Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kat kat: ted jak jsem doma, tak jsem v sousedske hlidce a jistim ulici
dal zrak nesaha
Tak devcatka, volala jsem do car, v kolik mam prijit v patek na krev a sestricka mi rekla, ze to mam ve ctvrtek v osm.
Uplne se mi roztrasly ruce, ve ctvrtek uz budu vedet jiste! Bojim, bojim. ![]()
@Evenka Neboj
to bude dobré
ty jsi vůbec netestovala? A jak se cítíš?
@Evenka: ja jdu do CARu zitra
budu na tebe myslet, at ti to dobre dopadne ![]()
@Ginuš @Myška87 @pcd Prave ze jsem zatim netestovala, chtela jsem si pockat az na patecni krev. Ale sestricka rikala, abych testla. Tak nevim, asi to zitra rano zkusim. A jak se citim? Mam kozy jak vozy
kazdou chvili me boli bricho jak na silny menzes, jsem hubena a kdyz si lehnu, citim jak mam oteklou delohu, mam vlci hlad a jsem porad unavena, zato nad ranem se probudim a cumakuju do tmy
rano mi je soufl, ale to pripisuju te hromade hormonu co denne spolykam. Obcas jsem asi od ctvrteho dne malinko zaspinila ale spis takove hnedave nic. Takze nedokazu rict, jestli to delaji hormony, nebo jsem tehotna. Rekla bych, ze je to tak 50/50 ![]()
@Myška87 Jejda Mysko, ja tobe zitra taky, tfuj, tfuj, tfuj! At se zitra blaznive radujes ze stesticka v brisku. ![]()
@Myška87 tak zítra nám tady napiš pozitivní zprávu
budu na tebe myslet a moc držet pěsti ![]()
Holky, se mnou si to moje tělo docela zahrává. Bazalka začala klesat, ale pořád je výše než by měla být. Včera se mi na testu navíc objevil duch - ale hodně dlouho po limitu… a tak slabý, že si říkám, jestli nemám spíše mžitky ![]()
Byla jsem na krvi v car, ale opět se schovaly žíly a z jedné, která se neschovala, vyteklo jen trochu krve a přestalo…
bohužel se ta troška nedala ani vyšetřit. ![]()
Sestřička mi doporučila zkusit další test / testy, že se klidně mohlo jedno chytit a druhé jde pryč…
Už jsem to celé obrečela, nechci novou naději a pak zase znovu ![]()
@Evenka určitě tam bude miminko - jinak taky se bojím testovat…
@aliko ty jo - no co Ti napsat.. Přeji Ti z celého srdce, aby jsi nemusela plakat - jedině štěstím, aby to vyšlo ![]()
@Evenka tak to jsi dobrá žes netestovala
já jsem dnes 6 den od et a už mě to láká sice si pořád domlouvám že je brzo a budu se akorát stresovat ale zas jak by už tam bylo něco vidět asi bych se uklidnila, no nevím nevím do kdy vydržím
@Myška87 @Evenka ať vám to dobře dopadne holky. Budu na vás myslet. ![]()
A samozřejmě držím palce a myslím i na další maminky čekatelky.
![]()
@aliko Tak tomu rikam zapletka.
Nevzdavej se nadeje, treba te ceka o to vetsi radost a prekvapeni. Drzim palecky ![]()