IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
24.6.15 11:47

Já osobně jsem ráda, že na krev nemusím. Měla jsem všechny testy negativní (kromě jednoho falešného ducha na pofidérním testu), menstruuju a už týden po ET jsem vnitřně prostě věděla, že to nevyšlo. Kdybych teď měla, dle mého názoru zbytečně, být hnaná někam na krev jen proto, že se musí brát všem, byla bych na tom psychicky ještě hůř. Kdybych měla nějaké nejasnosti nebo pochyby, o krev bych požádala a určitě by mi ji neupřeli. Myslím, že tím haněním CARů, které plošně krev neberou, šíří jen zbytečně paniku. Nic ve zlým :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242

@Myška87 ahojky tak jak jsi dopadla na krvi? mělas jít myslím dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895

@Éčka Drzim ti palecky a tesim se na tvuj testik. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 11:51

@Evenka také gratuluji :) @pcd To se podaří málokteré, myslím, že tajně závidíme všechny, aspoň já teda jo… ale přeju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
24.6.15 11:58

@Ginuš Citim se neskutecne krasne, ale porad tomu nemuzu uplne uverit. Kazdou chvili se jdu podivat na testy, jestli se mi to nezdalo. Jela jsem dnes kolem car, tak jsem se tam zaskocila pochlubit sestrickam, prisel tam pan doktor a hned me hnal na krev, protestovala jsem, ze mam jit az zitra, ale sestricky ji ze me vycucly hned. Takze potvrzeni budu mit dnes ve tri nebo zitra rano. No blazinec. Tak jsem si tu pokojne tajne doufala a cekala na patek a nakonec budu vedet uz ve stredu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 12:00

@Evenka jůůůůů no tak vidíš, budeš to vědět dříve, to je super.. Užívej si ten krásný pocit :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
24.6.15 12:02

@kat kat Dekuji. Ja jsem dukazem, ze zazraky se deji. Tfuj, tfuj, tfuj, doufam, ze vas vsechny nakazim a brzy budu blahoprat ja vam. :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 12:10

@Evenka Jasně že se dějí :andel: proč jste skončili u IVF vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
24.6.15 12:21

@kat kat Protoze jsem mela vysoke hladiny hormonu, takze prirozene minimalni sance a cekani mnoho let. Musela jsem si priznat, ze bez pomoci to nepujde. A to ma pritel naprosto zavratne spermio a stejne to k prirozenemu tehu nevedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.15 12:29

@Ginuš @kat kat holky diky
No co muzu rict… Je to těžký, je to sok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.6.15 12:30

@kat kat: soudim tvrde, jednou uz tam ebryjko je a komplikace, ktere to muze prinest jsou zle. Vycestuje nekam bokem a podobne. Jinak nebere se jen HCG, ale cely profil. Aby ti treba neselhavaly vajecniky.(jak uz jsem psala Aliko, jsem zdravotnik a alibismus nesnesu, ale ty za pristup sveho CAR nemuzes). Uz me jen fascinuje to, ze neni CAR jako CAR- u nas pred celym profesem IVF-u vsech, podotykam, provedou sledovane cykly, hysteroskopii, test na srazlivost krve, genetiku a imuno v Podoli-neleci slepe. (Jeste by mohli poresit proc se embryjka neudrzi). Na druhou stranu platim si za ultrazvuky-kdyz pretahnu hrazene pro rok atd, anestezii apod. Odpoustim jim jen tim, ze se snazi resit(nekdy jdou pres mrtvoly, viz.moje alergi reakce). V moci byt HCG nemusi, vzdy trvat na odberch-staci jen pribehy, co se nesou po siti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.6.15 12:32

@Evenka: to, ze jsme smutne neznamena, ze se nemuzem radovat z druhych, jste nase male zazraky, ze to proste jde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.6.15 12:33

@pcd: stale cekam :-D ale vysledek spis tusim, na sonu se sliznice drzi, ale tipuji spis hormony nez bobisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 12:36

@monika m u nás to na rozchod vypadalo v květnu, dokonce jsme spolu fakt nebyli a pak mi slíbil, že podepíše vložení miminka, tak jsem nic neřešila a on asi zjistil, že se mnou chce dál být.. Držím Ti moc a moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.15 12:42

@Ginuš ty ses odstěhovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie