těhotenský test negativní

11.6.08 12:05

těhotenský test negativní

Ahoj holky,

před pár měsíci jsem začala mít velké bolesti žaludku, nedávala jsem tomu žádný význam. Říkala jsem si, že to je asi ze stresu a z námahy, který každý den mám. Před dvěma měsíci jsem měla divné měsíčky, spíš špinění. Teď se mě již měsíčky nedostavily vůbec. Říkám si, že je to kvůli nadváze, kterou mám. Teď již týden pozoruji, že se mi hýbe bříško. To si zase říkám, že ten tuk, který po porodu mám, tak se hýbe kvůli tepu. Je to možný nebo to vypadá na miminko? :-)

Musím podoktnout, že přesně takové bolesti žaludku jsem měla u prvního miminka, když se v bříšku zabydlovalo. :)

Těhotenský test mi vyšel negativní. K doktorovi se míním co nejdřív objednat.
Doteď jsem nic neřešila, jen je mi divné, jak se moje bříško hýbe sem tam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5255
11.6.08 12:40

Ahoj,
jako,že by tě kopalo dítě 2-3 měsíce staré? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
11.6.08 12:53

Ahoj a nejsou to jenom střeva? Taky mi přijde zvláštní, že by tě kopalo max. 12 týdenní mimčo, obzvlášť, když píšeš, že máš nadváhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.08 12:55

test negativní

Vím, že je tady spoustu lidí, kteří si teď ze mě chtějí udělat legraci.

Teď už vím, že jsem se neměla na nic ptát. :roll: :cry:

Jinak na Tvou otázku. Je tato odpověď 4 - 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
11.6.08 12:59

konvalinko:nikdo si z tebe srandu udělát nechce!!!!Promiň,ale když jsi psala,že jsi měla před 2 měsíci špinění a teď nic,každý bude počítat,že je miminko tak 2-3 měsíce staré.Pokud píšeš 5 měsíců a test je negativní,asi to těhu nebude,ale jsou i případy,kdy je test negativní,takže opravdu nezbyde nic jiného než navštívit doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.6.08 16:25

Konvalinko, těhotná klidně můžeš být, někde jsem slyšela nebo četla, že TT fungují jen do 12 tt, ale nechtěj vysvětlit proč, taky to moc nechápu. Ale s jistotou to budeš vědět stejnak jen u doktora.

Co se týče pohybů, tak já krom vlnění břicha jsem to citíla vždy i vevniř, takový zvláštní pocit, na začátku jakoby lechtání, potom pořádné kopance :lol: , zkus se na to chvění zkusit zasoustředit, mě pomáhalo lehnout si na záda a pořádně se propnout, to malá přímo nesnášela a začala to dávat ihned najevo :D .

Pokud si mimčo přeješ, tak držím pěsti, ať je to právě ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.08 22:44

držím palečky, aby to dopadlo přesně jen tak, jak ty právě chceš! Protože já se s manželem snažíme 7 let o mimi, já bych v tom spíš viděla těhotenství, ale nechci dělat zbytečný poplach. Vím ale, že v této fázi, pokud bys byla těhu, tak hodně ženám těhotenský ten vyjde negativní, na to bych v této chvíli již nespoléhala. Já jsem také již přitěle a myslím, že toto není samosebou. Rozhodně brzy zajdi k dr. a dej pak vědět! Držím palečky!!!

Sasula - nepřihlášená

• Citovat
  • Upravit
7
1.6.18 08:03

Negativní těhotenstý test

Dobrý den,

omlouvám se, že jsem takto vpadlo do diskuze, ale jsem tu úplně nová a pro nové téma přý musím být registrovaná 12 hodin :) No, úplně o nové téma nejde..ráda bych Vám napsala svůj příběh a budu ráda za Váš názor a zkušenost.
Je mi 26 let a příteli 35.. v září roku 2017 jsem vysadila po 12-ti letech HA. Menstruace dorazila ihned 2. den po vysazení a následně pak až do ledna přišla cca po 30- 35 dnech. V únoru pak už po 28, březen po 26, duben po 25 a květen zatím nic. Vzhledem k tomu, že mám MS nepravidelnou, tak jsme čekala do 31. května kdy bych MS měla po 31.-dnech a oproti posledním MS se zpožděním cca 4 - 5 dní, ale test mi po ránu vyšel negativní :( Přitom týden před očekávanou MS mě bolelo břicho, jakoby už to mělo přijiít a měla jsem na dotek citlivé bradavky..to trvalo ještě tak před 4 dny a ted už mě nebolí vůbec nic, jen mám nafouklé břicho. Ovulaci přesně nevím kdy mám..myslím si, že byla 12. května a to jsme měli s přítelem sex. Myslíte, že můžu být těhotná? Nebo čím by mohlo být to, že MS nepřišla? Je to normální? K doktorvi se bohužel dostanu až za týden, tak budu moc ráda za Vaše rady a názory, protože mi je momentálně hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
1.6.18 08:51
@KetrinPa. píše:
Dobrý den,omlouvám se, že jsem takto vpadlo do diskuze, ale jsem tu úplně nová a pro nové téma přý musím být registrovaná 12 hodin :) No, úplně o nové téma nejde..ráda bych Vám napsala svůj příběh a budu ráda za Váš názor a zkušenost.
Je mi 26 let a příteli 35.. v září roku 2017 jsem vysadila po 12-ti letech HA. Menstruace dorazila ihned 2. den po vysazení a následně pak až do ledna přišla cca po 30- 35 dnech. V únoru pak už po 28, březen po 26, duben po 25 a květen zatím nic. Vzhledem k tomu, že mám MS nepravidelnou, tak jsme čekala do 31. května kdy bych MS měla po 31.-dnech a oproti posledním MS se zpožděním cca 4 - 5 dní, ale test mi po ránu vyšel negativní :( Přitom týden před očekávanou MS mě bolelo břicho, jakoby už to mělo přijiít a měla jsem na dotek citlivé bradavky..to trvalo ještě tak před 4 dny a ted už mě nebolí vůbec nic, jen mám nafouklé břicho. Ovulaci přesně nevím kdy mám..myslím si, že byla 12. května a to jsme měli s přítelem sex. Myslíte, že můžu být těhotná? Nebo čím by mohlo být to, že MS nepřišla? Je to normální? K doktorvi se bohužel dostanu až za týden, tak budu moc ráda za Vaše rady a názory, protože mi je momentálně hrozně.

Doporučila bych udělat ještě jeden tehotensky test (14 dní od styku je spolehlivý). To, že MS neprisla bych jinak přičítala antikoncepci, mám známou, která po ní měla rozházeny cyklus 4 roky… Jinak teda vy berete antikoncepci od 14- ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.6.18 08:57

Děkuji za Vaši reakci, zkusím test ještě později, ale vzhledem k tomu, že už nemám žádné příznaky, až na trošku bílého výtoku, tak se obávám, že to bohužel zase nevyšlo a od styku to tento týden už budou tři týdny :( K antikoncepci..to se omlouvám, nějak se se upsala, brala jsem ji 10 let, začala jsem po 15-tém věku, kdy jsem už menstruaci měla zhruba od 13-ti a už byla ústálená a vysadila ve 25-ti letech. U doktora jsme po vysazení byla, udělal mi ultrazvuk a říkal, že by vše mělo fungovat tak jak má..

Příspěvek upraven 01.06.18 v 08:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
1.6.18 08:58

Já jsem měla ovulaci 12.5. a na testu mám // už týden. Spíš bych řekla že ovulace byla později a tím se protahnul cyklus a buď ms teprve přijde, nebo // budou později.
Když jsem kdysi vysadila ha, tak první tři cykly byly ok a čtvrtý byl anovulacni a delší. A rok po vysazení mi cyklus začal dělat psí kusy. Takže ne vždy po vysazení je hned a napořád vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.6.18 09:33

Tak to bychom na tom byly stejne, ja si myslim, ze jsem ji taky mela 12.5. a v ten den jsme meli styk.Pak jsme meli az 26.5. a to uz jsem cekala MS a zatim porad nic.No,dojdu si pristi tyden k doktorovi a uvidim.Ale o tehotenstvi se tedy asi nejedna? Ted by to mel byt 5.tyden..test negativni a priznaky zadne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
1.6.18 09:38
@KetrinPa. píše:
Tak to bychom na tom byly stejne, ja si myslim, ze jsem ji taky mela 12.5. a v ten den jsme meli styk.Pak jsme meli az 26.5. a to uz jsem cekala MS a zatim porad nic.No,dojdu si pristi tyden k doktorovi a uvidim.Ale o tehotenstvi se tedy asi nejedna? Ted by to mel byt 5.tyden..test negativni a priznaky zadne :,(

Pokud ne test 14 dní od styku negativní, s nejvyšší pravděpodobností se o těhotenství opravdu nejedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.6.18 00:11

Dobry vecer, tak nakonec menstruace v sobotu dorazila, po 33 dnech.Na jednu stranu jsem rada, ze z toho neni nějaký vážnější problem, ale na druhou stranu jsem smutna, protože jsem do poslední chvile doufala, ze se proste stal zazrak a budu maminka.
Mohla bych vás ještě poprosit o radu, o typy..jak teď vlastně vypocitam svoji ovulaci, když mám cyklus tak nepravidelný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
3.6.18 01:01
@KetrinPa. píše:
Dobry vecer, tak nakonec menstruace v sobotu dorazila, po 33 dnech.Na jednu stranu jsem rada, ze z toho neni nějaký vážnější problem, ale na druhou stranu jsem smutna, protože jsem do poslední chvile doufala, ze se proste stal zazrak a budu maminka.
Mohla bych vás ještě poprosit o radu, o typy..jak teď vlastně vypocitam svoji ovulaci, když mám cyklus tak nepravidelný?

Nejlepší by asi bylo dojít za gynekologem, aby ovulaci vysledoval na UTZ. Mozna Vám doporučí i nějaké přípravky na podporu ovulace nebo ustálení cyklu. Můžete zkusit sledovat ovulaci podle ovulacnich testu (já osobně s nimi nemám dobrou zkušenost, čárka byla vždy, ale nikdy ne stejně intenzivní, jako čárka kontrolní) nebo měření bazální teploty (což se musí tedy několik cyklu sledovat a celkový postup si musíte nejdříve nastudovat), což je celkem spolehlivá metoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí