IVF červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
18.7.13 17:35

@Euforie kolik máte vlastně mrazáčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
19.7.13 07:41

@Camiben velká gratulace :kytka: tak ať se mrňouskové(mrňousek) drží zuby nehty :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
19.7.13 09:28

Tak co je? kde jsou další pozitivní testy co??? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.7.13 09:31

@maacek Já bohužel neposloužím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
19.7.13 09:34
@ajleenka píše:
@maacek Já bohužel neposloužím. :roll:

to me mrzi… ale jedno štěstíčko už máš, takže na lano to není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.7.13 09:36

@maacek Ne, to rozhodně není. Zklamání to bylo, ale už jsem se oklepala a jedeme dál. Je to přesně tak, jsem vděčná alespoň za to jedno, i když touha po dalším je samozřejmě obrovská. Ale já se nevzdám a budu bojovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
19.7.13 09:39

Ono to jinak nejde… člověk musí bojovat, my o to jedno bojujeme už fakt dlouho, a občas síly docházej, ale pak mě to vždycky nakopne a chci znovu a znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.7.13 09:42

@maacek Přesně tak. Chce to se oklepat a jít dál.
Jak je to s KETem, jak to probíhá? Je před ním potřeba brát nějaké hormony nebo je možné ho rovnou provést v přirozeném cyklu? Jde mi o to, že car bude mít teď dovolenou a jdu tam od pondělí za 14 dní, což by mi už měl běžet další cyklus - dle toho kdy dorazí ms. Tak jestli se rovnou stihne KET nebo budeme muset čekat na začátek dalšího. A další ivf se dělá po 3 měsících nejdříve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
19.7.13 09:52
@ajleenka píše:
Jak je to s KETem, jak to probíhá? Je před ním potřeba brát nějaké hormony nebo je možné ho rovnou provést v přirozeném cyklu? Jde mi o to, že car bude mít teď dovolenou a jdu tam od pondělí za 14 dní, což by mi už měl běžet další cyklus - dle toho kdy dorazí ms. Tak jestli se rovnou stihne KET nebo budeme muset čekat na začátek dalšího. A další ivf se dělá po 3 měsících nejdříve?

u Ketu jde jen o sliznici, pokud naroste sama, tak jde KET udelat v prirozenem cyklu a po nem byt jen na utrogestanu.
pokud sliznice neroste, nebo se ji nechce, tak je to s hormonama, nejcasteji s estrofemem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.7.13 10:30

@maacek Tak to bych měla mít ok, protože sliznici jsem vždycky měla kolem 10mm, když jsme plánovali iui. Teď před ivf byla i 12mm. Tak snad to stihneme. Předpokládám, že se to dělá kolem ovulace? A jak se zabrání tomu, aby potom ovulace neproběhla? Nebo to nevadí, kdyby proběhla? Případně raději předtím půst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
19.7.13 10:32
@ajleenka píše:
@maacek Tak to bych měla mít ok, protože sliznici jsem vždycky měla kolem 10mm, když jsme plánovali iui. Teď před ivf byla i 12mm. Tak snad to stihneme. Předpokládám, že se to dělá kolem ovulace? A jak se zabrání tomu, aby potom ovulace neproběhla? Nebo to nevadí, kdyby proběhla? Případně raději předtím půst?

tak to bude ok, to date bez stimulace :palec:
navic u Ket je lepsi kdyz je to pri probehnuvsi ovulaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
19.7.13 10:41
@ajleenka píše:

omlouvám se, že se leze, ale jeden KET jsem měla stimulovaný, brala jsem DIVINU, ten byl bez ovulace a tento cyklus mě čeká další KET, ten bude v přirozeném cyklu a ovulace musí proběhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.7.13 10:50

Ahoj kočky, já měla ket vždy s estrofenem a pak nasazen utroš, já mam pocit, že v přirozeném cyklu se to moc nedělá, ten estrofem není jen na sliznici, ale měl by zabránit i té ovulaci, raději bych to určitě zkonzultovala s Car a možná nechala jeden cyklus proběhnout a jít do ketu až v září, vím, že je to dlouhá doba, ale po té stimulce tělo potřebuje oddych, třeba nějakou dovču a trochu se dát do kupy, já takhle měla v zimě dva kety po sobě a nebylo to dobrý a ta stimulace je ještě mnohem větší zápřah :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
19.7.13 10:53

Já měla KET taky s Estrofemem…zastavil mi tvorbu vajíčka a pomohl sliznici, aby narostla. My měli jít na KET hned v dalším cyklu po potratu, ale nakonec jsem měla nějakou chřipajznu, sliznice mi nenarostla, tak se to muselo posunout do dalšího cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.7.13 11:16

Holky, já začínám plašit, nemam vůbec žádné příznaky, ale vůbec, kromě toho, že chodím často čůrat, břicho mne splasklo, v podbřišku mne nebolí, nepíchá, necítím se vůbec jinak, prostě úplně jako kdyby nic nebylo… Vím, že je brzy, ale trochu mne to děsí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí