Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to neeeeeeeeeee!!!!
![]()
a on tam ma napsany, ze jdu na ICSI? … naivni dotaz co? ja ale nechci, aby to vedel ![]()
No mě se dr. ptal jestli to chci zatajit a já jsem řekla ,že ne ,tak mi normálně napsel tu správnou diagnozu a bylo ,takže předpokládám ,že se to nějek obejít dá
,tak se na to zkus zeptat ![]()
ja u nej totiz jednou byla s chripkou - to jsem zrovna mela zpozdeni MS a rekla jsem, ze jsem MOZNA tehu. Nedavno jsem potkala jeho manzelku s kamoskou a ony na me: „tak co to bude?“ A ja „no chlapecek, ale az budu jednou tehotna!!!“ svadely to, ze jim to rekla mamka, coz je uplnej nesmysl - o vsem vi. Takze si myslim, ze doma neco utrousil - jako ze MUZU byt tehu a zensky si z toho udelaly zaver a drby jedou! Takze se mi k nemu fakt nechce. Jeste mi v CAR nabizeli nakyho „jejich“ doktora za 500,– ![]()
Ahoj holčiny!! Už jsem tu dlouho nebyla, tak vás jdu aspoň pozdravit! Nestíhám po vás všechno číst, tak se omlouvám, ale nebudu reagovat. Teda až na jedno - to mi nedá.
-
My byli minulý týden na kontrolním genentickém ultrazvuku. Musím se pochlubit - po cystách v hlavičkách už nebylo ani památky, mrňouskové jsou úplně v pořádku!! Spadl mi pořádný balvan ze srdce.
Pokojík i ložnici už máme vymalovanou, ale pořád je tu chaos a b… nepořádek (
), tak já zase běžím zpátky uklízet!! Mějte se všechny moc hezky, snažilkám držím pěsti a těhulkám vlastně taky - ať je vše v pořádku!!
papapa
http://bd.lilypie.com/X7TLp2/.png
No tak si zaplať 500,– a je to ,ne
Když to jde
a nechceš aby se to vědělo,ale upozorňuju tě ,že já jsem to oznámila asi 5 ti kamarádkám a ještě než jsem dostala injekce tak to vědělo půl města
![]()
Jéééé ahoj Helli,to je dobře ,že jsou míska v pořádku ,tak ať jen kvetete,díky za přání a doufám,že to pravda,že jsem těhu ![]()
Leni, budu muset. Nechtelo se mi jezdit zase pres celou Prahu k nakymu cizimu obvodakovi a jeste mu za to platit, ale kdyz to nejde na gynde (tam mam dobrou dr.), tak musim k cizimu…
Ahoj holky!
Vy jste se nejak rozepsali
,ja jsem se sem taky nemohla dostat,nejdriv jsem myslela ze je to serverem,ale pouzivam dva,a ani pres jeden to neslo a to vcera se mi tu ladoval ze stranek dealer,ale nema sanci,protoze pracuji s Applem
![]()
VLADKO!
to mas pravdu s tema injekcema,ja pokazdy premyslim kam s tim ![]()
LENI!
Aby tam za chvili nebyli ///
![]()
SLUNICKO!
A ty to vydrzis?Takove pokuseni?
![]()
ANDRI!
Ty zacinas stimulovat stejne jak ja,ja od 22,teda jeste cekam na MS a ono stale nic ![]()
Tak uz to konecne zase jde ![]()
Holky,vy jste urcite vsechny na obede
![]()
presne tak Lovely, prave obedvam u PC. Napsala jsem ti takovej roman a zase mi to spadlo a nemohla jsem se sem dostat ![]()
zkouska ![]()
ahoj berušky,tak jsem zase zde.
musela jsem ke svému obvodákovi.
Dneska emimino opravdu zlobi- nemohla jsme se sem dostat.
Jinak vas vsechny moc zdravim, Helli gratuluji k pozitivnim nalezum na UZ - uz mas ty drobky pekne velke, vid?
Nemate nekdo cerstve zpravy, jak se dari Zuzi????a co Well?
A ostatnim drzim palce - na mne pada tezke jaro a jak vs epouci, tak bych taky rada…ne, ze bych nemela dostatecne velke bricho, ale prece jen byt tlusta a tehotna je rozdil:-))))))
Tak pa a mejte se vsechny krasne.
ve Svyc. musi byt ted nadherne pocasi, Lovely vid?
lovely, původně jsem Ti psala, že se mi to čekání možná trošku protáhne
Já měla dlouhé cykly, tak jsem brala 4 měsíce Utrogestan, ale i po něm mi to lítalo…až minulý cyklus - ten byl ukázkový. Krásná ovulace a přesně po 14ti dneš potvora dorazila.
Tento cyklus necháváme přírodě, nic neberu, tak snad se to nebude díky MS zbytečně protahovat. Je to zvláštní - takovou dobu nechci, aby chodila a teď se na ní mrchu těšim ![]()
Andri!
Tak uz jsme z toho vsichni nemocny
,drive jsme chodily do kina,do krouzku,do telefoni budky a ted cely den u PC.Ja momentalne lezim na gauci a stiham koukat i na telku.
Sutko!
No proste nadhera,pres noc je 10-12 stupnu a pres den 14-20,proste skoro leto
Andri!
To ja taky cekam,a az to dostanu tak budu radosti skakat jak dite
![]()