Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka To prave říkal sám doktor🤣
psal mi na protokol kolik a za co budu platit mam si to vzít s sebou na opu nebo přes kartu. Prijde mi to taky divně z emi dál částku na mrazení a genetiku když neví jestli bude všech 5 použitelných a vydrží do 5 dne Než vydám peníze ještě se zeptám ![]()
Tak hotovo ležím a cěkám na embriolozku. Foliku bylo 5,ale vajíčka jen 3.
@daudinka No právě. Jj dobrý co mě vzbudili zapli tv a únava neni (asi dobrý matros)
bolesti jen trošku když tatnu svaly pri otáčení na pidi lůžku. Za chvíli mě snad už pustí
I kávu mi dali
Co ty jak si na tom?
@Iriss86 Ahoj, držím palce, aby byly ty 3 kvalitni a vydržely ✊
@Iriss86 Ahojky, tak držím palečky, ať se pěkně vyvíjí
Věřím, že když je jich míň budou kvalitní
Já jsem dnes třetí den kultivace, ale bohužel se mi nedaří dostat na klientský portál reprofitu
Koordinátorka mi tvrdí, že vše funguje
Nejede mi to ale ani na telefonu ani na počítači a u přítele to samé, tak nevím
![]()
@daudinka @Mytyl @Fanynka777
Děkuji ![]()
Že by měli nějaký výpadek nebo přetíženi? Já musela do přízemí do bankomatu vybrat a zaplatit-hotove stávkoval jim terminál a i tv vypadával signál. Drzim palečky ať se pěkně vyvyjeji ![]()
@Iriss86 @Fanynka777 jsem se tam zkousela prihlasit a taky mi to nefunguje, asi maji nejaky vypadek
tak snad vam to brzy nahodi, at vite, co se deje.
Ja vcera blbka bezela na bus, pak jsem spinila. Sice jen jedenkrat vic, a pak uz jen lehounce do vecera. Ale jsem z toho dnes nervozni. A dnes jeste taky lehounce spinim. Psala jsem doktorce, tak pry to chce cas na uklidneni a max muzu navysit utrogestan. Asi pockam do zitra, jak se to bude vyvijet.. no radost toto, snad je mimis v poradku.
Tak už mi to jede
Pokračuje jich 18 a u toho jsou nějaký čísla, který nevím co znamenají ![]()
@Fanynka777 Ahoj, podle toho rozpisu mi prijde, ze to muze znacit, kolikabunecna ta embrya jsou, ale jista si uplne nejsem… ![]()
@Mytyl Ahojky
No taky si to myslím. Podle rozpisu by dnes měly být v ideálním případě 6-8 buněčná ![]()
@Fanynka777 jj,je to, kolik maji bunek
taky jsem to studovala
ale tennavod je super, co k tomu davaji.
@Fanynka777 Taky bych řekla, že to jsou buňky. Nasla jsem jen hodnocení a označení číslice + písmeno pro blastu…ale jinak nic ještě že jak jsi měla MI 2 ze je zralé vajíčko- ideální stav…
@daudinka No hlavně se šetři ať je mimísek v klidu
Nepamatuješ si prosím jak jsi to měla ty ten třetí den? Když tam máme teda těch 5 hodně rychlých a 2 pomalá
My se budeme totiž muset rozhodnout kolik jich dát zamrazit a propočítat to nějak finančně. Zase by mi bylo asi líto nějaký vyřadit
Mě se na to ptal doktor hned po OPU co chci dělat v případě, že jich bude třeba víc jak 15. Ale já to brala s rezervou, že to určitě nebude a navíc jsem byla ještě mimo. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.