Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ty hodnoty AMH vám zjišťovali dr. sami od sebe nebo jste si o to řekly? Slyším tento název poprvé.
@Kristeena0 to je základní vyšetření hormonů, věřím že to dělá každé CAR vstupně. Antimullerianský hormon, ukazuje jaká je ještě rezerva vajíček. Může být vysoký u PCOS.
@AnneMarie2 Děkuji za vysvětlení. Tak to asi dr. u sebe má tedy
Ale nic mi o tom neříkal.
Ale zase čtu na netu že se to platí, což jsem nic za odběry nikdy neplatila, tak nevím ![]()
@AnneMarie2 Tyjo, tělo nějak míň reaguje na stimulaci nebo čím to je že máš dva, tři. Věřím, že transfer proběhne
Snad díky tomu nižšímu počtu budou alespoň kvalitní
![]()
Držím palce a ať to zítra proběhne co nejlépe.
Musí se po tom odběru ještě nějakou dobu na klinice ležet?
@Kristeena0 měla jsem minimální stimulaci, tam je cíl 2-5. Mohlo to teda být těch 5, no… Plná stimulace mi vůbec nesedla, tam to bylo ještě horší. Už nejsem nejmladší..
Leží se 2 hodiny po narkóze, mezitím přijde říct embryolog jak vypadají vajíčka co se odebraly. Pak se může domů.
@AnneMarie2 Aha, tak tohle jsem ještě nezkoumala.
Já mám PCOS tak se děsím co z toho bude. Aby třeba nebylo až moc ale zase nekvalitních…
Dej vědět jak to dopadlo, doufám že dobře a zadaří se ![]()
Tak to budu muset chlapovi říct ať si někam odjede, by se zbláznil čekat v čekárně ![]()
@Iriss86 to je teda nepříjemný, to by mě nastvalo
ale tak hlavně, to potvrzení už mas a můžeš se posunout. V jaké fázi se nachazis?
Ja se chystám na druhy transfer
stimulaci mám všechno za sebou, tak jsem k dispozici ![]()
@Kristeena0 přesně tak, u PCOS je potřeba nepřepálit dávky, u velkého počtu vajíček tam pak bývá že odpadnou ty nekvalitní. Doktor se bude snažit nastavit protokol spíš na míň a kvalitních.
@Kristeena0 mám dr. Dejmka je tam čtvrtky
Dobře tak já se připravím na čekání ![]()
Já si musela zavolat a objednat se sama. Ale o byl chlap na testech tak byli všichni milý
@AnneMarie2 to je dobre že ses k nám přidala
kdo by nám radil a uklidňoval nás…za to jsem ti moc vděčná
a ty máš dneska opu že? Tak moc držím palce ať vše dobře dopadne a vydoluji všechny 3 foliky ![]()
@sarkahuncarova děkuju… Už jedu. Mám dobrou náladu ale je mi stresem nějak blivno. Moc bych chtěla dostat šanci s transferem 🙏
@Kristeena0 jo tak to bude o hodně příjemnější tím perem
tak snad už toho nebudeš muset moc dokupovat
mě právě řekla Dr že moje pojišťovna chce aby mi vydali hned všechny léky na které mi na ten cyklus přispívají…takže jsem rovnou nafasovala vše a prý to možná ani nespotřebuju
hele o metodách navíc se se mnou zatím vůbec nebyvila…mám jenom zprávu a tam doporučení: ICSI/MFSS zváží, escope zváží, PK ano, vitro ano, EG ne, AZH…takže to asi budeme teprve probírat…ale já ani nevím co většina těch zkratek znamená 😂 no já už jsem taky měla i cykly kolem 40 DC..jednou dokonce 48 s agolutinem…ale to byly výjimky takže teď jsem to nečekala…většinou dorazila nejpozději 36 DC a to bylo včera
tak držím palce ať u tebe co nejdřív dorazí
to vypadá že nakonec tady budeme 3 skoro na stejno ![]()
@Iriss86 tak u nás naprosto stejně…a navíc byl se mnou asi jen na té první schůzce a pak už chodil vždy jen před iui na odběr…protože to se bez něj neobejde
taky k tomu přistupuje spíš jako takový dárce 😂 to jsi hezky vystihla ![]()
@Kristeena0 jojo ale brala mi to až teď před ivf…než jsem si šla pro léky
a ani mi neřekla výsledek nic…jen vím že mi to brala protože mám teď v poslední zprávě AMH 7,8 ![]()
@AnneMarie2 to je dobře že máš dobrou náladu…to určitě všechno dobře dopadne
do třetice všeho dobrýho to prostě už musí vyjít
a kdo ti vůbec bude dělat odběr víš?
Moc moc držím palce…pak dej vědět jak jsi dopadla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.