Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z ahojky tyjo dneska jsem zazila horor! byla jsem na utz u sveho gyndare a rika! vevnitr nic nevidim je to pade na pade…ja uplne vyrizena volala do caru a brecela a vzali mne a maj dobrej utz a bylo srdicko! malem mne omyli!!! a co ty? jo a dekuju za optani ![]()
@jaja84 tedaaa tak to muselo být vid, ještě že to takhle dopadlo.
Gratuluju k srdíčku ![]()
A já???pomalu ale jistě se chystám do práce…po dvou měsících volna to zase začne
@Petra Z dekuju moc, jojo zrovna jsem rikala kamosce ze jestli mne chtel zabit tak se mu to malem povedlo
jee nerikej ze ucitelka ![]()
@jaja84 no před mateřskou jsem 10 let učila na prvním stupni…
ale nemám vejšku, takže jsme po mateřský v dubnu nastoupila k nám do školy ale jako vychna v družině…a tam jdu zase, to je můj obor ![]()
@Petra Z
ale to je nahodou hezky, fakt ratsi bych delala tohle nez servirku
ale ted teda nedelam nic, zaplatpanbuh ![]()
@jaja84 v hospodě jsme taky byla…brigádně jako svobodná, v týdnu škola, víkend hospoda…
před tím teda pořád…ale tehdá načerno ![]()
a pak jsm e tam teda zůstaa na té brigošce
@Petra Z mne to teda pekne nebavi! jsem zvedava co budu delat po matersky!
jsem rikala ze ratsi pujdu uklizet nez tohle!
@jaja84 mě tto bavilo ptoro, že to byla malá hospůdka…country salon a chodili tak nějak pořád ti stejní a byli jsme velká rodina ![]()
@Petra Z tak to by mne mozna bavilo taky, ale hlavne ja nemumim v praci nepit
to byl ten problem, ne ze bych chodila porad zmrskana to ne ale ty dve dvojcicky bileho kazdy den v praci no nic moc ![]()
@jaja84 no já taky pila večer vínečko ![]()
ale pak jsem jezdila autem, tak neeeee…
každý čtvrtek se hrálo..tak to bylo vždy super. Už jsme věděla kdo v kolik přijde, co si dá ![]()