Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@martina bl a ta ketodieta se dá držet do konce života nebo jen nějaké období.
Jen po určitou dobu, efekt bývá dlouhotrvající, pokud samozrejme budeš dodržovat normální stravování. Zkus se podívat na net, je toho hodně i ty ketodiety jsou od různých firem, různé typy dle váhy.
A co nějaký pohyb? Procházky? Rychlá chůze? Od té doby, co mám psa, se kterým se musí minimálně dvakrát na 5 km procházku se cítím víc fit a známá díky pejskovi a procházkám zdravě a nenáročně zhubla 10 kg za 3 měsíce aniž by to plánovala.
Jídlo není vše a naopak můžeš mít tělo povyživené, tak si dělá zásoby. ![]()
Také plánuju vzít psa a chodit na procházky, spíše to na mě v poslední době padlo, že to nejde zhubnout tak rychle, jak jsem chtěla.
Chci se zeptat, před stimulaci jsem byla tak nějak normál. Žádná kostra, ani meloun. 170 cm a 70 kg. Nyní po stimulaci 82 kg
Chystám se to shodit, ale teď půjdu na transfer embrya a nerada bych to nějak pohnojila. Bude lepší zvýšený pohyb odložit, předpokládám.
Jinak jím pořád stejně, pohyb také stejný (Ikdyz teď ta karanténa, tak taky lehce omezený), dělají to dle mě nejvic ty hormony a zadržování vody ![]()
Měla jste to některá z vás taky tak?
Hubnutí je dlouhý proces, to tak aby člověk rok hubnul, udelal si nějaké stravovací návyky a potom až zkusit IVF. Jinak první trimestr jsou většinou nevolnosti, ja mam i docela nechuť k jídlu, takže to potom třeba taky nějaké kilo půjde dolů.