IVF bez ICSI

Anonymní
2.4.12 20:48

IVF BEZ CISI

HOLKY PODSTOPILI JSTE NEKTERA Z VAS IVF BEZ CISI? SPERMIO MAME DOBRY TAK CHCI VEDET JESTLI TO NEKOMU VYSLO.JITKA

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1250
2.4.12 21:18

Čau anonyme - já 1.IVF podstoupila a nechali jsme přirozený oplození, protože už jsem 2× otěhotněla přirozeně, což byla fatální chyba. Z 15 vajíček se oplodnilo pouze 5, z toho zbylo na transfér pouze 2. Výsledek - negativní.A to můj manžel na extrémně dobrý SPG.
Takže za mě, už nikdy bych neriskovala a nezašvihávala si tělo hormonama s tím, že vše ztroskotá na tom, že jsem nedala ICSI. A za druhý, je šance, že se oplodní více vajec a zbyde něco na mrazení.
Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
2.4.12 21:24
:mavam:

měli jsem IVF bez ICSI a máme roční holčičku :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
2.4.12 21:42

ICSI nebo PICSI prostě zvyšuje šanci.Dle mě je lepší zainvestovat v tu chvíli, než podstupovat další komplet IVF :nevim:
Manža má SPG velice slušný, podstoupili jsme 3× ICSI a 1× PICSI a stejně to nevyšlo.Takže naopka ani záruka to není :nevim:
Přeju hodně štěstí, ať se rozhodnete jakkoliv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
2.4.12 22:07

my měli ICSI a vyšlo to a to manža nemá spermio nic moc (morfologie 10%), což jsi asi nechtěla slyšet :lol: .. ale pamatuji si, když jsem se ptala doktora, že říkal, že pokud je problém v tom, že mám imunitu vůči manžovo spermiím, tak se vajíčko neoplodní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
3.4.12 06:47

ano, z 15ti se oplodnilo 6, 2 ET 3. den (1 dite), zbytek nezmrazili, asi se nevyvijela, nebyli schopni vysvetlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.4.12 06:57

My měli icsi vždycky..i když je spermio ok nemělo by se to podcenit.Jak píšou tady holky,může stát cokoliv.Já mám kolem cca 20 vajec a oplodnila se nám všechna i mrazák jsme vždycky naplnili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
3.4.12 06:58

Ahoj, my jsme si ICSI zaplatili jen u části a zbytek jsme nechali na přírodě. Nakonec při ET 2 blastocysty, které nebyly po ICSI. Náhoda :nevim: Ale já jsem zastánce toho, že když už IVF, tak se vším všudu. Pro jistotu a pro pocit, že jsme pro to udělali vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.12 07:41

holky vsem moc dekuji za reakce.u nas je vse v pohode jen ja mam anovulakaale jinak nez ivf to u nas nepujde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.12 07:43

kebinka a kolik vas teda vyslo to ivf?

• Citovat
  • Upravit
8630
3.4.12 08:30

Ahoj
My měly IVF bez ICSI :! Z 19 vajuch se oplodnilo přirozeně 11 !! Po 5 denní kultivaci a 2 mi zavedly.Spermio u nás v normě :lol: .
Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.4.12 08:33

ivco86 tak ti budu drzet pesticky aby ti uz to druhe vyslo.a kolik vas prislo prvni ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
3.4.12 08:52
@hanka1120 píše:
ivco86 tak ti budu drzet pesticky aby ti uz to druhe vyslo.a kolik vas prislo prvni ivf

Hani děkuji :hug:
Nás to první IVF vyšlo na cca 8000 kč :dance: , (léky cca 5000 + 2500 prod.kultivace + 500 katetr) …Nenechávaly jsme mrazáčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelaemimi
3.4.12 09:24

Já měla 37 vajíček, z toho 20 jsme nachali oplodnic ICSI a chytlo se 70%, těch zbývajících 17 vajíček jsme nechali na klasiku a oplodnilo se 47%.
Obecně jsou prý embrya po klasice kvalitnější, chvíli to tak i vypadalo, ale do konce vydržely ty po ICSI.
Manžel má špatný spermiogram, takže si myslím, že i těch 47% je dost dobrý výsledek, ale za mě, šla bych určitě do ICSI!
I když ve chvíli, kdy manžel zjistil kolik mám vajuch a spočítal si kolik budeme platit, vypadalo to, že ho budu křísit :lol:

• Citovat
  • Upravit
11202
3.4.12 18:11
@Anonymní píše:
kebinka a kolik vas teda vyslo to ivf?

na cca 10 000 (léky + nějaké poplatky)

řekli jsme si že nejdřív zkusíme trochu levnější veriantu a vyplatila se :dance: :pankac: manža měl spermio OK a já mám v papírech faktor neplodnosti: overiáoní, susp. tubární :nevim:
ale nevím teda jak jsem neplodná pač druhou dceru mám připozeně a to jsem otěhotněla když první dcerce byly 2 měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí