IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
24.6.15 17:13

@prcek76 tak mohl by Tě nechat doma, mě to moje gyndařka dokonce nabízela, že mě napíše neschopenku :nevim: a nebo se zkusit domluvit s obvoďačkou, kdyby náhodou gynekolog nechtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
24.6.15 17:17

@prcek76 aha, já mylsela, že čekáš na zítřejší krev? Už máš MS?
Jinak já šla na PN za gyndařem a ten mě nechal týden před zahájením stimulace. Z Plzně mi zakázali noční, stres a dvanáctky, což nelze v práci zařídit. Předtím jsem měla 14 dní dovču, tak jsem šla hned po dovče a jsem nadále…čekám na KET.
Prej si my ženy obracíme nočníma službama cirkadiální rytmus a hormony nefungují, jak bby měly. Doslova mi řekla, že si mám rozmyslet co chci, jinak bude IVF naši bankou. Na což slyšel muj drahý a chtěl abych byla doma. Oni jsou mudři v tomhle jednoduchý, nakážou co máš a co nemáš a Ty se zařid. Nehledí na to, že to jinak není možný, pokud chceš mít práci. A já miluji svou práci. Ale dítě chci. Tak se flákám doma. Takže to půjde určitě zařídit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.6.15 17:17

@Ginuš udělám max. myslím že tam kde pracuju ať je to nízká teplota tak hlavně stres blázinec abychom stihly objednávky ale tahám i 500kg na paletě a to není dobrý…
A jak Ty se dnes cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 17:22

@Vena123 díky ženo za milá slova.. je to na houby, ale co se dá dělat… S hclapem je to těžký, moc těžký, ale na druhou stranu se mnou to taky asi není dvakrát lehký… Tak tady čtu @Ginuš a @monika m a porovnávám to se sebou… taky je mi 34 a půl a tlačí mě čas moc moc a tak hriozně váhám, jestli mám zkusit ještě jedno ivf taky s tím partnerem anebo ještě zkusit najít jiného tatínka, se kterým by to šlo přirozeně… je to hrůza takhle přemýšlet, ale žena v mém věku musí být pragmatická…

@prcek76 ježiši to mě asi něco uteklo…ty taky nic, kočko?? Sakra, to je pech :S a takovýho kokodýla jsi měla šikovnýho… A to už plánuješ další IVF? Za jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.6.15 17:24

@Vena123 bohužel krvavá merry dorazila vší silou v neděli večer :evil: takže odběry jen potvrdí…
Také pracuji na směny :poblion: Je pravda že mému muži se to taky už nelíbí takže já si NP zařídím jakkoliv - dovčou jsem taky řešila nějaké dny a i propustkami ale prcek je pro nás vším takže PN to jistí ať jsem v klidu a bez stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 17:24

@Vena123 co děláš za práci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 17:25

@monika m jojo city - ani mi nemluv - mě taky neřekne, že mě má rád, ale nadávat, to umí.. Dokonce jsem mu nedávno skoro zahnula :oops: :oops: prostě s chlápkem co uměl hezky mluvit - no nebyla by to nevěra, bylo to v době kdy se se mnou rezešel, ale stejně jsem nemohla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.6.15 17:28

@kat kat plánuji je to bohužel tak v září mi bude 39 a čas je prevít :cert:…a za jak dlouho co nejdřív ale mám dojem že Apolinář přes prázdniny asi nejede IVF nevím víc se dozvím zítra až jim zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 17:31

@prcek76 určitě bych byla doma, tahání paleťáku znám a sranda to není… Opravdu zkus být doma
@kat kat no bohužel je to tak, člověk si říká lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše… U nás je chyba ve mě, takže bych si změnou nepomohla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 17:33

@prcek76 tak to je fakt, že času moc nezbývá… Apolinář by měl fungovat i přes prázdniny…čtu blog jedné snažilky a ta chodí k apolináři a myslím, že měla ivf loni právě přes léto… Budeš se snažit domluvit, aby další pokud byl hned, nebo si necháš ty 3 měsíce pohov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.6.15 17:38

@kat kat nejraději bych hned další cyklus… ale uvidíme co mi řeknou… :nevim: nechtěla bych něco spěchem pokazit a obráceně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
24.6.15 17:39

@kat kat myslím, že ten čas je nejhorší veličina z takové rovnice… naprosto Ti rozumim, že čas tlačí neúproně. Sama vidím, jak furt na něco čekám a čekám a pak mé sny mít dítě do 30 se rapidně rozplynuly. ALe přeci jen ještě nějaký ten čas máme. Jsem štastná za svého chlapa, taky jsem si na něj musela pár let počakat a před tím potkat pár prevítů, který mi ukázali, jak lehce ublížit. jsme s manžou 4 rok a zkoušíme akčně už skoro 2. Na nic jsme nečekali a ještě že tak…
Jsi v pitomé situaci, začínat nový vztah v takových letech už by s mě nechtěl. Ani v mých letech. Přeci jen je třeba se troškiu poznat. Ale trvat ve vztahu, který je jen o trápení… taky na pendrek.
Zde se potvrzuje, v nouzi poznáš přítele. Podotýkám, že po operaci to se mnou muselo být děsné. Ted se smějeme tomu, jak jsem manželovi říkala, at se se mnou hned rozvede a má děti s někým jiným. Že já už jsem vyřazená a k ničemu apodobné nesmysly. Bylo mi fakt ouve.
@prcek76 @kat kat tak mě noční vůbec nevadí… naopak, má noční je v pohodě, přečtu mnoho knížek a toho volna… ale k těhtenství bohužel nepřispívá, takže ač někdo kroutí hlavou, jsem doma. V pohodě, bez stresu a štastná. Ale občas se mi po práci stýzká. Jo ženy, jsem zdravotní sestra v psychoterapii. Paradoxní, občas bych tu psychoterapii potřebovala i já :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 17:46

@prcek76 jasně, a jsi u VZP, neboli máš ještě teda rok času nebo už te´d poslední šance na poslední placený pokus? Sama jsem zvědavá, co ti řeknou… ale myslím, že asi aspoň jeden přirozený cyklus mezi stimulacema by se měl nechat… :think:

@Vena123 no tak to už chápu, že se mi tak dobře čteš a máš na mě uklidňující účinky a ne iritující :D A co taháš za těžký palety proboha? Nebo pacienty, co nevydrželi…? :D pardon, není to vtipné, ale to mě první napadlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 17:49

Jinak on ten můj chlap (ted se trochu chytám za nos) není nějaký prevít, jako píše @Ginuš a @monika m. Není na mě zlý a vím, že mě má rád.. jen je to s ním prostě hrozně těžký, je to takovej mimozemšťan… já to s ním snad ještě zkusím nebo co… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.6.15 17:52

@kat kat VZP takže ještě víc jak rok čas. Taky si myslím že další kolo bude srpen-září přece jen jsme nadopovaný hormony každopádně dám vědět co mi řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí