IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
19.4.06 13:15

lovely, kolikaty DC jsi? a jestli se muzu zeptat - ztratila jsem opet prehled, co je u vas za problem? jestli ti to neva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.4.06 14:59

,Tedadneska je to fakt děs,pořád mě to sem nechtělo pustit :evil: ,tak jsem poklidila a vařím halušky s uzeným a zelím :lol: ,tak jsem toho alespoň využila :lol: :lol:
Tady je nádherně,dneska hlásili v rádiu ,že končí jaro a zítra začíná léto,to je teda fičák :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.4.06 15:00

Jinak jsem si taky vzpoměla na Zuzi,jakpak se asi má,doufám,že dobře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.4.06 15:30

Hmmmm,tak tady nikdo ,tak si jdeme s mimčama zdřímnout :oops: ,tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
19.4.06 17:22

Andri!
Ja jsem dnes 30DC,a mam nepruchodne vejcovody(vlastni vinou)
Leni!
Tak jeste dnes do prace a potom tu budu pecena varena :lol: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
19.4.06 18:08

Ahoj děvčata, :D :D :D

jak se dnes máte? taky jsem se dnes sem vůbec nemohla dostat :( , ale už to jde. Tak vás chci všechny moc pozdravit!!!! :D :D :D

Leni, to je super!!! :D :D :D Přečetla jsem si všechny Tvoje příspěvky a taky Ti chci moc pogratulovat - zatím tedy potichu!!! :D :D :D
Drž se!!!

Vladko , my jedem příští uterý do Caru pro tu imunologii a doufám tedy, že to nebude nic vážného, jinak bych asi musela opět Ket odložit :( :cry: !!! No uvidíme, co nám tam řeknou :?
Já myslela, že se snad dává lék Prednisol a ne Pregnyl? Ten je snad na vyvolání Ovu,ne? Hodně štestí, aby vám výsledky vyšly moc dobře!!! :D
Zítra ješte budu volat do Caru kvůli té genetice, jak dopadla, tak se pak zas zítra ozvu se zprávou a doufám, že tentokrát s dobrou!!!

Šelmi, určitě vám ty ATB zaberou a kultivace bude v poho!!! :D
A Tys byla na imunu nebo genetice? Omluvám se, jestli jsem se Tě už na to ptala, ale nějak zapomínám :oops:

Sluníčko, , jak pak se máš? Kdy budeš testovat? Tak at Ti dopadne jako Lenče!!! Holky, moc vám držim palce!!! :D :D :D

Jinak zdravím ostatní holčiny - Barbánka, Míšu, Lovely, Sutku,Andri,Inku, Zuzi, Hani, prostě všechny!!!! :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.4.06 21:07

Ahojky
Mili, no já už jsu snad úplně blbá :roll: samozřejmě, že prednisol - :oops: když ono to zní skoro stejně :oops: :oops: :twisted:
Věřím, že to v caru dobře dopadne a ket se nezpozdí. Ono to musí vyjít.
Leni, ty tlustice // tam určitě budou
Lovely, tady na jihu je taky moc krásně dnes bylo přez den tak 20, akorád když jsem celý den zalezlá v kanclíku tak si to moc neužiju. Těch svátků, volna a dovolených by mohlo být o něco víc :lol:
Tak zatím ahojky, pa a snažte se // ať tam jsou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
20.4.06 04:50

Dobre rano! :lol: :lol:
Taaak to mam konecne zasebou a uz mam volno!!Jupiiiiii!!
A ta mrcha nikde :evil:,chvilema mi na ni je a stale nic,takze ted do sebe svihnu tak 3 vodky a mozna mi to pomuze :roll:
Milli;Taky zdravim
Leni;Tak jak se maj miminka :D :D
Vladko;Dnes hlasi 24 stupnu,to se urcite potom zase neco prizene,tak nakoupim nejaky kyticky aby mel zase pes co vytahovat ze zahonu :roll: :lol:
Sslunicko;A co ty?Je vse v pohode?
Andri;Ty uz neco beres?
Helli!Jsem moc rada ze se vam dobre dari,za chvili vas budu nasledovat :wink:
No me se zase neco prihodilo:vcera jsem zapomela klice a kdyz jsem prijela rano domu,bylo zamknuto,telefony vypnute,takze jsem ztvrdla pul hodky venku nez se ten muj probral a ten nas pejsanek ani nemukl,pritom steka kvuli kazdy blbine :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.4.06 06:54

Dobré ránko berušky :lol: :lol: :lol:
Já v poslední době strašně brzo vstávám :evil: a pak chodíme spát odpoledne,(všimněte si ,že píšu my,protože ,to su já a miminka) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jinak holky já jsem úplně střelená,dělám si test skoro každý den :evil: ,nevím jestli jste to některá dělala taky,ale už jsem do testů vrazila tolik peněz,že bych měla na dobrou večeři :twisted: ,dnes jsem si pro změnu dělala obyčejný(myslím baby test) a jsou tam dvě úplně krásně zřetelný :lol: :lol: :lol: :lol: .
Holky já tomu stejně snad ještě nevěřím ,já uvěřím fakt až v neděli :oops: :oops: :oops: ,ale jak říkám,zatím tam jsou,tak co :?: ,ale vypadá to (nevím)asi na jedno,i když dvě bych taky brala,ale jedno by bylo jednodušší :roll:
Lovely ,tak tě vítám mezi ženama v domácnosti :P :P :P ,alespoň na chvilku :P :P ,tada ,doufám,že na dýl :? :wink:
Snad mě tu nebudete nechávat samotinkou :roll:
Včera mě to jsem vůbec nechtělo pouštět,tak se to snad už nestane :evil: :evil:
Teď mě napadlo,Lovely ,já jsem jednou byla na tahu a manža mě šel hledat :evil: .Já se mezitím vrátila domů a vůbec jsem nezjistila,že není doma,tak jsem zamkla a usnula jak špalek :oops: :oops: a on pak nepříčetně mlátil do dveří ,než jsem se z delíria probrala :oops: a ještě mu říkám ,„co tu děláš“ :?: :?: ,já myslela ,že ho klepne pepka :lol: :lol:
No to bylo pro zasmátí,ale tenkrát bylo doma hoooooodně nepříjemně :evil: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
20.4.06 08:16

ahoj berušky,přeji krásné ráno.

Leni,super,že ti ty // tak krásně tloustnou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.4.06 08:17

No tloustnou a já taky :lol: :lol: :lol: ,jdu se vyvenčit ať vyvětrám hlavu pak přijdu pa pa :P :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
20.4.06 08:31

Dobré ránko ženskýýý :D

zítra ráno jdu na ty kontolní stěry 8O

Mili - nám zatím žádné imuno ani genetiku nedělali. To prý až v případě neúspěchu. Jen mám preventivně ten prednison. Prý se ta alergie na spermijky nebo embryjka stejně jinak neléčí než prednisonem 8O

V úterý mi zubař nasazoval korunku a nějak mě ten zub už druhý den bolí :( Jestli to do rána nepřejde, jdu zítra radši na kontrolu. Mám totiž tu smůlu, že mě zuby bolí nejvíc o víkendu, kdy zubáka neseženeš a pohotovosti téměř nefungují :roll: Nemáte některá zkušenosti, jestli se dá korunka ze zubu šetrně sundat a pak zas nandat, nebo se tím zničí a musí být nová? Stála mě 2 tisíce, to je drahá paráda na 3 dny :cry:

Helli - jsem ráda, že jsou mimísci v pořádku :D :D

Lovely - tobě se MS po flastíku spustí? Já to mám naopak, jak si dám při mrše panáka, druhý den jsem bez MS a rozjede se až další den :roll: :roll:

Jinak zdravím všechny ostatní spolubojovnice :D :D

šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
20.4.06 10:00

Ahojda holky,
tak koukám, že problém byl včera jinde než v mém počítači… Já se sem taky nemohla dostat. Tak teď dočítám. Leni - moc gratuluju! Teď už se to nemusí ani šeptat, to je jasná věc - hurááááááááá. A dalším se to testování kvypem blíží, tak držím palečky a ať nás je víc a víc těhulek.
Kdo to tu psal a uzeným a zelí - mám takový hlad, že půjdu nakouknout do lednice a něco si udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
20.4.06 10:09

Už neumím ani psát - místo flastíku mělo být chlastíku :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
20.4.06 10:11

Krasne slunickove dopoledne :) ,

Selmino - zitra jdu taky na kontrolni stery, ale az odpo. Drzim palce, at tam ty potvory uz nemame :evil:

Lovely - tento cyklus nic neberu, nechavame to jen tak a pak hned 2DC zacnu s injekcema.

Leni - to se tak kraaaaaaaaasne cte!!!! Uzivej si to 8) vubec se nedivi, ze testujes kazdy den, tesis se pokazdy vic a vic, az uvidis tlustici, vid? :wink: kdy jses k dr.?

A co ty Slunicko, jeste jsi vydrzela netestovat? Jestli jo, tak klobouk dolu. Ja jsem hrozna, nevydrzim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová