Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fanynka777 jako my si rekli, ze zamrazime vsechny, i kdyby jich bylo treba 20. Ale to kvuli tomu genetickemu problemu, kazde navic by nam dalo o malinko lepsi sanci. Vzdy 1 ze 3 u nas melo nadeji na to byt zdrave.
Posilam fotku z meho.
@Iriss86 pracuju z domu, jen sedim u komplu, rozhodne se nejak nenamaham. Tsk snad se to uklidni a zitra uz treba nebudu spinit. Uvidime..
@daudinka Tak hlavně odpočívej, navýšila jsis utros? Ty jo vy máte vše pěkně rozepsané to já nemám a ani v ruce žádné výsledky. Mozna lepší protože bych se od googlu neodtrhla ![]()
@Iriss86 jako bavilo me to sledovat
ale ono na tom nic nevykoumas. Jen me zarazilo, ze mi 3HB na konci vyloucili, pry nebyly dost kvalitni. To proste ten embryolog tam uz ma asi v oku a verim tomu, ze tam maji zkuseny a schopny lidi.
Doktorka mi napsala, ze kdyztak muzu navysit, ale asi to jeste necham do zitrka, jak to bude vypadat. Ono je to fakt jen lehounky spineni. V podstate lehce zabarvenej utrogestan. No tak uvidim zitra.
@daudinka Asi jo no. Zvyšuje se tím šance na oplodnění.
Asi se to ještě zredukuje. Ale musíme holt počítat se všemi variantami ![]()
@daudinka Tak k asi jen narušené nějaké cevky při běhu/otřesu…Já mám od zítřka Duphaston 1-0-1 na 10dni nebo do příchodu ms pry na cysty aby nevznikly a tudis mám po koupání na dv ![]()
@Fanynka777 oni na to zamrazeni a genetiku berou fakt jen ty nejkvalitnejsi. Musi byt HB nebo FHB a k tomu jeste zalezi i jak vypadaji. Jak jsem psala 3HB mi vyloucili ![]()
@Iriss86 ja beru 2 utrogestany vecer, myslis, ze se s tim nemuzes koupat? Mne nic nerekli
ani ze bych nemela mit sex, ani ze bych se nesmela koupat.
@daudinka Ono v té době bude už ms,28.7. beru naposled a od 29-5.8. jsme na chatě a pochybuju že by ms přišla až pak další týden. Cekam ji tak 3.den od vysazení duph.jako u utrose ![]()
Nahrazuje utros a je predepsan do počtu dní klasického cyklu (28 dni učebnicových) kdybych nic nebrala mohla bych mít ms hned po opu a narusi v se cyklus… ![]()
@daudinka Já se právě obávala toho třetího dne. Jelikož mám načteno, že do třetího dne to táhne kvalita vajíček a od třetího spermie
Z genetiky my volala doktorka volala, že mám výsledky jaké každý nemá. Že nemám nikde žádnou procentní odchylku. Tak těžko říct, kde je ten zakopanej pes no
Problem totiž bude pravděpodobně někde u mě ![]()
@daudinka Ještě prosím kdy ti přišla po odběru MS? Doktor mi řekl, že za týden ji mám očekávat
Plus ještě ten první Ket jsi platila nebo byl ještě v rámci pojišťovny? ![]()
@Fanynka777 aah, no vidis to. To podporuje tu mou teorii, ze ten ubytek zpusobil ten zlej gen u spermii. Protoze z 23 oplodnenych se jich treti den 23 dal pekne vyvijelo. Pravdepodobne nebudete mit tak velky ubytek. Vis co, zamrazila bych vsechny byt vami. Porad je to levnejsi nez dalsi stimulace. A pokud by u tebe byl nejaky problem, aspon budete mit vic pokusu na nej prijit
ale treba to byly jen spatny nahody a zadny problem neni.
@Fanynka777 prisla 6.den a vim to presne, protoze jsme ten den odlitali na dovcu
jako asi to nemuzu uplne doporucit, i kdyz to u me bylo celkem v pohode. A schvaleno doktorem. Ta menstruace je opravdu silnejsi a horsi nez normalne. My chodili v Italii kolem jezera Como a nastesti tam byly vsude zachody. A nastesti mi ten nejhorsi odtok krve prisel v noci. Takze jsem mela 2 hodne krusny noci (pripomnelo mi to potrat).. ale pres den jsem byla v podstate v pohode jako u normalni menstruace.
A prvni ket hradi pojistovna.
@daudinka No já právě koukala, že ty jsi tu kvalitu měla úplně exkluzivní
No uvidíme, dám vám vědět ten pátý den
Každopádně děkuji moc za rady
Mimískovi taky přeju ať se mu u tebe líbí a úspěšně dojdete až do úplného konce ![]()
@Fanynka777 dekuji, hrozne moc doufam, ze to tentokrat dopadne a budeme mit v naruci zdrave miminko
no jeste jsem na uplnym zacatku, ale v podstate nejdal za celyho 2,5 roku, co se snazime
![]()
Dej pak vedet, jak to dopadlo ten 5.den ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.