Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj,jsem jiz pres dva tydny po IVF,menstruace se nedostavila,ale tehotensky test je negativni,mate nekdo podobne zkusenosti?
Ahoj, já jsem na tom teď stejně. Minulý ET taky, a v CARu mi bylo řečeno, že pokud menstruace nepřijde + i když bude negativní test, jít na odběr krve na Hcg. Takže já bych tak 16. den na krev šla. Určitě tam zajdi!
Jo,asi,jo,myslela jsem,ze tomu necham volny prubeh,ale povolily nervy
A můzu se zeptat? Jak to dopadlo při minulém ET? Já jsem tedy začala krvácet asi devaty den,takze ted si delam docel anadeje,kdyz uz je to 16.
NO minule jsem začala menstruovat až cca týden po termínu. Ale já mám výkyvy směrem nahoru často, tak třeba u tebe to bude signál!
ahoj holky ja sem ted 9 den po ET tak zatim doufam a co citili ste neco behem toho cekani?
Moc ti drzim palce at ti to vyjde,nam se opet nepostestilo,ale nedelam z toho zadne zavery,proziju v klidu prazdniny a v zari pujdu znovu. Jen co se tyka tveho dotazu,ja jsem urcite mela jine pocity nez pri normalnim stavu,takove ty klasicke priznaky,castejsi curani,unava atd,ale to je hlavne diky tem pitomym hormonalnim megadavkam,hlavne bud v klidu a chovej se jako by nic,neovlivnis to ani kdyz budes lezet nebo stat ve stojce na hlave,pevne nervy a dej vedet jak to dopadlo,moc drzim palce
ahoj holky tak sem nevydrzela a udela si test a byli tam // sice ta druha slabsi ale byly tak doufam dal ![]()
Tak Kecalko,moc velka gratulace,preju pohodu,klid a hlavne zdravi,ja ted mam chvili klid,tak uziju leta a v zari na dalsi pokus,zdravi jana