Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka Gratuluju! Já jsem měla 14. den po transferu hcg 1458, takže myslím, že paráda. 🙂 Teď jsem v 17.tt a strach už asi nepřejde nikdy. 😃 🙈
@tess2294 dekuju, tak snad je to opravdu v poradku
a tobe taky gratuluju, 17tt to uz je krasa
@Rhian dekuju, porad se mi tomu nechce verit, snad az uvidim nejaky flicek na ultrazvuku, snad pak budu verit vic ![]()
@daudinka Tak to je úžasná zpráva
gratuluji
![]()
Chápu, že po mnoha zklamání se člověk boji radovat aby to zase neskončilo, ale tohle je super HCG paráda..Přeji ať se daří a je vše ok, dej vědět co utz.. chodíš do práce nebo máš neschopenku?
@Iriss86 ja si po Ketu vzala 2 dny volno a prolezela jsem je nemocna
jako drzela se me ta nemoc tejden, tak jsem pak uz sice pracovala, ale z home office. Mam praci jen na pocitaci. No a asi pujdu do kanclu az ted v patek a budu chodit 2× tydne, jinak zustanu na home office.
Zacala jsem doma trochu cvicit, uz mi to chybi. Chodivali jsme s manzelem 3× az 4× tydne do posilovny, ale ted jsem si samozrejme dala pauzu..jednak nemoc a druhak nechci nic riskovat. Ale zacinam uz trosku cvicit a chtela bych chodit 2× tydne do posilky na nejaky lehci cvico. Tak uvidim, jak to pujde.
@daudinka ahoj moc moc gratuluju a držím palce
mě se od toho většího strachu ulevilo až po druhém screeningu když mi řekli že je prcek v pořádku ale jak už holky psali bát se už budem asi pořád…
@Paja.525 dekuju, presne az pak to asi uz bude takove jistejsi, ale to je jeste za hrooozne dlouho. Teprve me ceka prvni ultrazvuk za tyden.
Tak já dnes hlásím začátek 2. kola IVF, teda jestli tu ještě někdo je ![]()
Slta ukapla, ruka se třásla, ale trefila jsme se ![]()
@Iriss86 píše:
Tak já dnes hlásím začátek 2. kola IVF, teda jestli tu ještě někdo je
Slta ukapla, ruka se třásla, ale trefila jsme se
Hodně štěstí a moc držím palečky, ať to tentokrát dobře dopadne ✊️🍀 🙏.
Pořád doufám, že to nebudu muset znovu celé absolvovat.
Jsi silná a máš můj obdiv ![]()
@Iriss86 drzime ti palce, at to zvladnes
a mas ve vysledku krasny zdravy embryjka
prubezne pis, at vime, jak to s tebou vypada.
@Bella277 @daudinka
Děkuji budu
![]()
No snad to tentokrát dopadne lépe.
11.7. mě čeká kontrola tak uvidíme jak reaguji a dozvím se co dál. V době genetiky embrii budu na dovolené tak snad si hlava odpočine a snad v srpnu bude KET.
@Bella277 Co tebe čeká?
@daudinka utíká ti to aspoň trochu než bude 1 kontrola? Car už tě pustil k Dr vid.Nebo ještě bude nějaká kontrola u nich?
@Iriss86 drzim moc palce, at je klidny prubeh a uspesny konec ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.