IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
19.4.06 10:01

to neeeeeeeeeee!!!! :twisted: :evil: :twisted:

a on tam ma napsany, ze jdu na ICSI? … naivni dotaz co? ja ale nechci, aby to vedel :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.4.06 10:03

No mě se dr. ptal jestli to chci zatajit a já jsem řekla ,že ne ,tak mi normálně napsel tu správnou diagnozu a bylo ,takže předpokládám ,že se to nějek obejít dá :wink: ,tak se na to zkus zeptat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.4.06 10:09

ja u nej totiz jednou byla s chripkou - to jsem zrovna mela zpozdeni MS a rekla jsem, ze jsem MOZNA tehu. Nedavno jsem potkala jeho manzelku s kamoskou a ony na me: „tak co to bude?“ A ja „no chlapecek, ale az budu jednou tehotna!!!“ svadely to, ze jim to rekla mamka, coz je uplnej nesmysl - o vsem vi. Takze si myslim, ze doma neco utrousil - jako ze MUZU byt tehu a zensky si z toho udelaly zaver a drby jedou! Takze se mi k nemu fakt nechce. Jeste mi v CAR nabizeli nakyho „jejich“ doktora za 500,– :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.4.06 10:11

Ahoj holčiny!! Už jsem tu dlouho nebyla, tak vás jdu aspoň pozdravit! Nestíhám po vás všechno číst, tak se omlouvám, ale nebudu reagovat. Teda až na jedno - to mi nedá. :wink: -

• Leno , gratuluju!!! A držím pěsti, ať ta čárka jenom tloustne a tloustne!!!! :lol:

My byli minulý týden na kontrolním genentickém ultrazvuku. Musím se pochlubit - po cystách v hlavičkách už nebylo ani památky, mrňouskové jsou úplně v pořádku!! Spadl mi pořádný balvan ze srdce. :lol: Pokojík i ložnici už máme vymalovanou, ale pořád je tu chaos a b… nepořádek ( :oops: ), tak já zase běžím zpátky uklízet!! Mějte se všechny moc hezky, snažilkám držím pěsti a těhulkám vlastně taky - ať je vše v pořádku!!
papapa
 http://bd.lilypie.com/X7TLp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.4.06 10:12

No tak si zaplať 500,– a je to ,ne :?: Když to jde :roll: a nechceš aby se to vědělo,ale upozorňuju tě ,že já jsem to oznámila asi 5 ti kamarádkám a ještě než jsem dostala injekce tak to vědělo půl města :evil: :evil: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.4.06 10:14

Jéééé ahoj Helli,to je dobře ,že jsou míska v pořádku ,tak ať jen kvetete,díky za přání a doufám,že to pravda,že jsem těhu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.4.06 11:31

Leni, budu muset. Nechtelo se mi jezdit zase pres celou Prahu k nakymu cizimu obvodakovi a jeste mu za to platit, ale kdyz to nejde na gynde (tam mam dobrou dr.), tak musim k cizimu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
19.4.06 11:49

Ahoj holky!
Vy jste se nejak rozepsali :lol: ,ja jsem se sem taky nemohla dostat,nejdriv jsem myslela ze je to serverem,ale pouzivam dva,a ani pres jeden to neslo a to vcera se mi tu ladoval ze stranek dealer,ale nema sanci,protoze pracuji s Applem :twisted: :twisted: :twisted:
VLADKO!
to mas pravdu s tema injekcema,ja pokazdy premyslim kam s tim :roll:
LENI!
Aby tam za chvili nebyli /// :wink: :lol:
SLUNICKO!
A ty to vydrzis?Takove pokuseni? :wink: :lol:
ANDRI!
Ty zacinas stimulovat stejne jak ja,ja od 22,teda jeste cekam na MS a ono stale nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
19.4.06 12:40

Tak uz to konecne zase jde :roll:
Holky,vy jste urcite vsechny na obede :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.4.06 12:44

presne tak Lovely, prave obedvam u PC. Napsala jsem ti takovej roman a zase mi to spadlo a nemohla jsem se sem dostat :twisted:

zkouska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.4.06 12:46

ahoj berušky,tak jsem zase zde.
musela jsem ke svému obvodákovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
19.4.06 12:46

Dneska emimino opravdu zlobi- nemohla jsme se sem dostat.

Jinak vas vsechny moc zdravim, Helli gratuluji k pozitivnim nalezum na UZ - uz mas ty drobky pekne velke, vid?
Nemate nekdo cerstve zpravy, jak se dari Zuzi????a co Well?
A ostatnim drzim palce - na mne pada tezke jaro a jak vs epouci, tak bych taky rada…ne, ze bych nemela dostatecne velke bricho, ale prece jen byt tlusta a tehotna je rozdil:-))))))
Tak pa a mejte se vsechny krasne.
ve Svyc. musi byt ted nadherne pocasi, Lovely vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.4.06 12:47

lovely, původně jsem Ti psala, že se mi to čekání možná trošku protáhne :( Já měla dlouhé cykly, tak jsem brala 4 měsíce Utrogestan, ale i po něm mi to lítalo…až minulý cyklus - ten byl ukázkový. Krásná ovulace a přesně po 14ti dneš potvora dorazila.

Tento cyklus necháváme přírodě, nic neberu, tak snad se to nebude díky MS zbytečně protahovat. Je to zvláštní - takovou dobu nechci, aby chodila a teď se na ní mrchu těšim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
19.4.06 12:48

Andri!
Tak uz jsme z toho vsichni nemocny :wink: :lol: ,drive jsme chodily do kina,do krouzku,do telefoni budky a ted cely den u PC.Ja momentalne lezim na gauci a stiham koukat i na telku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
19.4.06 12:51

Sutko!
No proste nadhera,pres noc je 10-12 stupnu a pres den 14-20,proste skoro leto
Andri!
To ja taky cekam,a az to dostanu tak budu radosti skakat jak dite :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová