IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
18.7.23 13:40

@Fanynka777 jako my si rekli, ze zamrazime vsechny, i kdyby jich bylo treba 20. Ale to kvuli tomu genetickemu problemu, kazde navic by nam dalo o malinko lepsi sanci. Vzdy 1 ze 3 u nas melo nadeji na to byt zdrave.

Posilam fotku z meho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.7.23 13:43

@Iriss86 pracuju z domu, jen sedim u komplu, rozhodne se nejak nenamaham. Tsk snad se to uklidni a zitra uz treba nebudu spinit. Uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
18.7.23 13:49

@daudinka Tak hlavně odpočívej, navýšila jsis utros? Ty jo vy máte vše pěkně rozepsané to já nemám a ani v ruce žádné výsledky. Mozna lepší protože bych se od googlu neodtrhla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.7.23 13:53

@Iriss86 jako bavilo me to sledovat :lol: ale ono na tom nic nevykoumas. Jen me zarazilo, ze mi 3HB na konci vyloucili, pry nebyly dost kvalitni. To proste ten embryolog tam uz ma asi v oku a verim tomu, ze tam maji zkuseny a schopny lidi.

Doktorka mi napsala, ze kdyztak muzu navysit, ale asi to jeste necham do zitrka, jak to bude vypadat. Ono je to fakt jen lehounky spineni. V podstate lehce zabarvenej utrogestan. No tak uvidim zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.7.23 13:54

@daudinka Asi jo no. Zvyšuje se tím šance na oplodnění. :lol: Asi se to ještě zredukuje. Ale musíme holt počítat se všemi variantami :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
18.7.23 13:57

@daudinka Tak k asi jen narušené nějaké cevky při běhu/otřesu…Já mám od zítřka Duphaston 1-0-1 na 10dni nebo do příchodu ms pry na cysty aby nevznikly a tudis mám po koupání na dv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.7.23 13:59

@Fanynka777 oni na to zamrazeni a genetiku berou fakt jen ty nejkvalitnejsi. Musi byt HB nebo FHB a k tomu jeste zalezi i jak vypadaji. Jak jsem psala 3HB mi vyloucili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.7.23 14:01

@Iriss86 ja beru 2 utrogestany vecer, myslis, ze se s tim nemuzes koupat? Mne nic nerekli :D ani ze bych nemela mit sex, ani ze bych se nesmela koupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
18.7.23 14:15

@daudinka Ono v té době bude už ms,28.7. beru naposled a od 29-5.8. jsme na chatě a pochybuju že by ms přišla až pak další týden. Cekam ji tak 3.den od vysazení duph.jako u utrose :mrgreen:
Nahrazuje utros a je predepsan do počtu dní klasického cyklu (28 dni učebnicových) kdybych nic nebrala mohla bych mít ms hned po opu a narusi v se cyklus… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.7.23 14:15

@daudinka Já se právě obávala toho třetího dne. Jelikož mám načteno, že do třetího dne to táhne kvalita vajíček a od třetího spermie :think: Z genetiky my volala doktorka volala, že mám výsledky jaké každý nemá. Že nemám nikde žádnou procentní odchylku. Tak těžko říct, kde je ten zakopanej pes no :nevim: Problem totiž bude pravděpodobně někde u mě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.7.23 14:26

@daudinka Ještě prosím kdy ti přišla po odběru MS? Doktor mi řekl, že za týden ji mám očekávat :nevim: Plus ještě ten první Ket jsi platila nebo byl ještě v rámci pojišťovny? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.7.23 14:26

@Fanynka777 aah, no vidis to. To podporuje tu mou teorii, ze ten ubytek zpusobil ten zlej gen u spermii. Protoze z 23 oplodnenych se jich treti den 23 dal pekne vyvijelo. Pravdepodobne nebudete mit tak velky ubytek. Vis co, zamrazila bych vsechny byt vami. Porad je to levnejsi nez dalsi stimulace. A pokud by u tebe byl nejaky problem, aspon budete mit vic pokusu na nej prijit :hug: ale treba to byly jen spatny nahody a zadny problem neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.7.23 14:30

@Fanynka777 prisla 6.den a vim to presne, protoze jsme ten den odlitali na dovcu :lol: jako asi to nemuzu uplne doporucit, i kdyz to u me bylo celkem v pohode. A schvaleno doktorem. Ta menstruace je opravdu silnejsi a horsi nez normalne. My chodili v Italii kolem jezera Como a nastesti tam byly vsude zachody. A nastesti mi ten nejhorsi odtok krve prisel v noci. Takze jsem mela 2 hodne krusny noci (pripomnelo mi to potrat).. ale pres den jsem byla v podstate v pohode jako u normalni menstruace.

A prvni ket hradi pojistovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.7.23 14:34

@daudinka No já právě koukala, že ty jsi tu kvalitu měla úplně exkluzivní :dance: No uvidíme, dám vám vědět ten pátý den :D Každopádně děkuji moc za rady :hug: Mimískovi taky přeju ať se mu u tebe líbí a úspěšně dojdete až do úplného konce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.7.23 14:52

@Fanynka777 dekuji, hrozne moc doufam, ze to tentokrat dopadne a budeme mit v naruci zdrave miminko :srdce: no jeste jsem na uplnym zacatku, ale v podstate nejdal za celyho 2,5 roku, co se snazime :dance: :srdce:
Dej pak vedet, jak to dopadlo ten 5.den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.