IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
18.4.06 09:44

cítím se stále dobře.
jen mě začala včera bolet prsa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
18.4.06 09:58

tak to jsi urcite tehu!!!! :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.06 10:03

kéž by!
já ty příznaky opravdu zatím neřeším.
minule jsem necítila téměř nic a těhu jsem byla také!

a jak ty?
ta mrcha jěště nedorazila?
a co jít na vyvolávačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
18.4.06 10:03

Ja doufam,ze se mi ta mrcha dnes prizene,vcera jsme se pokouseli o tulenicko,ale deloha me tak bolela ze jsme toho radsi nechali :roll:,takze uvidime,mam jeste 4 dny cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
18.4.06 10:07

s tou vyvolavackou nevim,to se picha Agolutin,ale ja uz picham 9 dni decapeptyl,takze by v tom mohl byt jeste vetsi zmatek z tech hormonu.
No dnes jeste jdu do prace,takze to mozna dostanu z toho stresu,nekteri zamestnanci mi vcera psali,ze chtej podat vypoved,takze to bude zase dnes pekny chaos a nakonec si muze delat sef sam :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
18.4.06 10:09

Ahoj holky, tak jste pěkně vyšupané po pomlázce? :D Teda pár dní jsem tu nebyla a takové romány co jste napsaly :lol: :lol: Chvíli mi trvalo, než jsem to přelouskala.

Ssluníčko, Lena - jsem na vás holky už zvědavá, moc držím palce ať se brzy ukážou // :wink:

Ahoj Andri a Liliku - také vás vítám :lol:

Mili - to je skvělé, že už máte ureoplazmata negativní, gratuluji :D :D Teď ti budu držet palečky ať to imuno není nic vážného a genetika aby byla také OK :wink: . Já beru preventivně asi 3. měsíc na snížení imunitní reakce Prednison. Žádné testy mi zatím nedělali.

Už jen 2 dny ATB a pak se mám objednat na kontrolní kultivaci. Jsem na to móóc zvědavá, snad se nás ty potvory už pustily :twisted:

Já už si vůbec nepamatuji co jste napsali :oops: :oops: , takže vás všechny alespoň zdravím a přeji krásný den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.4.06 11:17

Ahoj holky, tak jsem konecne prelouskala vsechny prispevky od patku a ze jich bylo 8O

Cekala jsem, ze nektera nevydrzite (leni :lol: ) a budete testovat. Ale ja si pockam, az vas ta nedockavost zlomi :D

Jakpak se mate? dekuju za privitani a jsem moc rada, ze to tu s vama muzu probirat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.06 11:25

Ahoj holky,tak já se vám přiznám,nevydržela jsem :evil: ,což se dalo očekávat a je tam ,sice slaboulilinká,ale viděla jí i kámoška ,tak uvidíme co se z toho vyvrbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.4.06 11:28

Lenulko!!!!!!!!!!!!!!!
Slabounka, ale je!!!!!!!!!!!!!! jaky jsi mela test? nechci jeste gratulovat na plbou hubu, tak to jen poseptam, jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.06 11:29

Andri,mám mamatest comfort za asi 80,–,jak říkáš slabá,ale je :P :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.4.06 11:36

me se chce vzdycky brecet, kdyz nektera nahlasi // dojetim a jakou mam radost!!! Driv mi to bylo ale trosku lito, ze se to nekomu povedlo ihned apod.
Ted se tu smeju, mam z Tebe radost i kdyz se moc nezname (zatim), ale uz mi neni uzko, je to uplne super pocit, protoze mame stejny osud a neni nic vic motivujiciho, nez to, ze se to po IVF dari!!!! Ja mam takovou radost, strasne se uz tesim na ten dalsi cyklus. Uz aby to bylo a mohla sem jit na ET :D
Moc Ti preju, aby carka silila a silila, az z ni bude poradna tlustice a vse bude v uplnem poradku, dr. to potvrdi, uvidis srdicko, poroste brisko a po vanocich budete 3 nebo 4 :D !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.06 11:39

Andri ,díky moc,jen to ještě nechci moc zakřiknout,ale když už tam je tak tam prostě je,schovám si testík na památku ,abych mohla udělat zrození mých dětí ze zkumavky :lol: :lol: :P
Jinak taky vždy mám radost,když se to tady holkám povede,dodává to totiž naději ,viď :?: :P :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.4.06 11:50

OBROVSKOU nadeji :D
jestli byla carka v limitu, neni co resit. Ja jsem se jednou pekne spalila, bylo to zpocatku snazeni. Zila jsem v domneni, ze jsem tehu, ale nebyla. Carku jsem mela, ale po limitu a byl to nakej smejd :wink:

Proto Ti to jenom septam, abysme to nezakrikly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.06 11:52

Tak jo budeme šeptat :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
18.4.06 12:07

Leni - tvůj další testík budu na dálku hypnotizovat, aby tam byly pořádné dvě tlustice :D :D Zatím potichoučku gratuluji.

Holky je to tak jak píšete, pokud otěhotní některá holčina po IVF, tak jsem hrozně moc ráda, protože vidím, že to funguje a že se určo dočkám i já :lol: :lol:

Teď jdu k zubákovi, už jsem tam stálá zákaznice :roll: , takže se mějte krásně.

papa šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová