IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
23.4.06 17:26

Ahoj Lovely,

díky za podporu a vysvětlení, jsem fakty nováček … Je pravda, že jsme každá jiná a potřebujeme i jiný dávky … Ty máš, ale spalování :P

Určitě to jednou vyjde! Já osobně taky věřím na homeopatii a vůbez alternativní vědy …

Moc ti držím palečky i na svých šmoulích nožičkých 8O 8O

Šmoulan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
23.4.06 17:29

Lovely,

taková pálka 8O . No ale snad Ti to pomůže!!! Tys vlastně psala, že nemůžeš pít žádné bylinky a tak, vid?
Já už chci taky na ET!!!!! Kam vlastně jezdíš, Lovi, do Caru? Dlouho tady nebyl náš seznámek :(

Holky, nevíte, co je s Inkah? Dlouho tady nebyla :( Neviděly jste ji třeba v jiné diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
23.4.06 17:31

Smoulanku;A kam do CAR chodis?
Milli!;Uz aby to bylo ze?To cekani je hrozny.
Jo holky,ja jsem zase obohatila svoje vedomosti,takze;
3 tyden tehu odpovida normalne 1 tydnu:HCG 0-5
4 tyden tehu odpovida 2 tydnum:HCG 15-425
To prvni odpovida datumu posledni MS a to druhe je cas od Zavrtani embryjka,takze testy po ET muzou byt aktualni az za 3 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.4.06 17:34

Jak Lovely za tři týdny :?: :?: :?: :?: :?: :?: To chces říct ,že u mě už by mohli být znatelný,když jsem tři týdny :?: :roll: :roll: :roll: :roll: Teď mám hokej 8O ,má vůbec cenu jít k dr. :?: :? :( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.4.06 17:34

Ahoj Mili,

já na imunu ani nebyla … všechno se semlelo hrozně rychle … Koncem února jsme byli poprvé v CARu. Při úvodním pohovoru nám bylo řečeno, že přítel má špatný spermio, ale tem už byl skoro rok starý. Tak jsme počítali jen s IVF a na další kontrole (dělali mi odběry krve a tak …) šup, hned nás pozvali na IUI. Udělala jsem si za 12 dní testí a byla tam slabá druhá čárečka a druhý den jsem to dostala … Byla jsem z toho hotová …

Ale stává se to …

Hlavně nesmíme ztrácet hlavu!!!!

Šmoulan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
23.4.06 17:36

Leni:ja jsem vlastne v pohode kdyz jsem zdrava,ale kdyz musim neco brat,tak to vetsinou nezabere :roll:
Milli!;ani mi nemluv,ja taky malem dostala v lekarne infarkt,taky doufam ze to k necemu bude.No a s temi cajiky,ty nemuzu ani citit,ale ted budu muset asi ten kontryhel,protoze mam jeste MS a sliznice by se nemusela pripravit do ET.No pockam na USG a pak to budu pit po litrech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
23.4.06 17:38

Leni!
Ja bych to u tebe typla na dvojcatka :wink: :lol: :lol: :lol: ,to HCG je brano podle jednoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
23.4.06 17:38

Smouli,
a kam jezdíš do Caru? No oni stejně to imuno nebo genetiku dělají až po 1.IVF-nepodařeném. Takže jsem na to chtěla jít ještě před Ketem.
A na IUI jsme ani nebyli. Máme špatný sper. a já mám jeden vejcovod neprůchodný :( . Takže jsme šli hned IVF+ICSI a celkem nás to stálo cca 30 000,–Kč. Takže jsem ráda, že nám zbyly aspon 2 embrijka, že můžu jít na Ket. Ale když se nepovede, tak chci jít samozřejmě do toho znova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.4.06 17:39

Ty bláho 8O 8O 8O 8O ,no uvidíme ,protože jsem ve středu třetí týden po OPU :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.4.06 17:40

Lovely, chodím do FERTIMETu v Olomouci.

Všem přeji krásný zbytek odpoledne a jdu přivítat návštěvu - švagruši s 4 měs. dárečkem … Je to vlastně ukázka zázraku přírody, protoře jim nedávali naději na mimi a když si pořídili psa do 2 měsíců otěhotněli. SUPER!

Pa, pa, večer jsem tady jak na koni!!!!

Šmoulan :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
23.4.06 17:40

Lovi,
možná se hloupě ptám, co je to prosim tě za zkratku to USG? To se měří výška sliznice? No kontryhel mám taky, ale abych pravdu řekla, tak jsem ho pila asi jen dvakrát :oops: . A občas si teda dělám ten kopřivový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
23.4.06 17:41

Milli!
Ja jezdim do Plzne jako Slunicko a Helli.
No tebe to stalo taky peknej balik,kam chodis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
23.4.06 17:42

Smouli, určitě večer přijd!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.4.06 17:44

Jo Lovely, :!

kontryhel se dá taky užívat v kapičkách, dopozučila mi to homeopatyčka. beru ty od firmy Herba Vitalis a zdá se mi lepší než čochtat čajíky!

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
23.4.06 17:45

Milli!
ultrazvuk,normalne meri vysku sliznice,posledne jsem mela sliznici perfektni ale folici rostli pomalu,a ET jsem mela den pred MS,normalne se zavrtavaj tyden pred MS,takze doufam ze to nebude ted dlouhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová