IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
21.6.23 10:44
@Iriss86 píše:
@Bella277 Tak to je pěkné, co tě ceka ted když jsou nízko?

Ahojky :hug:, jo jsem moc ráda :dance:
V srpnu mě čeká ket 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
21.6.23 10:44
@daudinka píše:
@Bella277 to jsou skvely zpravy :dance: ted uz to musi klapnout :hug:

Budeme doufat :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.6.23 11:25

@Bella277 Tak to budeme spolu.teda jestli se zase něco nepo…zítra se dozvím co a jak dál…
@daudinka dávej vědět jak to s tebou vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
22.6.23 18:13

Tak změna plánu :mrgreen: Dnes na kontrole úspěch cysta zmizela další se neukázala. A rovnou jsmem vyfasovala léky a 6.7. začínám.
Za tisíc Kč takových jehel a léků :oops: :oops: bemfola 150j. Menopur 2 ampule denně. Kdyz jsme viděla ty míchací jehly a sran. i s tím mícháním tak sem se rozklepala. Jeste že mám vše napsané v protokolu páč jsem pak už přestala vnímat a jen civela na ty jehly :mrgreen: Před tím za 5 000 4 predplnena peroa a čau :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
23.6.23 06:49

@Iriss86 jee, tak super :dance: aspon to budes mit driv za sebou :hug: ted nvm, jestli mas mit genetiku nebo se chystas na et. Ale hodne stesti k stimulaci :srdce: michani zmaknes, za chvili to budes delat poslepu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
23.6.23 19:52

@daudinka Děkuji.
Jj máme genetiku tak snad se něco vrátí a bude něco na ket a bude úspěch.
Při tomhle množství jehel a míchání nez to píchnu snad musí 🙏 🙏 🙏
Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
23.6.23 20:24

@Iriss86 budu moc drzet palce, at vse klapne :)

Mne dnes od rana jakoby pichalo u levyho vajecniku. Cely dopoledne me tam bolelo, jeste i po obede. Odpo se to uklidnilo. Jen doufam, ze je to normalni. A odpo me teda bolel i docela podbrisek jednu chvili. A uz druhej den jsem k veceru dost unavena.

V utery jdu na krev, tak se modlim za dobry zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
23.6.23 20:59

@daudinka to vypadá dobře (divně píchání, bolesti nebolesti, únava,…)držím palečky :srdce: mam otázku nevím teda čím jsi stimulovala, ale nikde jsem se nedozvěděla časový rozdíl mezi menopurem a bemfolou jestli nějaký je. Nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
24.6.23 05:52

@Iriss86 to vubec netusim :nevim: mela jsem Puregon. Myslis, jak dlouho trva, nez dozraji foliky? Kamaradka mela myslim Menopur a asi to mela podobne casove jako ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
24.6.23 06:53

@daudinka Ja mám oba hned od začátku právě a sestra neřekla např pichnete to a za 10 30 min to…v diskuzích nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
24.6.23 07:02

@Iriss86 tipla bych, ze se muzou zaroven, oni stejne budou pusobit zaraz :nevim: ale vubec nevim. Zavolej si tam nebo o vikendu nefungujou? Jeste bys mohla zkusit zeptat se v lekarne. Kdyz jsem k tomu mymu mela orgalutran, tak jsem to pichala zaroven a pry by i bylo jedno, jestli na stejnou stranu. Ale radsi jsem dala kazdej do jedny a stridala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
24.6.23 07:13

@daudinka Já mám v protokolu u obou 6-10 pichat na stejnou stranu i sesta ríkala na jednu stranu, čas si zvolím sama nejdyl teda do 10 h. Bohuzel o víkendu ani svátcích nedělají. Proto mě i štvalo, ze v 1 IVF jsem sice měla pk, ale opu v pondělí a vklad byl v pátek. Tak to asi nebudu řešit a píchnu to třeba po 10 minutách od prvního :mrgreen: je to jen LH dopich a nemůžu si dovolit v práci trávit hodinu na WC. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
24.6.23 09:04

@Iriss86 klidně pichej hned po sobě, nevadí to. Menopur je dobrá volba když jsi měla špatnou odpověď napoprvé, ať je to lepší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
27.6.23 16:11

@daudinka Ahojky tak jak to s tebou vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.6.23 16:31

@Iriss86 ahoj, dnes jsem byla na krvi. Hcg mam 1146 13 dni po transferu. Tak doufam, ze je to v poradku a neni to naopak moc vysoky 🙏 v patek pujdu jeste jednou na kontrolni hcg a ve stredu 12.7. prvni ultrazvuk. Ja se porad bojim, ze neco bude spatne. To cloveka asi nepusti, kdyz uz zazil nekolik zklamani :nevim: ale snazim se byt pozitivni :) mam samozrejme radost, ze tentokrat neni hcg 70 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.