IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
25.9.23 09:46
@Mytyl píše:
@Bella277 Ježiš, tak to bych nečekala, to je hrůza. 8o Hodně odpočívej, snad se brzy všechny rány tělesné i duševní zacelí. Je mi hrozně líto, čím sis musela projít :srdce: :hug:

Ahojky, moc děkuji, je to opravdu děs, už to chci mít všechno za sebou a začít normálně žít 🙏 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
25.9.23 09:49
@Bellamia píše:
@Bella277 Ahoj moc mě mrzí čím si procházíš :,( Já ti to už pak nechtěla psát, ale hned co si napsala, že máš zase zvýšené hcg mě napadlo, že v té děloze máš nejspíš pseudovacek a mimoděložní ve vejcovodu, ach jo. Snad se ale mýlím.
Kdyby sis o tom chtěla popovídat s někým kdo toho má taky za sebou, tak klidně napiš :hug:

Ahojky, já to sama absolutně nechápu.
Už jsem z toho všeho vyřízená, těhotenství má být krásné období a ne pokaždé šílené týrání pořád dokola.
Možná je to daň za to, že první těhotenství před 14ti lety bylo úplně ukázkové bez jakýkoliv problémů.
Budu ráda, když mi napíšeš víc do zprávy.
Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
25.9.23 09:52
@Linusren píše:
@Bella277 to je sileny pribeh 🙏🏻 jsi neskutecne silna zena :srdce: moc na tebe myslim a posilam energii, at vse zvladnes :srdce:

Jo, už je to opravdu neskutečný, co se dokáže pořád dít :,(
Silná už asi ne, spíš se to opravdu snažím všechno jen vydržet a musím jít dál.
Kdybych neměla doma syna, tak bych tohle asi už vážně nedala :,(
Moc ti děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
25.9.23 09:55
@Lucii_V píše:
@Bella277 tyjo šílený :( ale hlavně že jsi v pořádku!!! :srdce: Odpočiň si, a taky myslím že je dobrý nápad změnit prostředí, ať přijdeš na jiné myšlenky :hug: :* A změň doktora :poblion:

Jo, je to opravdu za trest.
Přemýšlím, co jsem komu tak špatného udělala, za to, že se mi tohle pořád děje :,(?
Rozhodně změním doktora, takhle to dál nejde.
Moc to děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
25.9.23 10:24

@Bella277 ahoj moc mě to mrzí čím jsi si už musela projít je to vážně neskutečná nálož 🥺 bohužel mimoděložní mám taky zasebou a vím co je to za šílenou bolest tenkrát mě to chytlo v práci a rovnou na Bulovku kde mě ještě tu noc operovali druhý den na JIP jsem taky celý den probrečela… Nicméně k lékařům měla jsem záchyt Hcg prez 3000 a v děloze doktor nic neviděl což už to měl bejt impuls k tomu aby to řešil jenže v tu dobu jsem byla bohužel neznalá věci a můj lékař to nechal bez povšimnutí… I takové věci se bohužel v dnešní době dějou 😔 vím že ti to asi moc nepomůže jen ti tím chci říct že v tom nejsi sama… Posílám objetí a drž se jsi silná ženská i když to teď moc bolí tak zas bude dobře uvidíš :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.9.23 13:42

@Bella277 nebudu ti psát že díkybohu za jedno, určitě jsi za něj šťastná dost a dost. Sama nevím proč je u někoho druhé štěstí nepřekonatelný problém. Ještě s tím nejsem vnitřně spokojená, ale už jsme snahu o sourozence vzdali. Dcera šla do 1. třídy a já jí až teď nesměle navrhla že vytřídíme a dáme pryč hračky pro nejmenší. Ne že ona by se jich neuměla vzdát, dávno si jich nevšímá, to já jsem to pořád schovávala pro brášku.
Ať je líp a zítra ti na kontrole řeknou že to vypadá dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
25.9.23 15:31

Holky je to strašný, dostala jsem zase bolesti jako kontrakce. Šla jsem na záchod zatlačit a vylítlo zase ze mě to samé, co v prosinci.
Zase ten bílý obal.
Obrovské dva kusy.
Hned se mi ulevilo, ale cítím, že to nebylo všechno.
Já už nevím :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
25.9.23 16:29

@Bella277 To je fakt divné, o ničem podobném jsem nikdy neslyšela… A bolesti hned potom přestaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
25.9.23 17:17
@Mytyl píše:
@Bella277 To je fakt divné, o ničem podobném jsem nikdy neslyšela… A bolesti hned potom přestaly?

Já to taky nechápu.
Hodně se mi ulevilo, pořád jdou ze mě kousky, ale to už je spíš sliznice, tak byla vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.9.23 18:33

@Bella277 snad už bude líp… vím že jsi to takhle měla už v zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
25.9.23 18:42
@AnneMarie2 píše:
@Bella277 snad už bude líp… vím že jsi to takhle měla už v zimě

Jo bohužel, zase to samé.
Už to bude všechno snad dobrý 🙏.
Už musí protože, už fakt nemám sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
4.10.23 11:19

@Bella277 Ahojky to je mi líto co tě potkalo, potvrdilo se teda mimoděložní nebo ne? To je síla jak to že to Dr neviděl na utz než tě vezli další den rychlou? Posílám hodně sil… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
4.10.23 11:22

@Mytyl Ahojky no u nás se staly nějaké věci které nedovoli myšlenky na car, takže uvidíme co dál…zatím o caru doma není řeč. Zamerili jsme se teď spíš na řešení nastalých situací které mi berou sílu a energii.
Přeji úspěšný transfer :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
4.10.23 15:43

@Iriss86 Aha, tak ať je brzy lépe. :hug: Já mám po ERA testu a s menstruací se zacnu chystat na KET. Děkuji za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
22.10.23 11:23

Ahoj holky jdu vás sem podpořit hezkou zprávou dne 20.10.2023 se nám po IVF narodila holčička porod nebyl lehký trval 19hodin a nakonec jsme museli na akutního císaře, ale všechno dobře dopadlo a obě jsme v pořádku… Ale co je nejdůležitější nevěstě hlavu pokud to doteď nevyšlo IVF je vysilující, dlouhý a mnohdy bolestivý proces, který je ale nakonci odměněn tím nejkrásnějším co nás jako ženský může v životě potkat :srdce:… Pořád vám všem držím palce a chodím vás číst… A doufám že každé z vás to vyjde :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.