IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
24.6.15 16:29

@Evenka no vis, muj manzel se rozešel se mnou… Prave, ze nikdy nic neřekl on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 16:39

@monika m hmm, no jak moc dokáží ublížit slova bohužel vím a mužský umí opravdu cíleně ublížit.. Probulela jsem taky hodně nocí a někdy si říkám kde je moje důstojnost :zed:. Doma to není růžové a asi ani nebude, protože po tom co řekl už mi spoustu věcí ve vztahu už nejde dělat a prostě jsem to nekousla a chci miminko a to mě žene dál…
No a vidíš, oplodněná vajucha nejdou darovat.. Takže tím se to vyřešilo.. Já to brala tak, že by moje miminko někdo milovat - někde by běhal kousek ze mě :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 16:47
@Evenka píše:
Devcatka, probraly jste to s nimi? Rekly jste jim co vas trapi a cim vas ranili? Chlapi maji uplne jine myslenkove pochody jako my. Uz jsem to zazila mockrat, dusila jsem v sobe male krivdy a kdyz jsem pak vybouchla, koukal na me jak puk, proc jsem to nerekla rovnou, ze nemel tuseni. Oni vubec nejsou nastaveni na naznacovani a predvidani. A taky nejsou schopni resit dva problemy najednou, kdyz maji problemy v praci nebo maji rymecku a sopliky, tak dalsi problem nezvladnou. Kdybychom chtely dokonajy vztah, musely bychom byt lesby. :mrgreen:

jojo já řekla příteli kolikrát čím mi ublížil, ale přijde mi, že to stejně nechápal. První těhu bylo s jiným chlapem a když jsem byla podruhé těhule logicky jsem byla doma a měla jsem se šetřit - kolik jsem si toho vyslechla jak jeho bejvalka byla těhotná a dělala všechno a jakej jsem lenoch a simulant. Pak jsem potratila - a bylo mi řečeno co se hroutím vždyť to ještě ani nebylo mimino… Atd atd. Mám za sebou celkem 4 potraty, takže jsem si vyslechla hodně, ale musim říct, že za spoustu řečí se mi omluvil, ale tak stejně to v člověku je. A to ani nepíši o tom jak mi vyčítá, že jsem buď těhotná, nebo po operaci a nebo mám ms - no prostě ženská k ničemu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.15 16:47

@Ginuš ja mu uz nedokážu věřit… Vzdycky budu v pozoru, zda me zitra zase nepostaví pred jeho rozhodnuti…
Embryí, resp celeho pokusu ivf mi je líto, ale nevim, zda by si zas jednou znovu neuvědomil, ze me nemiluje a co pak ja s dětmi… Nebo hůř bez děti a jeste stará bez aspon malé naděje někoho potkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.15 16:49

@Ginuš to je hruza!!!
Ale jinak ja mam taky furt neco… A aktuálne muzu i za vsechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 16:51

@monika m tak jestli to cítíš takhle hledej štěstí jinde… Já to mám tak, že je mi skoro 35 a 4× jsem potratila, tak nemám čas hledat a nevadilo by mi být sama s dětma. Sice to nebude žádný med, ale je mi to jedno.. POkud cítíš, že to nikdy nebude ono a nemůžeš ho milovat a věřit mu, tak je možná lepší začít jinde :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.6.15 16:52

Zítra odběr krve a patrně ukončení neschopenky pak mně čeká důležitý hovor s Apolinářem a směle do dalšího kola… :andel:
Asi mně doma yorky ukamenují až budu znova chodit do práce ale snad to přežiju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 16:55

@monika m :hug: :hug: nechápu proč jsou zlý a vybíjej si to na někom kdo má svého dost.. No ale ten můj to má po tátovi, jeho táta je strašně zlej člověk :roll: ani k nim nechodím na návštěvy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
24.6.15 16:55

@kat kat @aguti tak to se nám to naše trio nepovedlo tedy :,(
Vím, že jsem z toho jak tak koukám vyšla zatím nejlíp, ale nesmíme se z toho pos… a jít dál. Vypadá to na hodně času a peněz, ale nepřestávám věřit, že se to jednou povede…
@kat kat u Tebe mě kočko mrzí, že nezbylo ještě to jedno embryjko, snášel by se ted ten neúspěch lépe, naděje, že další měsíc to může klapnout je prostě hodně optimistická. Čekání na další IVF :pocitac: navíc s tím Tvým chlapem tedy… máš to pos… na vrch. Mě kamarádka řekla, že její sestru si parner vezme až budou alespon čekat mimi, prej aby měl záruku, že mu dá dítě. Tak jsem koukala, že v tomhle někdo chce dál pokračovat. U mě jasnej konec. Tak jsem si tak říkala, aby naopak ten frajer měl tak dobré spermio a pak on nekoukal jak puk.
Pak si oto více vážím svého nedokonalého může, který je v těchto věcech tak citlivý a rozumný. Nebýt jeho, tak hned po odstranění vejcovodů snad skončím v blázinci. Dítě chce moc, ale dovede si představit i jinou cestu, jen když bude na te cestě se mnou. A tohle mi pomáhá všechny ty klacky, co se mi pletou pod nohy přeskakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.15 16:56

@Ginuš chapu te…

Ja jsem na rozpacích, jeste si nejsem zcela jista, ale to ALE uz tam proste je…

Manzel je taky ceky otec… Uzavřeny… Navic jeste bez umění projevit city…jakékoliv

Příspěvek upraven 24.06.15 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 16:57

@prcek76 :lol: :lol: :lol: noo bacha na to, budeš mít vyštěkanou díru v hlavě :lol: :lol: a držím palce při dalším pokusu :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
24.6.15 16:59

@aguti v pátek jdu na ultrazvuk tak uvidíme jak to tam „uvnitř“ vypadá ;)
@monika m dost smutná situace, bojuj za sebe a za své sny… jsi silná holka a já smekám
@Ginuš @prcek76 holky, doufám, že tu zvednete statistiky radosti… páč ted jsem tiu zatím spíš smutná :,(
@Evenka no super, tak přeci jen jedna „pozitivní“ zpráva, tak gratuluji a doufám, že vše půjde jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 17:02

@monika m u mě je to ALE taky obrovský a on to ví. Dokonce mi i nedávno řekl, že počítá s tím, že uteču - někdy si prostě uvědomí, že to přehnal a je zlej člověk, jenže tím to nesmaže… Naštěstí mám svoje zázemí, stavím si takoví pidi baráček a měla bych bez větších problémů zvládat hypotéku atd sama - jinak bych se toho mít děti sama bála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 17:04

@Vena123 budu se snažit :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.6.15 17:09

@Ginuš vyštěkanou asi jo :mrgreen: taky doma bude řádně uklizeno
Obrečela jsem že se ještěrka nezakousla ale asi to tak mělo být. Chci se domluvit s svým gyn. pracuju v chlaďáku - zda by šlo zůstat doma už od začátku od 1injekce - za zeptání nic nedám…A doufám že moje sice 3IVF ale teprve 2ET už vyjde ale uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí