IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
15.7.23 21:44

@daudinka To prave říkal sám doktor🤣
psal mi na protokol kolik a za co budu platit mam si to vzít s sebou na opu nebo přes kartu. Prijde mi to taky divně z emi dál částku na mrazení a genetiku když neví jestli bude všech 5 použitelných a vydrží do 5 dne Než vydám peníze ještě se zeptám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
18.7.23 09:44

Tak hotovo ležím a cěkám na embriolozku. Foliku bylo 5,ale vajíčka jen 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.7.23 09:53

@Iriss86 hlavne, aby byly kvalitni :hug: jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
18.7.23 09:59

@daudinka No právě. Jj dobrý co mě vzbudili zapli tv a únava neni (asi dobrý matros) :mrgreen: bolesti jen trošku když tatnu svaly pri otáčení na pidi lůžku. Za chvíli mě snad už pustí :lol: I kávu mi dali :mrgreen: Co ty jak si na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
18.7.23 10:17

@Iriss86 Ahoj, držím palce, aby byly ty 3 kvalitni a vydržely ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.7.23 10:21

@Iriss86 Ahojky, tak držím palečky, ať se pěkně vyvíjí :andel: Věřím, že když je jich míň budou kvalitní ;) Já jsem dnes třetí den kultivace, ale bohužel se mi nedaří dostat na klientský portál reprofitu :? Koordinátorka mi tvrdí, že vše funguje :D Nejede mi to ale ani na telefonu ani na počítači a u přítele to samé, tak nevím :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
18.7.23 11:12

@daudinka @Mytyl @Fanynka777
Děkuji :)

Že by měli nějaký výpadek nebo přetíženi? Já musela do přízemí do bankomatu vybrat a zaplatit-hotove stávkoval jim terminál a i tv vypadával signál. Drzim palečky ať se pěkně vyvyjeji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.7.23 11:55

@Iriss86 @Fanynka777 jsem se tam zkousela prihlasit a taky mi to nefunguje, asi maji nejaky vypadek :nevim: tak snad vam to brzy nahodi, at vite, co se deje.

Ja vcera blbka bezela na bus, pak jsem spinila. Sice jen jedenkrat vic, a pak uz jen lehounce do vecera. Ale jsem z toho dnes nervozni. A dnes jeste taky lehounce spinim. Psala jsem doktorce, tak pry to chce cas na uklidneni a max muzu navysit utrogestan. Asi pockam do zitra, jak se to bude vyvijet.. no radost toto, snad je mimis v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.7.23 12:10

Tak už mi to jede :dance: Pokračuje jich 18 a u toho jsou nějaký čísla, který nevím co znamenají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
18.7.23 12:36

@Fanynka777 Ahoj, podle toho rozpisu mi prijde, ze to muze znacit, kolikabunecna ta embrya jsou, ale jista si uplne nejsem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.7.23 12:40

@Mytyl Ahojky :) No taky si to myslím. Podle rozpisu by dnes měly být v ideálním případě 6-8 buněčná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.7.23 12:42

@Fanynka777 jj,je to, kolik maji bunek :) taky jsem to studovala :D ale tennavod je super, co k tomu davaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
18.7.23 12:45

@Fanynka777 Taky bych řekla, že to jsou buňky. Nasla jsem jen hodnocení a označení číslice + písmeno pro blastu…ale jinak nic ještě že jak jsi měla MI 2 ze je zralé vajíčko- ideální stav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
18.7.23 12:48

@daudinka Jej tak mas dnes klidový režim nebo jsi v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.7.23 13:14

@daudinka No hlavně se šetři ať je mimísek v klidu :hug: Nepamatuješ si prosím jak jsi to měla ty ten třetí den? Když tam máme teda těch 5 hodně rychlých a 2 pomalá :nevim: My se budeme totiž muset rozhodnout kolik jich dát zamrazit a propočítat to nějak finančně. Zase by mi bylo asi líto nějaký vyřadit :? Mě se na to ptal doktor hned po OPU co chci dělat v případě, že jich bude třeba víc jak 15. Ale já to brala s rezervou, že to určitě nebude a navíc jsem byla ještě mimo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.