Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Paja.525 Moc gratuluji k narození holčičky
Ať vám dělá jen samou radost ![]()
@Paja.525 moc gratuluji a klobouk dolu, ze jsi vydrzela 19hodin
A akutni cisar, to se ned anic delat. My nakonec taky rodili akutnim cisarem
![]()
@Paja.525 píše:
Ahoj holky jdu vás sem podpořit hezkou zprávou dne 20.10.2023 se nám po IVF narodila holčička porod nebyl lehký trval 19hodin a nakonec jsme museli na akutního císaře, ale všechno dobře dopadlo a obě jsme v pořádku… Ale co je nejdůležitější nevěstě hlavu pokud to doteď nevyšlo IVF je vysilující, dlouhý a mnohdy bolestivý proces, který je ale nakonci odměněn tím nejkrásnějším co nás jako ženský může v životě potkat… Pořád vám všem držím palce a chodím vás číst… A doufám že každé z vás to vyjde
![]()
Ahojky ![]()
Strašně moc gratuluji k holčičce ![]()
Porod je bolestivý, ale stojí to za to.
Teď už bude vše jak má být ![]()
Já jsem teď přešla do nového caru Clayo k panu dr Hlinkovi a dr Jarošové.
Měla jsem v pondělí první konzultaci a velká spokojenost.
V lednu nejspíš půjdeme do toho znova, ale už ne v Gennetu.
Je to všechno vysilující a už moc síly teda nemám, ale musím to ještě zkusit.
Ať se ti daří a maličká, ať je zdravá ![]()
@Bella277 děkujeme dnes má týden a zatím je zlatá
super ta změna CARU už byla potřeba… Nám se taky vyplatilo jezdit do Prahy… Jsem tu pořád s vámi i když vás třeba jen čtu a pořád vám všem držím palce ať to vyjde
![]()
@Bella277 Jsem si rikala, jak se mas.. Udelala jsi spravne rozhodnuti… Mohla bych se te zeptat na cenik v teto klinice? Zda maji i minimalky? Ja jsem po KETu.. v zari to skoncilo biochemickym tehotenstvim
Cekam na vysledek.. V Gennetu mam za sebou 3 ivf a preci jen kdyz to nevyjde, tak budu zvazovat dalsi kroky.. jako samoplatce. Porad teda doufam, ze to vyjde
Netestuji a v patek pujdu na krev.. Bojim se dalsiho zklamani..
@Sim7 ahojky, taky doufám, že jsem se dobře rozhodla, už to prostě chtělo změnu.
Je mi líto, co se ti stalo 🥺. Jak to v pátek dopadlo 🍀 🙏 ✊️?
Pošlu ti do soukromé zprávy ceník.
Někdy změna prostě přispěje, no.
Držím palečky ✊️✊️✊️.
Ahoj Bello,
dekuji moc za cenik.
Nam do bohuzel opet nevyslo, transfer embrya po pgt.. vypocteny cas transferu, stimulovany cyklus a vysledek negativni.. byl to opravdu velky sok.. navic jsem se citila tehotna.. to asi ty hormony..
Aktualne se pereme s tim, zda to nevzdat, ale to je asi prirozene..
Na tuto kliniku pujdeme na konzultaci.. Nabizi tri cykly za cenu 2.. Ja osobne bych po zkusenosti a kvuli veku radeji nastradala embrya a pak az transferovala
Pak kvuli cene zvazuji minimalni stimulaci v Motole.. Nikde nejsou ale aktualni recenze.. Je to boj, nevim, proc nas osud tak
Příspěvek upraven 14.11.23 v 19:37
Ahojky, nezbyl někomu prosím puregon nebo menopur? Díky za odpověď
Holky já můžu nabídnout celé nenačaté balení amelgenu kdyby jste některá chtěla tak ráda věnuju ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.