Nevolnost-může to být těhotenství?

4243
8.6.08 20:42

Nevolnost-může to být těhotenství?

Ahoj holky, již od 7.dne od ovulace je mi nevolno - 3dny, do MS ještě 5dní. Nevím, zda řešit střevní problémy a jíst léky nebo mohu být těhotná - ukáže mi to tt zítra ráno? Mám tu rappiclear - prý může ukázat již od 5.dne. Jednou už zklamal-neukázal tak brzo i když to teh.bylo, ale teh.nedopadlo dobře. Když něco sním a začnu se více hýbat, udělá se mi nevolno, sednu si a zlepší se to a znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
8.6.08 20:53

Ahojka,
zrovna včera jsem četla, že jakmile nastane zahnizďování, tak se začne vyplavovat HCG, které právě způsobuje nevolnosti. Nidace je 5-7 dní po ovu, tak by ti to podle toho vycházelo. Na test může být ještě brzo, ten je snad od 20 jednotek. Pokud chces mit fakt jistotu, tak bych být tebou zítra zašla do nejbližší laborky a odpol budeš vědět.

Pokud bys měla ty nevolnosti takhle brzo - že by dvojčata :lol:

držim palec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.6.08 21:04

Myslím, že na těhotenský test je ještě brzy, ale je možné, aby ti bylo špatně od žaludku v případě těhotenství už teď. Mě nebývalo špatně ze začatku, jako že bych zvracela, ale cítila jsem jako bych měla žaludek na vodě a při prudších pohybech se mi to v žaludku všechno zhouplo, ale nikdy jsem nezvracela. Bylo mi „zle“jen první měsíc od poslední menstruace a pak už snad vůbec.
Asi jsem ti moc neporadila, ale asi bych s tím testem ještě počkala.
Každopádně ti přeju, aby to dopadlo dobře, vlastně tak jak si budeš přát. // :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.6.08 09:06

Děkuju, zkusím raději zítra lékaře - přesně, mám stále žaludek na vodě - už 4.den, test dnes ráno - 5.den před mens. negativní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex