IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
1.11.22 20:45

Holky ty hodnoty AMH vám zjišťovali dr. sami od sebe nebo jste si o to řekly? Slyším tento název poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
1.11.22 20:49

@Kristeena0 to je základní vyšetření hormonů, věřím že to dělá každé CAR vstupně. Antimullerianský hormon, ukazuje jaká je ještě rezerva vajíček. Může být vysoký u PCOS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.11.22 20:55

@AnneMarie2 Děkuji za vysvětlení. Tak to asi dr. u sebe má tedy :D Ale nic mi o tom neříkal.
Ale zase čtu na netu že se to platí, což jsem nic za odběry nikdy neplatila, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.11.22 21:02

@AnneMarie2 Tyjo, tělo nějak míň reaguje na stimulaci nebo čím to je že máš dva, tři. Věřím, že transfer proběhne :hug: Snad díky tomu nižšímu počtu budou alespoň kvalitní :kytka: :andel:
Držím palce a ať to zítra proběhne co nejlépe. :srdce: Musí se po tom odběru ještě nějakou dobu na klinice ležet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
1.11.22 21:05

@Kristeena0 měla jsem minimální stimulaci, tam je cíl 2-5. Mohlo to teda být těch 5, no… Plná stimulace mi vůbec nesedla, tam to bylo ještě horší. Už nejsem nejmladší..
Leží se 2 hodiny po narkóze, mezitím přijde říct embryolog jak vypadají vajíčka co se odebraly. Pak se může domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.11.22 21:18

@AnneMarie2 Aha, tak tohle jsem ještě nezkoumala. :? Já mám PCOS tak se děsím co z toho bude. Aby třeba nebylo až moc ale zase nekvalitních…
Dej vědět jak to dopadlo, doufám že dobře a zadaří se :kytka:
Tak to budu muset chlapovi říct ať si někam odjede, by se zbláznil čekat v čekárně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
1.11.22 21:25

@Iriss86 to je teda nepříjemný, to by mě nastvalo :(ale tak hlavně, to potvrzení už mas a můžeš se posunout. V jaké fázi se nachazis?
Ja se chystám na druhy transfer :) stimulaci mám všechno za sebou, tak jsem k dispozici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
1.11.22 21:25

@Kristeena0 přesně tak, u PCOS je potřeba nepřepálit dávky, u velkého počtu vajíček tam pak bývá že odpadnou ty nekvalitní. Doktor se bude snažit nastavit protokol spíš na míň a kvalitních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.11.22 04:57

@Kristeena0 mám dr. Dejmka je tam čtvrtky
Dobře tak já se připravím na čekání :lol:
Já si musela zavolat a objednat se sama. Ale o byl chlap na testech tak byli všichni milý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
2.11.22 06:37

@AnneMarie2 to je dobre že ses k nám přidala :mrgreen: kdo by nám radil a uklidňoval nás…za to jsem ti moc vděčná :hug: a ty máš dneska opu že? Tak moc držím palce ať vše dobře dopadne a vydoluji všechny 3 foliky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
2.11.22 06:45

@sarkahuncarova děkuju… Už jedu. Mám dobrou náladu ale je mi stresem nějak blivno. Moc bych chtěla dostat šanci s transferem 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
2.11.22 06:51

@Kristeena0 jo tak to bude o hodně příjemnější tím perem :D tak snad už toho nebudeš muset moc dokupovat :) mě právě řekla Dr že moje pojišťovna chce aby mi vydali hned všechny léky na které mi na ten cyklus přispívají…takže jsem rovnou nafasovala vše a prý to možná ani nespotřebuju :nevim: hele o metodách navíc se se mnou zatím vůbec nebyvila…mám jenom zprávu a tam doporučení: ICSI/MFSS zváží, escope zváží, PK ano, vitro ano, EG ne, AZH…takže to asi budeme teprve probírat…ale já ani nevím co většina těch zkratek znamená 😂 no já už jsem taky měla i cykly kolem 40 DC..jednou dokonce 48 s agolutinem…ale to byly výjimky takže teď jsem to nečekala…většinou dorazila nejpozději 36 DC a to bylo včera :nevim: tak držím palce ať u tebe co nejdřív dorazí :D to vypadá že nakonec tady budeme 3 skoro na stejno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
2.11.22 06:54

@Iriss86 tak u nás naprosto stejně…a navíc byl se mnou asi jen na té první schůzce a pak už chodil vždy jen před iui na odběr…protože to se bez něj neobejde :lol: taky k tomu přistupuje spíš jako takový dárce 😂 to jsi hezky vystihla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
2.11.22 06:56

@Kristeena0 jojo ale brala mi to až teď před ivf…než jsem si šla pro léky :) a ani mi neřekla výsledek nic…jen vím že mi to brala protože mám teď v poslední zprávě AMH 7,8 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
2.11.22 07:35

@AnneMarie2 to je dobře že máš dobrou náladu…to určitě všechno dobře dopadne :hug: do třetice všeho dobrýho to prostě už musí vyjít :hug: a kdo ti vůbec bude dělat odběr víš? :) Moc moc držím palce…pak dej vědět jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.