Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kéž by!
já ty příznaky opravdu zatím neřeším.
minule jsem necítila téměř nic a těhu jsem byla také!
a jak ty?
ta mrcha jěště nedorazila?
a co jít na vyvolávačku?
Ja doufam,ze se mi ta mrcha dnes prizene,vcera jsme se pokouseli o tulenicko,ale deloha me tak bolela ze jsme toho radsi nechali
,takze uvidime,mam jeste 4 dny cas
s tou vyvolavackou nevim,to se picha Agolutin,ale ja uz picham 9 dni decapeptyl,takze by v tom mohl byt jeste vetsi zmatek z tech hormonu.
No dnes jeste jdu do prace,takze to mozna dostanu z toho stresu,nekteri zamestnanci mi vcera psali,ze chtej podat vypoved,takze to bude zase dnes pekny chaos a nakonec si muze delat sef sam ![]()
Ahoj holky, tak jste pěkně vyšupané po pomlázce?
Teda pár dní jsem tu nebyla a takové romány co jste napsaly
Chvíli mi trvalo, než jsem to přelouskala.
Ssluníčko, Lena - jsem na vás holky už zvědavá, moc držím palce ať se brzy ukážou // ![]()
Ahoj Andri a Liliku - také vás vítám ![]()
Mili - to je skvělé, že už máte ureoplazmata negativní, gratuluji
Teď ti budu držet palečky ať to imuno není nic vážného a genetika aby byla také OK
. Já beru preventivně asi 3. měsíc na snížení imunitní reakce Prednison. Žádné testy mi zatím nedělali.
Už jen 2 dny ATB a pak se mám objednat na kontrolní kultivaci. Jsem na to móóc zvědavá, snad se nás ty potvory už pustily ![]()
Já už si vůbec nepamatuji co jste napsali
, takže vás všechny alespoň zdravím a přeji krásný den ![]()
Ahoj holky, tak jsem konecne prelouskala vsechny prispevky od patku a ze jich bylo ![]()
Cekala jsem, ze nektera nevydrzite (leni
) a budete testovat. Ale ja si pockam, az vas ta nedockavost zlomi ![]()
Jakpak se mate? dekuju za privitani a jsem moc rada, ze to tu s vama muzu probirat ![]()
Ahoj holky,tak já se vám přiznám,nevydržela jsem
,což se dalo očekávat a je tam ,sice slaboulilinká,ale viděla jí i kámoška ,tak uvidíme co se z toho vyvrbí
Lenulko!!!!!!!!!!!!!!!
Slabounka, ale je!!!!!!!!!!!!!! jaky jsi mela test? nechci jeste gratulovat na plbou hubu, tak to jen poseptam, jo? ![]()
Andri,mám mamatest comfort za asi 80,–,jak říkáš slabá,ale je
![]()
me se chce vzdycky brecet, kdyz nektera nahlasi // dojetim a jakou mam radost!!! Driv mi to bylo ale trosku lito, ze se to nekomu povedlo ihned apod.
Ted se tu smeju, mam z Tebe radost i kdyz se moc nezname (zatim), ale uz mi neni uzko, je to uplne super pocit, protoze mame stejny osud a neni nic vic motivujiciho, nez to, ze se to po IVF dari!!!! Ja mam takovou radost, strasne se uz tesim na ten dalsi cyklus. Uz aby to bylo a mohla sem jit na ET ![]()
Moc Ti preju, aby carka silila a silila, az z ni bude poradna tlustice a vse bude v uplnem poradku, dr. to potvrdi, uvidis srdicko, poroste brisko a po vanocich budete 3 nebo 4
!!!!
Andri ,díky moc,jen to ještě nechci moc zakřiknout,ale když už tam je tak tam prostě je,schovám si testík na památku ,abych mohla udělat zrození mých dětí ze zkumavky
![]()
Jinak taky vždy mám radost,když se to tady holkám povede,dodává to totiž naději ,viď
![]()
OBROVSKOU nadeji ![]()
jestli byla carka v limitu, neni co resit. Ja jsem se jednou pekne spalila, bylo to zpocatku snazeni. Zila jsem v domneni, ze jsem tehu, ale nebyla. Carku jsem mela, ale po limitu a byl to nakej smejd ![]()
Proto Ti to jenom septam, abysme to nezakrikly ![]()
Leni - tvůj další testík budu na dálku hypnotizovat, aby tam byly pořádné dvě tlustice
Zatím potichoučku gratuluji.
Holky je to tak jak píšete, pokud otěhotní některá holčina po IVF, tak jsem hrozně moc ráda, protože vidím, že to funguje a že se určo dočkám i já
![]()
Teď jdu k zubákovi, už jsem tam stálá zákaznice
, takže se mějte krásně.
papa šelmina