Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@perfect day píše: ženy,máte někdo zkušenosti? nepotřebuji rady, co si MYSLÍTE, ale zkušenosti někoho, kdo na ní opravdu ambulantně BYL:-))
Ahoj byla jsem na ní a nic to není trvalo to asi 20 minut byla jsem v celkové anestezii pak jsem šla domů asi za tři hodiny po výkonů.
@perfect day píše: ženy,máte někdo zkušenosti? nepotřebuji rady, co si MYSLÍTE, ale zkušenosti někoho, kdo na ní opravdu ambulantně BYL:-))
Nebylo to bolestivý ani pak trošku jsem špinila
asi taky tak, ale po zákroku mě bolelo břicho jako po MS,a le ještě ten den to zmizelo.
A ted se to dělá i bez celkové narkozy. Osobní zkušenost nemám, prý to bolí, ale dá se to vydržet a raději takto než s celkouvou narkozou kdy tam člověk msí na lužku min. 2 hod dospat. ![]()
teda jako bylo mi řečeno, že ta osoba by to raději podstoupila bez celkové znova
já osobně nevím jak bych se rozhodla, kdybych se musela rozhodnout ![]()
Byla jsem hospitalizovaná, ale jen proto, že jsem na ní šla ve 4 odpoledne a oni chtějí po narkóze, abys 2-3 hoďky počkala v nemocnici, pak tě zkontrolujou a když máš odvoz můžeš domů.
Kdyby už neměli po propuštěcích hodinách, spát bych nemusela. Ale takhle mě pustili v 7 ráno.
Já jeden den trochu špinila, jinak jsem o tom vůbec nevěděla. Bolest žádná. A myslím, že Ti doporučí 14 dní bez sexu a cvičení. Jinak to vážně nic není.
ahoj, já byla na hysteroskopii ve FN Plzen a absolutní spokojenost, narkoza ta 20 min., byla jsem za ní ráda, nechtěla bych to bez narkozy, rovnou mi odstranili srůsty a ted čekám prvního prcka ![]()
jinak mě nic nebolelo, byla jsem trochu malátná po narkoze, chtělo se mi pořád spát, lehce jsem zašpninila a trošku kousky krve, ale to bylo asi jak se to ještě čistilo a MS jsem normálně dostala asi za 4 týdny
@nemi píše:
teda jako bylo mi řečeno, že ta osoba by to raději podstoupila bez celkové znovajá osobně nevím jak bych se rozhodla, kdybych se musela rozhodnout
tak já na tom byla v listopadu 2010 a nic takovýho mi nenabízeli. ![]()
já se ale ptám na ambulantní zákrok, bez narkózy, dělá se to ta tak i tak…právěže prý je optika dnes už tak tenká, že je to ok, nechci zybtečně narkózu…to mě zajímalo:-) Samozřejmě že i lékař nabídl i možnost s narkózou, ale můžu si vybrat…a tak si chci zjistit, jaký je to bez:-))
@Myrha píše:
tak já na tom byla v listopadu 2010 a nic takovýho mi nenabízeli.
Aha tak to ![]()
Já teda narkózu nesnáším, ale skoro lepší než se na ně 20 minut dívat. Ale tak to je OT, chceš slyšet zkušennosti. Tak snad se někdo najde.
Hodně štěstí.
Já jo..po 4 hodinách jsem vstala a šla domů ![]()
Mě jí dělali v mém car ![]()
@perfect day píše:
já se ale ptám na ambulantní zákrok, bez narkózy, dělá se to ta tak i tak…právěže prý je optika dnes už tak tenká, že je to ok, nechci zybtečně narkózu…to mě zajímalo:-) Samozřejmě že i lékař nabídl i možnost s narkózou, ale můžu si vybrat…a tak si chci zjistit, jaký je to bez:-))
ok, a samotný zákrok? předpokládám, že je nepříjemné nebo bolestivé zavádění optiky..ale přežila jsem už biopsii čípku a jiné chuťovky, tak snad i tohle půjde? byl to nějakej děs?
ženy,
máte někdo zkušenosti? nepotřebuji rady, co si MYSLÍTE, ale zkušenosti někoho, kdo na ní opravdu ambulantně BYL:-))