IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
21.7.23 10:11

@daudinka :mavam: Tak koordinátorka volala že se nakonec zamrazilo 7 embryí a ty jdou na genetiku. Ty ostatní byly sice ve správném stádiu, ale horší kvality, takže by mražení prý nepřežily :nevim: Ale i tak jsem spokojená. Na to, že je to moje první ivf, tak myslím, že dobrej výsledek :lol: Snad se nám něco vrátí a hlavně uchytí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.7.23 11:48

@Fanynka777 to je nahodou paradni vysledek :) budete mit urcite dost zdravych embryjek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.7.23 08:11

@Iriss86 Ahoj, dnes jdeš do CAR? Dej vědět, co ti řekli na výsledek stimulace, jestli to nějak vysvětlili… Myslím na tebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.23 15:56

Ahoj snažilky, budoucí maminky i maminky… Chci se zeptat… jaký je ovyklý postup, když se nám dlouho nedaří otěhotnět? Mám to řešit se svou gynekoložkou nebo můžu zatít na kliniku, kde tento problém řeší? Já vůbec nevím, no. Chceme určitě zkusit Repromedu v Ostravě. Máme to nejblíža a kamarádka na klinice byla a byla spokojená… děkuji moc za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.7.23 16:41

@Siiima.Sim.Sim ahoj,pokud se vam nedari vic jak rok, muzete se rovnou obratit na kliniku :) nemusis to vubec resit pres gynekologa :hug: hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
26.7.23 17:11

@Mytyl
Jako docela mě Dr překvapil až sem se neudržela a rozbulela jsem se. Zadne vysvětlování proč se to stalo,…místo toho hned spustil že máme 3 možnosti.

1. Darovane vajíčko
2. Darovane embrio
3 zkusit další IVF s plnou dávkou co jsem měla teď (150 j x dní jako teď) a buď bude vejce ok nebo ne..víc jich nevznikne a dávka stimulace byla už teď maximální

Až se rozhodneme máme dát vědět :zed: :zed: já přes slzy nemohla moc mluvit, takže na nativ nebo minimalkamu jsem se nemohla ptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.7.23 21:46

@Iriss86 Tak to neni moc lidský přístup :? Já zazila po 1. IVF něco podobneho, ve smyslu, co jsem cekala ve svem veku…
A tys mela jen 150 j? Ja mela pokaždé 300 j. Nechapu, ze řekne, ze vic jich nevznikne. :roll: Ja mela pri 1. IVF 5. den jen 1 embryo a pri druhem 4 embrya. Bohuzel se ani jedno nechytlo, ale výsledek se s tim prvnim nedá srovnat. Chce to ale dobře nastavit stimulaci, kolikrat tu čtu, jak to doktori prizpusobuji „na míru“. Ale asi musi clovek natrefit na doktora, který ma zajem a je ochoten přemýšlet nad konkretnim jedincem a kombinovat leky, aby mu sedly…
Slzy chápu, ale snad se brzy oklepes a pujdete do toho znovu. Na tu minimalku bych se zeptala příště, az to nebude tak čerstvé, chapu, ze to dnes nešlo. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.7.23 07:10

@Iriss86 to me hrozne mrzi, ze byl takovy necitlivy. Jestli by nestalo za zvazeni zmenit kliniku nebo doktora. Alespon na konzultaci a zjistit nazor i nekoho jineho. Mne taky prijde zvlastni, ze by ti rekl, ze 150 je max. Leda by to myslel nejak konkretne u tebe a tvych vysledku nebo u toho konkretniho leku :nevim: ja mela 200 jednotek puregonu. Obrecela bych to taky :hug: drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
1.8.23 14:17

@daudinka @Mytyl No zarazilo mě to když říkal, že jsem měla už tak dost vysoké dávky, vždyť 150 je minimum :zed: Dr je jen 1 na celý car, takze teď do Vánoc to necháme být. Telo si odpočine od hormonů a po novém roce to zkusíme znova třeba asi i v jiné klinice…jinak teď užíváme dovču, na přišla 1.den dovci. ale počasí zatím nebylo na koupání takže pohoda. Na štěstí už ms konci tak snad od zítřka bude i lepší počasí, co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
1.8.23 14:43

@Iriss86 Ahoj, to jsem právě chtela napsat, zda nestoji za uvahu zmena CARu… Urcite se da stimulace vymyslet tak, aby ti to sedlo. Teď odpocivej a nacerpavej silu :hug:
Ja budu cekat na pondeli na závěrečný počet zamrazenych embryi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
1.8.23 15:25

@Mytyl Dekuji ta podporu.Dej vědět jak na tom jsi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
7.8.23 16:01

@Iriss86 Ahoj, tak mam 3 zamrazene blastocysty… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
7.8.23 16:20

@Mytyl moc pekne :) pristi mesic tedy KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
7.8.23 16:29

@daudinka Teď musim pockat na vysledky imunologie, a kdyz to bude ok, asi v září ket 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
13.8.23 19:23

Ahoj holky, jak se daří?
Nějak jsem vůbec nestíhala číst diskuze.
My už máme po dovolené a jsem 4DC, takže ani kortikoidy, ani dovolená opět nepomohla 😪.
21.8. jsem objednaná na ultrazvuk, tak jsem zvědavá, jak folikul poroste a snad vše půjde, jak má, pak si půjdeme pro poslední bublinku, takový strach jsem snad ještě neměla ❤️‍🩹.

Ještě bych měla dotaz: holky beru teď ten Metypred 4mg denně a chci jít v úterý na microblading, protože pak kdyby se zadařilo, dá nám pánbůh to štěstí, tak se tam už nedostanu, ale četla jsem, že při užívání kortikoidů se to nepořučuje.
Nemáte s tím některá zkušenost?
Paní která to dělá, tak prý neví, že si mám zjistit na kožní 🤷‍♀️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.