dvakrát mě po punkci bolely vaječníky cca 2 týdny. Některá centra dělají že když je máš na kameře, můžeš se na ně online podívat, Gennet to nemá, ale pořád bych tam visela! Nechat tě takhle dlouho čekat je surovost. Já už zažila IVF s výsledkem 0 k transferu, takže tohle je pro mě horší období než čekání na //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
4.11.22 10:01

@AnneMarie2 no parada! :srdce: Tak drzim palce na pondeli, at to dopadne dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
4.11.22 10:23
@AnneMarie2 píše:
Dobré ráno… Obě bublinky jsou čtyřbuňečné a embryoložka je hodnotí jako jedničkové. Odvalil se mi obrovský balvan ze srdce.
Nicméně o víkendu se nic nedozvím jak se jim vede , mám se chystat na transfer v pondělí a druhé půjde na genetiku. Ať vydrží ať vydrží ať vydrží 🙏

To je tak krásné číst, že se vyvíjí dobře :srdce:
Moc držím palečky, aby vše v pondělí klaplo jak má :dance:
Hlavně buď šťastná a mysli pozitivně, ať se miminko může zavrtat do šťastné maminky a pak to pujde jedna báseň :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
4.11.22 10:39

@Beanka @Jíťa 35
Mě je 35 a minulý rok jsem se vdala, nikdy jsem si nemyslela, že budu mít problém s otěhotněním a jsem to já, kdo má problém. Jak si psala, že je to v této době běžné. U mě v kanceláří jsme 3 holky, co řešíme otěhotnění v Caru. Je to opravdu smutné, ale myslím, že to bude stále běžnější bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.