Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Iriss86 píše:
@Bella277 Tak to je pěkné, co tě ceka ted když jsou nízko?
Ahojky
, jo jsem moc ráda ![]()
V srpnu mě čeká ket 🙏.
@Bella277 Tak to budeme spolu.teda jestli se zase něco nepo…zítra se dozvím co a jak dál…
@daudinka dávej vědět jak to s tebou vypadá…
Tak změna plánu
Dnes na kontrole úspěch cysta zmizela další se neukázala. A rovnou jsmem vyfasovala léky a 6.7. začínám.
Za tisíc Kč takových jehel a léků
bemfola 150j. Menopur 2 ampule denně. Kdyz jsme viděla ty míchací jehly a sran. i s tím mícháním tak sem se rozklepala. Jeste že mám vše napsané v protokolu páč jsem pak už přestala vnímat a jen civela na ty jehly
Před tím za 5 000 4 predplnena peroa a čau ![]()
@Iriss86 jee, tak super
aspon to budes mit driv za sebou
ted nvm, jestli mas mit genetiku nebo se chystas na et. Ale hodne stesti k stimulaci
michani zmaknes, za chvili to budes delat poslepu ![]()
@daudinka Děkuji.
Jj máme genetiku tak snad se něco vrátí a bude něco na ket a bude úspěch.
Při tomhle množství jehel a míchání nez to píchnu snad musí 🙏 🙏 🙏
Jak jsi na tom ty?
@Iriss86 budu moc drzet palce, at vse klapne ![]()
Mne dnes od rana jakoby pichalo u levyho vajecniku. Cely dopoledne me tam bolelo, jeste i po obede. Odpo se to uklidnilo. Jen doufam, ze je to normalni. A odpo me teda bolel i docela podbrisek jednu chvili. A uz druhej den jsem k veceru dost unavena.
V utery jdu na krev, tak se modlim za dobry zpravy.
@daudinka to vypadá dobře (divně píchání, bolesti nebolesti, únava,…)držím palečky
mam otázku nevím teda čím jsi stimulovala, ale nikde jsem se nedozvěděla časový rozdíl mezi menopurem a bemfolou jestli nějaký je. Nevis?
@Iriss86 to vubec netusim
mela jsem Puregon. Myslis, jak dlouho trva, nez dozraji foliky? Kamaradka mela myslim Menopur a asi to mela podobne casove jako ja.
@daudinka Ja mám oba hned od začátku právě a sestra neřekla např pichnete to a za 10 30 min to…v diskuzích nic ![]()
@Iriss86 tipla bych, ze se muzou zaroven, oni stejne budou pusobit zaraz
ale vubec nevim. Zavolej si tam nebo o vikendu nefungujou? Jeste bys mohla zkusit zeptat se v lekarne. Kdyz jsem k tomu mymu mela orgalutran, tak jsem to pichala zaroven a pry by i bylo jedno, jestli na stejnou stranu. Ale radsi jsem dala kazdej do jedny a stridala jsem to.
@daudinka Já mám v protokolu u obou 6-10 pichat na stejnou stranu i sesta ríkala na jednu stranu, čas si zvolím sama nejdyl teda do 10 h. Bohuzel o víkendu ani svátcích nedělají. Proto mě i štvalo, ze v 1 IVF jsem sice měla pk, ale opu v pondělí a vklad byl v pátek. Tak to asi nebudu řešit a píchnu to třeba po 10 minutách od prvního
je to jen LH dopich a nemůžu si dovolit v práci trávit hodinu na WC. ![]()
@Iriss86 klidně pichej hned po sobě, nevadí to. Menopur je dobrá volba když jsi měla špatnou odpověď napoprvé, ať je to lepší ![]()
@Iriss86 ahoj, dnes jsem byla na krvi. Hcg mam 1146 13 dni po transferu. Tak doufam, ze je to v poradku a neni to naopak moc vysoky 🙏 v patek pujdu jeste jednou na kontrolni hcg a ve stredu 12.7. prvni ultrazvuk. Ja se porad bojim, ze neco bude spatne. To cloveka asi nepusti, kdyz uz zazil nekolik zklamani
ale snazim se byt pozitivni
mam samozrejme radost, ze tentokrat neni hcg 70 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.