IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
24.6.15 13:30

Ahojky holky. Tak hlasim z dovci ze nic. Ms prisla hned prvni den dovci a hcg z krve mene nez 0,5.vzheldek k tomu, ze jsme oba naprosto v poradku a nepomohlo a ivf tak si zac8nam vazne myslet, ze jsem prokleta a budu premyslet, jestli muze neposlu za jinou aby mohl mit rodinu, kdyz se mnou ji mit proste nebude i kdybych se na hlavu stavela… tak tak je to se mnou. Caues.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 13:31

@Myška87 moc mě to mrzí… Vybreč se a pak naber sílu a hrrr na mrazáčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.6.15 13:33

@kat kat : je to muj prvni CAR a nenapadlo by me, ze se zrovna trefim k nekomu takovemu. Je to Caplygin ve f-m, jsou tu i recenze na emiminu, pomohl hodne parum a vysetreni jsou u nej automaticke. Je divny, ale udajne oplodni kazdou, vzhledem k mym diagnozam kouzelnik. Ale pravda je takova, ze kde te oplodni, tam jsou lide spokojeni :hug: ja jsem rada za to, ze mi nekdo vubec nejakou sanci dava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 13:33

@aguti nene, žádný mrazáček na mě nečeká. byly 4 oplodněná vajíčka, jedno embryjko se zavedlo už třetí den a hned další den všechna ostatní odešla :,( Doma blbý, skoro tady není a když jo, tak se spolu moc nebavíme. On teda dělá jako že nic a že já z toho dělám drama, když se vlastně nic nestalo, ale já prostě nedokážu pokračovat, když vím, že v nejcitlivější chvíli, kdy potřebuju oporu a pochopení, se na mě vyprdne :roll:

@monika m hlavně si prosím tě nezačni vyčítat, že jste k tomu přispěli, protože to tak není! Pokud věděl, že už dál nechce nebo nemůže pokračovat, tak to byl jeho vnitřní boj a vaše domácí nesrovnalosti na to neměly žádný vliv. Před 3 lety se mi zabila teta skokem před vlak, takže trochu rozumím té situaci vyčítání si co by kdyby, ale to nesmíte ani jeden! Kdybyste byli s manňou v pohodě, všechno by bylo jinak a tchán by se nezabil? To je nesmysl. Zní to možná divně, ale zkuste toho „využít“, aby vás to sblížilo… bylo by krásné, kdyby to bylo nakonec k něčemu dobré, i když to zní hrozně, doufám, že víš, jak to myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 13:37

@Myška87 @blowball to mě moc mrzí, holky moje :,( Máte aspoň mrazáčky na KET? jestli jo, tak super, to jsou další šance hned za rohem! :)

Dneska je tu teda depka :,( Chjoooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.6.15 13:39

@blowball: nejsi prokleta, to nepis :hug: nekdy se ta spermie s vajickem posklada tak, ze jim proste neco chybi :( ted si zrovna taky nepripadam v pohode, myslim si, ze by rodinu taky mohl mit, kdyby nemel me, ale taky nemusel. Lidi spolu z nejakeho duvodu jsou. Nam rekl imunolog v Podoli tohle: z nejakeho duvodu jste spolu, tak jste nestastni vy dva(snazili jsme se roky!, clostilbegt a spol., nez jsem dosla na CAR.), kdyby jste spolu nebyli, byli by nestastni treba 4 lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
24.6.15 13:39

@Myška87 Mysko to je mi opravdu moc lito, cetla jsem, ze je statisticky vetsi uspesnost u Ket nez u Et. Preju hodne stesticka u dalsiho pokusu. :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 13:41

@Myška87 to je dost hustej imunolog 8o ale taky se to tak dá brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.6.15 13:42

Zadne mrazacky nemam… musim se smirit s tim, ze holt n8c nebude… nejradeji bych ale skocila do more a utopila se. Je to o dost jednodussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.6.15 13:46

@blowball: drz se :hug: nicemu bys nepomohla, clovek unese vic, nez si umi predstavit. Z tretiho neuspechu mi uz taky hrabe, ale pokud je alespon mala sance, ze budu mit detatko, tak se ji nevzdam a budu bojovat. Jo, jsi ted hodne smutna a mas na to narok, neni to zadna drobnost. Chce to more slz a verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 13:47

@blowball chápu tvé neštěstí…tady ti rozumíme snad všechny… Ale nikam neskákej… Ty jsi pořád na dovči? U moře? Tý jo tak si to zkus užít a vem si energii ze sluníčka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.6.15 13:53

@monika m: mrzi me, co se stalo tchanovi a osudu embryjek, ale pokud by podepsal transfer, bylo by to pro vas dobre? :,( jak by to dopadlo? Je to moc tezka situace. A preji ti hodne sily. Moje kolegynka ma par roku do 40. Z niceho nic doslo k tomu, ze se rozesla s partnerem, se kterym „pracovala“ na miminku-a zamilovala se do jineho! Nikdy neni pozde na to byt stastna a pokud chces byt stastna se stavajicim partnerem, musite byt na to dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.6.15 13:58
@pcd píše:
@Myška87 držím ještě pořád palce :hug:
S tou krví jsem na tvé straně taky si myslím že je to určité potvrzení úspěchu či neúspěchu. Ale nesouhlasím s tím že tvůj car je nejlepší-přece jen platíš si narkozu, léky(víc než jinde) a stimuluješ u nich pořád stejným protokolem stejnými léky je fakt že imuno genetiku hysteroskopii máš ještě před 1ivf ale to ti udělají i v jinych car(netvrdím že ve všech)
:hug: @pcd: nerikam, ze je nejlepsi, ale je jiny-mam zkusenosti nejen z lonskych diskuzi, ale predevsim od kolegyn, v kolektivu zen nejsem jedina neplodna a vim, co se u nich resilo v Ove, Olomouci, ve Zline i v Brne. O zmene CAR jsem uvazovala, ale zatim pokora, jak jsem psala, doplaceni se mi nelibi. (Jinak vede Brno ;) )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
24.6.15 14:01

@blowball Zazrak se stane, verim, ze na kazdou dobrou dusicku nejaky ceka. A ty jsi uzasny clovicek, jinak by te osud nesvedl dohromady se vsemi uzasnymi holcinami tady. Ver si, hyckej se, usmivej se na svet. Jak se rika, stesti preje pripravenym. Je otazka, jestli se svetu jevime jako pripraveni byt stastni. Ja zazila v zivote tolik ran, ze bych mohla napsat knihu. Pak jsem si jednoho dne rekla a dost, uz nebudu ta chudinka. Od ted budu sobestacna, usmevava a stastna. Nekdy je to tezke, ale vim ze to funguje. Kamaradka mi vysvetlovala, ze dusicky si vybiraji, komu se narodi, nevim, jestli je to tak, ale pokud ano, pak ukazeme vesmiru, ze jsme ty nejuzasnejsi maminky, jake si muzou vybrat. Budeme stastne hned ted, i kdyby to znamenalo opustit sobce bez citu. Jen stastne maminky mohou mit stastne deti. V dnesni materialisticke dobe je jap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
24.6.15 14:01

@blowball @Myška87 holky držte se! A hodně síly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí