Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ach jo holky, tady je to fakt smutnoučké. Pevně doufám, že se všechno ještě obrátí a budou tu tedy větší úspěchy. Nejhorší je to to čekání a zoufalství, že to člověk nemůže nijak ovlivnit a prostě jen čeká, jak to dopadne..
![]()
@Myška87 Ano Mysko, ja to citim stejne. Raduji se z kazdeho dne a porad si opakuji, ze jsem tehotna.
A domlouvam malemu, at si nedela z me delohy trampolinu, pac me hodne boli bricho. ![]()
@Evenka: jen, at dela
jestli ja tam toho drobecka mam, tak si stavi haciendu o x pokojich ![]()
Tak mně kamarádka vytáhla z báraku na krátký výlet i s obědem sice pršelo ale aspoň jsem vypnula a zahnala černý myšlenky a slzičky… Volala mi mamina to moje sluníčko a do třetice to už vyjde… a maminkám se věří
Od července hlásí tropy tak nabereme sílu a vitamínky od sluníčka a směr 3pokus
![]()
@prcek76 super.. Kamarádka ví jak má pomoci a maminka taky… Maminky jsou neeeej
ajejeeej v červenci tropy
ale aspoň si děti užijí prázdniny
@Ginuš kamarádka zavolala zavelela a už se jelo…jsem ráda že ji mám. Mamina bydlí sice jen 30km ale podniká takže do práce jezdí do Ústí. Takže aspoň tel a 1×týdně šup za ní.
A jak se Ti dnes vede? Doufám že vše ok ![]()
@prcek76 musím přiznat, že u mě docela v pohodě - depku nemám, ms taky ne (ťuk ťuk ťuk) a tak doufám, že to je na dobré cestě a miminko si mě vybralo
.
Mám mamču cca 15 km, byla tu v pátek uvařit a určitě se zase zastaví, až jí zavolám a domluvíme se ![]()
@Ginuš to ráááááááááda čtu super
jsem ráda za pozitivní zprávu takže drobku koukej být hodné ješte 9 měsíců a poslouchej mamku ![]()
@Vena123 je to tady smutné ale aby bylo veselo musí být i bohužel chvilku smutno.Snad už za pár dní i tady vyleze sluníčko a bude veselo ![]()
@prcek76 zatím nevím jak jsem dopadla, beru hodně léků, které mohou ovlivnit ms, ale zatím nedorazila, tak doufám…
@prcek76 tak nic nepřivolávám, jen jsem nechápala proč tolik radosti… ![]()
@Ginuš hledám pozitivum i v maličkosti že je ti fajně nemáš depku atd. Omlouvám se pokud se Tě to dotklo nemyslela jsem to zle
@prcek76 néné nemyslela jsem to zle, jen se bojím aby se to případně nezařeklo
. Jinak jasný, každý den bez ms dobrý… Doufám, že to vydrží hoodně dlouho
. Tak bojím se sakra hodně ![]()
@Ginuš věřím že se bojíš zažila jsi toho až moc
a teď už jen to lepší.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď