IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
22.6.15 21:53

@Myška87 nejsi profesí soukromý očíčko? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
22.6.15 21:56

@kat kat: ted jak jsem doma, tak jsem v sousedske hlidce a jistim ulici :mrgreen: dal zrak nesaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
22.6.15 22:12

@Myška87 jojo vím jak to pomohlo mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
23.6.15 12:01

Tak devcatka, volala jsem do car, v kolik mam prijit v patek na krev a sestricka mi rekla, ze to mam ve ctvrtek v osm. 8o :mrgreen: Uplne se mi roztrasly ruce, ve ctvrtek uz budu vedet jiste! Bojim, bojim. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
23.6.15 12:49

@Evenka Neboj :hug: to bude dobré :lol: ty jsi vůbec netestovala? A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.6.15 12:51

@Evenka jůů už jen necelé 2 dny… Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
23.6.15 12:59

@Evenka: ja jdu do CARu zitra :oops: budu na tebe myslet, at ti to dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
23.6.15 13:13

@Ginuš @Myška87 @pcd Prave ze jsem zatim netestovala, chtela jsem si pockat az na patecni krev. Ale sestricka rikala, abych testla. Tak nevim, asi to zitra rano zkusim. A jak se citim? Mam kozy jak vozy :lol: kazdou chvili me boli bricho jak na silny menzes, jsem hubena a kdyz si lehnu, citim jak mam oteklou delohu, mam vlci hlad a jsem porad unavena, zato nad ranem se probudim a cumakuju do tmy :mrgreen: rano mi je soufl, ale to pripisuju te hromade hormonu co denne spolykam. Obcas jsem asi od ctvrteho dne malinko zaspinila ale spis takove hnedave nic. Takze nedokazu rict, jestli to delaji hormony, nebo jsem tehotna. Rekla bych, ze je to tak 50/50 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
23.6.15 13:17

@Myška87 Jejda Mysko, ja tobe zitra taky, tfuj, tfuj, tfuj! At se zitra blaznive radujes ze stesticka v brisku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
23.6.15 13:18

@Myška87 tak zítra nám tady napiš pozitivní zprávu :hug: budu na tebe myslet a moc držet pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
23.6.15 13:19

Holky, se mnou si to moje tělo docela zahrává. Bazalka začala klesat, ale pořád je výše než by měla být. Včera se mi na testu navíc objevil duch - ale hodně dlouho po limitu… a tak slabý, že si říkám, jestli nemám spíše mžitky :?
Byla jsem na krvi v car, ale opět se schovaly žíly a z jedné, která se neschovala, vyteklo jen trochu krve a přestalo… :zed: bohužel se ta troška nedala ani vyšetřit. :zed:
Sestřička mi doporučila zkusit další test / testy, že se klidně mohlo jedno chytit a druhé jde pryč…
Už jsem to celé obrečela, nechci novou naději a pak zase znovu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.6.15 13:22

@Evenka určitě tam bude miminko - jinak taky se bojím testovat…
@aliko ty jo - no co Ti napsat.. Přeji Ti z celého srdce, aby jsi nemusela plakat - jedině štěstím, aby to vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
23.6.15 13:23

@Evenka tak to jsi dobrá žes netestovala :potlesk: já jsem dnes 6 den od et a už mě to láká sice si pořád domlouvám že je brzo a budu se akorát stresovat ale zas jak by už tam bylo něco vidět asi bych se uklidnila, no nevím nevím do kdy vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
23.6.15 13:23

@Myška87 @Evenka ať vám to dobře dopadne holky. Budu na vás myslet. :kytka:

A samozřejmě držím palce a myslím i na další maminky čekatelky. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
23.6.15 13:27

@aliko Tak tomu rikam zapletka. 8o Nevzdavej se nadeje, treba te ceka o to vetsi radost a prekvapeni. Drzim palecky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí