Ivf březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kveta112
21.2.20 10:44
@Anonymní píše:
No tak super! U nás se podařilo oplodnit jenom jedno. Tak držím palce, aby se embrya pěkně vyvíjela :)

Neboj, i 1 je lepší než 0. Určitě je to super bojovník. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
91
21.2.20 10:50

@kveta112 a kolik že máš vajíček?
Co embria?
Už víš, jak jsou na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.2.20 10:54
@Anonymní píše:
Já jsem byla zrovna dnes na odberu vajíček. Měla jsem dlouhý protokol, nakonec 9 vajíček a jen 3 zralá :roll:. Tak jsem fakt zvědavá, co mi zítra reknou…

A co ty jak jsi na tom?
Jak přežili noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.2.20 10:56

@kveta112
Já ivf clinic Olomouc a zatím přistup samá chvála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 10:57

No u nás jen to jedno, takže oplodňovali 3 zralá vajíčka, ale oplodnit se podařilo jenom jedno, takže z toho je jedno embryo. Akorát si občas říkám, jak je možný, že vajíčka jsou ok, ale oplodnit se podaří jen zlomek. Jestli je to o kvalitě vajíčka a spermie dohromady, nebo jestli v tom hraje roli i laboratoř jako taková… Asi nad tím moc dumam… :roll:

• Citovat
  • Upravit
91
21.2.20 10:57

@kveta112 už to čtu, to je parádní zpráva.
A máš prodlouženou kultivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.2.20 10:59
@Anonymní píše:
No u nás jen to jedno, takže oplodňovali 3 zralá vajíčka, ale oplodnit se podařilo jenom jedno, takže z toho je jedno embryo. Akorát si občas říkám, jak je možný, že vajíčka jsou ok, ale oplodnit se podaří jen zlomek. Jestli je to o kvalitě vajíčka a spermie dohromady, nebo jestli v tom hraje roli i laboratoř jako taková… Asi nad tím moc dumam… :roll:

Taky někdy mám tyhle myšlenky.

To je asi tak:přijde oplodnění a pak děj se vůle boží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
21.2.20 10:59

@Evi91
Ano, je to lepší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.20 11:02

No říkali jsme si, že pokud nebude na vyber, tak bychom prodlouženou kultivaci nedělali, což na výběr evidentně nebude :lol:. Malého máme také z 3denniho embrya. Na druhou stranu spermie se projeví až po tom třetím dní, tak fakt nevím. Možná to i necháme kultivovat do 5. dne a jestli to nepřežije, no tak se pak aspoň nebudu stresovat čekáním na výsledek a bude to hned jasné…

A jak to vlastně vypadá u tebe? V jaké jsou teď fázi?

• Citovat
  • Upravit
kveta112
21.2.20 11:20
@Anonymní píše:
No říkali jsme si, že pokud nebude na vyber, tak bychom prodlouženou kultivaci nedělali, což na výběr evidentně nebude :lol:. Malého máme také z 3denniho embrya. Na druhou stranu spermie se projeví až po tom třetím dní, tak fakt nevím. Možná to i necháme kultivovat do 5. dne a jestli to nepřežije, no tak se pak aspoň nebudu stresovat čekáním na výsledek a bude to hned jasné…A jak to vlastně vypadá u tebe? V jaké jsou teď fázi?

Já čekám do zítra na zamrazeni. Jeden má 8 buněk a druhý 6. Kvalita 1 až 2. Prý se jim vede dobře. V březnu bych měla jít na KET, protože jsem dlouho stimulovala.

• Citovat
  • Upravit
91
21.2.20 11:20
@Anonymní píše:
No říkali jsme si, že pokud nebude na vyber, tak bychom prodlouženou kultivaci nedělali, což na výběr evidentně nebude :lol:. Malého máme také z 3denniho embrya. Na druhou stranu spermie se projeví až po tom třetím dní, tak fakt nevím. Možná to i necháme kultivovat do 5. dne a jestli to nepřežije, no tak se pak aspoň nebudu stresovat čekáním na výsledek a bude to hned jasné…A jak to vlastně vypadá u tebe? V jaké jsou teď fázi?

To je pořád dumání vše má své pro a proti…
Však embriolozka doporučí, co bude nejlepší.

Já jsem na tom tak, že chodím do centra od konce ledna, s přítelem se snazime přes rok a nechápala jsem. V centru jsme zjistili, že má přítel hodně špatný spermiogram. Dozvěděli jsme se, že jinak než přes ivf to nepůjde.
Takže teď čekám na cyklus, který by měl začít 2.3 a 25.2 si jdu pro léky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 13:41

@kveta112 no vidíš to, já jsem taky dlouho stimulovala, ale o KETu nikdo nemluvil. Asi co centrum, to názor.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
21.2.20 14:09
@Anonymní píše:
@kveta112 no vidíš to, já jsem taky dlouho stimulovala, ale o KETu nikdo nemluvil. Asi co centrum, to názor.

No, uvidím. Už bych ráda měla zamrazeno alespoň. A pak čekání na MS.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
21.2.20 17:36

:)

Něco nového, holky?

• Citovat
  • Upravit
91
21.2.20 17:42

@kveta112 já už se těším na 25.2. Kdy si vyzvednu léky.
Zatim se ničeho nebojím.
Nejhorší pak bude to čekání do toho testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí