IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
7.7.23 07:22

@Iriss86 zatim mam naplanovany ten prvni ultrazvuk u nich. Sama jsem zvedava, kdy me poslou na mou gyndu. Oni tam maji taky gyndu. A uprimne, skoro bych radsi zustala na gynde na klinice u te me doktorky, protoze vi, co dela a maji skvely pristroje. Akorat bych musela dojizdet. My se nedavno prestehovali a gyndu jsem si musela hledat novou, mam to sice blizko, ale nvm, nvm. Byla jsem u te nove myslim 2×, nez jsme sli na kliniku a tezko rict, jak moc je dobra. Byla jsem casteji na klinice nez u ni, od te doby, co jsme se prestehovali. A pristroje urcite nebude mit tak dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
7.7.23 08:05

@Iriss86 dekuji za optani, ja uz jsem skoro ve finale :lol: uz je to narocny s briskem, ale uzivam si to, poslednich par tydnu sami s manzelem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.7.23 14:40

@daudinka Tak třeba to půjde tam zůstat, když jim řekneš, že jsi se stěhovala a nemáš dr, akora to dojizdeni máš to daleko?
@Linusren :mrgreen: to verim to teploto, bříško… víte co to bude nebo to bylo překvapení už se v těch příspěvcích nějak ztrácím :mrgreen: kdy máš TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
7.7.23 15:13

@Iriss86 daleko to neni, ted tam chodim i do prace blizko. Akorat jsou hloupy spoje, kdyz jedu z domu. Na otocku stiham, ale kdybych se tam zdrzela, ujede mi bus a dalsi jede za hodinu. No uvidim, co mi reknou, jestli na dalsi kontrolu mam dojit zase k nim. Ja se ted bojim i tesim na tu kontrolu. Jestli tam srdicko bude, tak to bude krasny :srdce: ale jestli ne, no na to radsi ani nemyslet. Priznaky nemam vubec zadny. Tak snad tam je a dari se mu.

Jak jdou injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.7.23 15:22

@daudinka Kdy že jdeš?
Menopur - tupá jehla a štípe pěkně, něco jako orgalutran (na který se netěším) ten mi taky nedělal dobře jak byl tupý a bolel vpich asi taky kvůli práci dost jsme se natahala v práci těžkých veci a už mám 2 modřinky :zed:
Bemfola ta je v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
7.7.23 16:41

@Iriss86 to je naprd, ale tak aspon to budes mit jen nekolik dni. Ja mela Puregon a ten byl uplne v pohode. A pak orgalutran a vpich byl takovej divnej, ale jinak asi taky v pohode. Ted mam injekce na redeni krve, pry az do 12 tydne a nektery zensky to pichaji cely tehotenstvi :( no a zlata stimulace. Tyhle injekce jsou hrozny. Skoro z kazdyho pichnuti mam modrinu a po prvni jsem myslela, ze to fakt nepujde. Ted uz to manzel picha lip, ale i tak se modrinky delaji. Jdu pristi tyden ve stredu 12.7. To budu 6+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
7.7.23 17:49

@Iriss86 cekame chlapecka, jmeno vybrany nemame :mrgreen: a TP zhruba v pulce srpna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.7.23 18:17

@daudinka A ty máš nějaké problémy nebo se to dává preventivně. Jak je břicho už nafouklé tak to jde pichat hůř a hůř to ti nezávidím :oops: ale když na konci čeká splněné přání - vytoužené mimi tak pocity z injekci jsou pak nic. Hlavne ab to dobře dopadlo 🙏 🙏 🙏
Jsme zvědavá jestli mi dávky nechá stejne a kdy bude opu.Budu teprve 6.den stimulace v den kontroly ( v úterý) (počítán i 1.den aplikace).
Takže pak podám hlášení a ve středu čekáme od TEBE zprávičku :mrgreen:

@Linusren
Jee tak to si ještě užiješ ty hice… dusno…tak snad něco vyberete do porodu. Prinejhorsim dostane jméno po porodníkovi jestli tam bude nějaký chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
7.7.23 18:37

@Iriss86 mam pry pozitivni gen ANXA5, kterej muze za vyssi srazlivost krve, trombozy a tak :zed: jakoze aby toho nebylo malo, vis co :nevim: nikdy jsem s krvi nic nemela, tak by me to ani nenapadlo, no genetika hold tvrdi, ze to mam. Aspon vim do budoucna. Ale stve me to hrozne. Tolik jsem se tesila na pekny tehotenstvi a ted kazdy vecer injekce.. a ja se zrovna injekci fakt bojim. Nenadelam nic. Mimi za to stoji a je lepsi to vedet a preventivne pichat, nez aby se neco stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
7.7.23 18:52

@Iriss86 Ahoj, já stimuluji od stredy :mavam: Je to moje první Ivf, tak jsem z toho zatím mírně ve stresu :roll: Picham si Puregon, 36 let, Amh 3,3. V pondělí jdu na první Ultrazvuk, tak uvidíme :think: Břicho dnes 3. den stále stejné jen mě občas dloubne u vaječníků. Tak snad nějaké to vajíčko bude :lol: Jak jste to měly vy holky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
7.7.23 20:03

@Fanynka777 Ahoj, neboj, bude to dobre :hug: taky jsem mela puregon a stimulace byla nastesti v pohode. Vubec jsem se nenafoukla a ani me myslim nejak zvlast vajecniky nebolely. Hodne stesti preju, at mas kvalitni urodu 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.7.23 20:50

@daudinka Jasny to chápu. Normalne bys o tom ani nevěděla…
Ale dokud nedojde na genetiku tak celý život nevis…Nám nezjistili nic. Nejdriv jsme byla ráda, ale pak mě přepadla myšlenka, že kdyby něco našli bylo by to " lepší" mohli by léčit a věděla bych čím to je, že se nedaří doma…
Takhle za to můžu asi jen já (věk- nízká zasoba - prt kvalita)
Je to na prt, ale držím palečky ať je vše v pořádku a dockac se mimi :srdce:
Jsi moc statečná :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.7.23 21:06

@Fanynka777
Ahoj já od čtvrtka :mrgreen:
Začátek snažení 8/2020
Po 4 m. mimoděložní těhotenství odebrán jeden vejcovod+ zjisten cin 3 takže 2 konizace
A půl rok zákaz. Druhy je naštěstí průchozí.
1.IVF loni v listopadu (36)
1 vajíčko/embrio zavedeno 4.den kultivace, protože muj car víkendy a svátky nedělá.
ICSI+ PK + stimulace 10 dní Rekovelle pak přidán orgalutran(aby nepopraskalivlred odberem, pak klasika ovetrelle. Nepovedlo se
Jinak AMH 0,26 (jednotky v jakých bylo udano nevim prostě nízké AMH, tomu i odpovídá FSH 18)

Teď (37) 2.IVF bemfola a menopur.
Kam chodíš do caru? Přeji hojnou a kvalitní úrodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
7.7.23 21:21

@daudinka Moc děkuji : :hug:
@Iriss86 Chodím do Reprofitu do Brna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
7.7.23 21:24

@Iriss86 Jinak přeju taky hodně štěstí, ať se vše zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.