Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lovely, kolikaty DC jsi? a jestli se muzu zeptat - ztratila jsem opet prehled, co je u vas za problem? jestli ti to neva ![]()
,Tedadneska je to fakt děs,pořád mě to sem nechtělo pustit
,tak jsem poklidila a vařím halušky s uzeným a zelím
,tak jsem toho alespoň využila
![]()
Tady je nádherně,dneska hlásili v rádiu ,že končí jaro a zítra začíná léto,to je teda fičák
![]()
Jinak jsem si taky vzpoměla na Zuzi,jakpak se asi má,doufám,že dobře ![]()
Hmmmm,tak tady nikdo ,tak si jdeme s mimčama zdřímnout
,tak pa
Andri!
Ja jsem dnes 30DC,a mam nepruchodne vejcovody(vlastni vinou)
Leni!
Tak jeste dnes do prace a potom tu budu pecena varena
![]()
Ahoj děvčata,
![]()
jak se dnes máte? taky jsem se dnes sem vůbec nemohla dostat
, ale už to jde. Tak vás chci všechny moc pozdravit!!!!
![]()
Leni, to je super!!!
Přečetla jsem si všechny Tvoje příspěvky a taky Ti chci moc pogratulovat - zatím tedy potichu!!!
![]()
Drž se!!!
Vladko , my jedem příští uterý do Caru pro tu imunologii a doufám tedy, že to nebude nic vážného, jinak bych asi musela opět Ket odložit
!!! No uvidíme, co nám tam řeknou ![]()
Já myslela, že se snad dává lék Prednisol a ne Pregnyl? Ten je snad na vyvolání Ovu,ne? Hodně štestí, aby vám výsledky vyšly moc dobře!!! ![]()
Zítra ješte budu volat do Caru kvůli té genetice, jak dopadla, tak se pak zas zítra ozvu se zprávou a doufám, že tentokrát s dobrou!!!
Šelmi, určitě vám ty ATB zaberou a kultivace bude v poho!!! ![]()
A Tys byla na imunu nebo genetice? Omluvám se, jestli jsem se Tě už na to ptala, ale nějak zapomínám ![]()
Sluníčko, , jak pak se máš? Kdy budeš testovat? Tak at Ti dopadne jako Lenče!!! Holky, moc vám držim palce!!!
![]()
Jinak zdravím ostatní holčiny - Barbánka, Míšu, Lovely, Sutku,Andri,Inku, Zuzi, Hani, prostě všechny!!!!
![]()
Ahojky
Mili, no já už jsu snad úplně blbá
samozřejmě, že prednisol -
když ono to zní skoro stejně
![]()
Věřím, že to v caru dobře dopadne a ket se nezpozdí. Ono to musí vyjít.
Leni, ty tlustice // tam určitě budou
Lovely, tady na jihu je taky moc krásně dnes bylo přez den tak 20, akorád když jsem celý den zalezlá v kanclíku tak si to moc neužiju. Těch svátků, volna a dovolených by mohlo být o něco víc ![]()
Tak zatím ahojky, pa a snažte se // ať tam jsou
![]()
Dobre rano!
![]()
Taaak to mam konecne zasebou a uz mam volno!!Jupiiiiii!!
A ta mrcha nikde
,chvilema mi na ni je a stale nic,takze ted do sebe svihnu tak 3 vodky a mozna mi to pomuze ![]()
Milli;Taky zdravim
Leni;Tak jak se maj miminka
![]()
Vladko;Dnes hlasi 24 stupnu,to se urcite potom zase neco prizene,tak nakoupim nejaky kyticky aby mel zase pes co vytahovat ze zahonu
![]()
Sslunicko;A co ty?Je vse v pohode?
Andri;Ty uz neco beres?
Helli!Jsem moc rada ze se vam dobre dari,za chvili vas budu nasledovat ![]()
No me se zase neco prihodilo:vcera jsem zapomela klice a kdyz jsem prijela rano domu,bylo zamknuto,telefony vypnute,takze jsem ztvrdla pul hodky venku nez se ten muj probral a ten nas pejsanek ani nemukl,pritom steka kvuli kazdy blbine ![]()
Dobré ránko berušky
![]()
Já v poslední době strašně brzo vstávám
a pak chodíme spát odpoledne,(všimněte si ,že píšu my,protože ,to su já a miminka)
![]()
Jinak holky já jsem úplně střelená,dělám si test skoro každý den
,nevím jestli jste to některá dělala taky,ale už jsem do testů vrazila tolik peněz,že bych měla na dobrou večeři
,dnes jsem si pro změnu dělala obyčejný(myslím baby test) a jsou tam dvě úplně krásně zřetelný
.
Holky já tomu stejně snad ještě nevěřím ,já uvěřím fakt až v neděli
,ale jak říkám,zatím tam jsou,tak co
,ale vypadá to (nevím)asi na jedno,i když dvě bych taky brala,ale jedno by bylo jednodušší ![]()
Lovely ,tak tě vítám mezi ženama v domácnosti
,alespoň na chvilku
,tada ,doufám,že na dýl
![]()
Snad mě tu nebudete nechávat samotinkou ![]()
Včera mě to jsem vůbec nechtělo pouštět,tak se to snad už nestane
![]()
Teď mě napadlo,Lovely ,já jsem jednou byla na tahu a manža mě šel hledat
.Já se mezitím vrátila domů a vůbec jsem nezjistila,že není doma,tak jsem zamkla a usnula jak špalek
a on pak nepříčetně mlátil do dveří ,než jsem se z delíria probrala
a ještě mu říkám ,„co tu děláš“
,já myslela ,že ho klepne pepka
![]()
No to bylo pro zasmátí,ale tenkrát bylo doma hoooooodně nepříjemně
![]()
ahoj berušky,přeji krásné ráno.
Leni,super,že ti ty // tak krásně tloustnou!!!!
No tloustnou a já taky
,jdu se vyvenčit ať vyvětrám hlavu pak přijdu pa pa
![]()
Dobré ránko ženskýýý ![]()
zítra ráno jdu na ty kontolní stěry ![]()
Mili - nám zatím žádné imuno ani genetiku nedělali. To prý až v případě neúspěchu. Jen mám preventivně ten prednison. Prý se ta alergie na spermijky nebo embryjka stejně jinak neléčí než prednisonem ![]()
V úterý mi zubař nasazoval korunku a nějak mě ten zub už druhý den bolí
Jestli to do rána nepřejde, jdu zítra radši na kontrolu. Mám totiž tu smůlu, že mě zuby bolí nejvíc o víkendu, kdy zubáka neseženeš a pohotovosti téměř nefungují
Nemáte některá zkušenosti, jestli se dá korunka ze zubu šetrně sundat a pak zas nandat, nebo se tím zničí a musí být nová? Stála mě 2 tisíce, to je drahá paráda na 3 dny ![]()
Helli - jsem ráda, že jsou mimísci v pořádku
![]()
Lovely - tobě se MS po flastíku spustí? Já to mám naopak, jak si dám při mrše panáka, druhý den jsem bez MS a rozjede se až další den
![]()
Jinak zdravím všechny ostatní spolubojovnice
![]()
šelmina
Ahojda holky,
tak koukám, že problém byl včera jinde než v mém počítači… Já se sem taky nemohla dostat. Tak teď dočítám. Leni - moc gratuluju! Teď už se to nemusí ani šeptat, to je jasná věc - hurááááááááá. A dalším se to testování kvypem blíží, tak držím palečky a ať nás je víc a víc těhulek.
Kdo to tu psal a uzeným a zelí - mám takový hlad, že půjdu nakouknout do lednice a něco si udělám.
Krasne slunickove dopoledne
,
Selmino - zitra jdu taky na kontrolni stery, ale az odpo. Drzim palce, at tam ty potvory uz nemame ![]()
Lovely - tento cyklus nic neberu, nechavame to jen tak a pak hned 2DC zacnu s injekcema.
Leni - to se tak kraaaaaaaaasne cte!!!! Uzivej si to
vubec se nedivi, ze testujes kazdy den, tesis se pokazdy vic a vic, az uvidis tlustici, vid?
kdy jses k dr.?
A co ty Slunicko, jeste jsi vydrzela netestovat? Jestli jo, tak klobouk dolu. Ja jsem hrozna, nevydrzim ![]()