Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lovely ,chlapy to musejí vydržet,i když to jsou netykavky
,klidně to můžou bejt hormony
,už aby ti ta mrcha jedna dorazila
![]()
Dneska už na to peču,zase to blbne a mám z toho akorát nerva ,takže doufejme,že se nám to nesesype napořád
a zítra pa pa pa
![]()
Ahojky,
Leno, no to js skvělý - // mám ohromnou radost že to funguje
Myslím IVF. Jak říkala Lovely je to velice pozitivní a pomáhá mi to
![]()
Mili za chvilku se dočkáš a budeš vědět co imuno, akorád ta gnetika nějak dlouho trvá
Tak snad než dojedeš do caru, tak to budou mít.
![]()
Lovely, tak to tam máte opravdu krásně, a ta potvora MS určitě přijde. a pak hurá do toho
Držím palce
zatím pa a všichny těhulky a snažilky si užívejte sluníčka
ahoj holky,tak jsem se sem dnes dostala až ted.
měla jsem toho dnes hodně!
doufám,že se máte všechny pěkně.
zítra se určitě zastavím!
No holky ,kde jste
vy se urcite vsichni opalujete
![]()
Tak jsem to v noci dostala,no konecne
![]()
Lovely,gratuluji k té potvoře.
Doufám,že to byla ta ode mě!
Máš pravdu,já třeba byla do ted na zahradě.
Za:,–(ila jsem si pokojové kytičky (jsou to mé úlovky. u každého něco uštípnu,dám do vázy zakořenit).
Pak jsem si přinesla kroucenou vrbu,dala ji do vody a musím vymyslet,kam ji pak za:,–(ím
zítra nás čeká svatba našeho kamaráda. manžel jde za svědka a máme překvapení,které je náročné na přípravu,tak kolem toho je plno práce.
jěště se do toho zamotalo,že už nám přišlo auto,které jsme měli měsíc objednané. musíme vyřídit nějaké papíry,abychom si ho mohli příští týden vyzvednout z autosalonu.
také je příští týden DPH,tak doháníme,co se dá!
Mili - dorazila jsem až teď, takže asi už sedíš na křesílku, co? U toho mého zubaře injekci neplatím, a že je píchá při každém vrtání a vůbec snad při všem ![]()
Holky já pořád přemýslím, jestli mám dát letos na balkon nějaké kytí. Měla jsem vždy převislé pelargonie ale nějak se jim tam nelíbí a brzo mi chcípou. Muškáty nemám ráda, tak nevím, co jiného tam dát ![]()
Dnes máme z práce bowling, to zas budu poslední
![]()
šelmina
Mili - dorazila jsem až teď, takže asi už sedíš na křesílku, co? U toho mého zubaře injekci neplatím, a že je píchá při každém vrtání a vůbec snad při všem ![]()
Holky já pořád přemýslím, jestli mám dát letos na balkon nějaké kytí. Měla jsem vždy převislé pelargonie ale nějak se jim tam nelíbí a brzo mi chcípou. Muškáty nemám ráda, tak nevím, co jiného tam dát ![]()
![]()
šelmina
![]()
šelmina
Nazdárek!
No Šelmi, ty ses rozepsala! ![]()
Taky jsem se byla cournout venku, když je konečně to jaro.
Včera jsem byla s kámoškou v kině, pracuje jako šéfová pokladních v Cinestaru, tak vždycky dostanem nějaký lístečky na předpremiéry, byli jsme na Účastnících zájezdu, dost dobrá oddechovka, Wieveg je moje krevní skupina (teď nevím, jestli jsem dobře napsala jeho jméno
). Měl přijet osobně + Holubová + Klepl, nedorazil ani jeden, ale přijeli jiní herci a režisér, tak bylo s kým kecat. A sponzor McDonald - rozdávali plněný taštičky, tak jsem si šla dvakrát
, když jsem 2v1… Vřele ten film doporučuju, ať přijdete na jiný myšlenky!
Tak pa pa, jdu prát, ať to můžu vyhodit ven, dokud je sluníčko!
Čauky holky ,dneska mě to sem vůbec nechtělo pustit ,tak píšu až teď.Jinak na testíku krásný obě čáry ,tak pa pa
No ani mi o tom nerikejte,jsem cely den na netu,jenom sem me to nepustilo ![]()
Jsem dva dny doma a uz se zacinam nudit ![]()
No a co se zase nestalo,dnes jsem volala sem do CAR,ze potrebuji pristi tyden ve ctvrtek termin na USG,tak nejdriv mi rekli,ze si mam zavolat za pul hodky,ze ve ctvrtek odpoledne nedelaj
Kdyz jsem tam volala podruhy,tak mi rekli ze mi za 5 minut zavolaji nazpet a ono nic,no uz to je 8 hodin,takze mi uz ani volat nemusi,protoze jim jenom budu nadavat.
Tak ted musim zase k ty doktorce,kde si USG delam skoro sama
,no doufam ze se polepsi
Jinak LENI GRATULUJUUUUUU!TAK TO UZ JE TUTOVKA
![]()
Ja zacinam zitra stimulovat,takze te budu brzo nasledovat
![]()
Ahojky holky,
Šelmi, nene, já jdu až v uterý k zub. a pak jedeme do Caru na to imuno.
No jsem zvědavá jestli budu teda něco platit, myslela jsem , že se ty injekce platí, no uvidim. Ozvu se asi ve středu odpoledne. A co Ty? Bylas dneska na kontrole? Vysledky ještě asi nejsou,vid? Určitě to taky budeš mít už v poho
![]()
Leni, **moc moc moc Ti gratuluji!!!!!!
![]()
To je super zprávička!!!! Držte se tak dál!!!! Tedy ještě 8 a půl měsíce
![]()
A jak se jinak cítíš? Máš bolesti třeba jako na menst.?
Zdravím ostatní holky!!!
Sluníčko, jak se máš? Jak jsi na tom?
**
Ahojky Lovi,
Tak se už taky těšíš,vid?
Za chvíli tu bude další těhulka!!!!!!
A Ty jdeš na Ket nebo IVF ? Možná, že jsi mi už na to odpovídala, ale asi jsem nějak zapomněla
![]()
No já jsem sem taky včera vůbec nemohla dostat, až pak nějak večer.
Ale snad už to zlobit nebude!!
Milli!
Ja zacinam zitra stimulovat,takze kdyz se to potahne jako posledne,tak pujdu na ET tak za 20 dni,ale doktor rikal ze s temi leky co mam ted to pujde rychleji tak pocitam s OPU 1-2 kvetna.
Si musim zase prehodit metrik.Jinak ja jsem doplacela na injekce 5300