Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kat kat ![]()
1 IVF Fostimon
2 IVF Merinol dr.se taky divil že tak málo reaguji a nechápal jak je to možný
Asi před 2roky jsem byla v Iscare a docela mně tam sestřička zpražila a docela dost znechutila ![]()
u Apo si mně prokleply a i manžela a šlo to vše rychle mám i krátký protokoly
@kat kat tak já uvidím jak se bude chovat - stěhuji se pak na baráček a buď půjde se mnou a bude se chovat normálně a nebo budu sama. Jako má dvě dospělé děti a k těm se choval jako táta hezky. Uvidím co bude, to nějak nehrotím, důležité je vybojovat miminko - chtěla bych 2 miminka a doufám, že se mi to splní
![]()
@kat kat píše:
@Ginuš + doufat, že bude mrně mít víc genů po mě než po něm
@prcek76 tak to jsem zvědavá, co ti naordinují na třetí cyklus… fostimon ani merional neznám, to jsou ty kombinované, že? Hele, tys mě navnadila, asi si k tomu Apolináři zavolám a uvidím, jestli by mě vzali pod křídlo… v ISCARE jsou některé sestry i doktoři trochu drsnější, ale to mi až tak nevadí. Spíš to, že tak potentovali to načasování mého OPU a taky mi vadí, že mají zavřeno v neděli, takže když máš ideální den OPU v neděli, máš smůlu, to samé s ET…
@Ginuš držím palečky, ať vyjde
Dobře to děláš!! Na vlastní nohy a pak se může buď začít chovat hezky nebo ti vlézt někam… Domeček závidím! Já mám hypo na byt a budu splácet ještě hooooodně dlouho, asi do 60 ![]()
@kat kat no já mám fakt malinký baráček - 3kk ale to stačí.. A taky budu platit do cca 60ti let
. On i tohle ví, kolikrát mi vpálil, že jsem s ním jen kvůli dětem
neumím lhát ![]()
@kat kat no hele jeho dcerunka je celá on, tak nevím…
geny jsou potvory a nebo to dokonale okoukala
@kat kat zavolej a pozeptej
u mně to vždy vyšlo v týdnu jak odběry tak i ET
Určitě nasadí jiný injekce…budu Ti držet pěstičky abys byla spokojená
@Ginuš no 3+kk je luxus
prosim tě, já mám 2+kk (52m) a taky platím jak mourovatá…no, Praha je Praha ![]()
Já to nemyslela tak, že by holka neměla jeho geny, ale že u holky to tolik nevadí. Ženské to mají totiž v životě o moc těžší než chlapi, takže když má ve vínku mírnou vypočítavost/průbojnost/vysoké nároky/případně klidně i omezenou sebereflexi, tak to není na škodu ![]()
@prcek76 zkusím to
pokud nebude nějak dlouhá čekací doba na vstupní pohovor, tak bych tam klidně přešla… hehe, a vzhledem k tomu, že máme synchronizovaný cyklus, tak se tam určitě dřív nebo později potkáme ![]()
@kat kat no já mám cca 55metrů - takže 2 menší pokoje a větší obývák s kuchyní a malou koupelnu… Ale neřeším to, hlavně, že je střecha nad hlavou. Ajo takhle jsi to myslela - no dcerce se žije dobře, jen trápí všechny okolo, tchánojc, tátu a mě teda taky
![]()
@kat kat palety? já nic netahám
já jen mluvím, mluvím a mluvím, občas nějakou ryze sesterskou práci, ale jinak psychoterapie 12 hodin. Je to hezká práce, ale často dost o stresu. Pacoši, co hledají smysl života a sílu sebrat se ze dna. Občas si říkám, že bych potřebovala odevzdat klíče a sednout si na skupinu k nim. Pak když pacošky řeší takový blbosti a děti maj po ústavech, bez zájmu a tvoří si nechtěně další… pak se musím hodně zapřít a nepustit svou projekci. mě by se asi ulevilo, ale těžce neprofesionálně. Proto je mi i ted doma takhle líp..
Tak vidíš, s tím Tvým chlapem to nebude úplně ztracený
![]()
@kat kat pokud Ti něco nesedí, určitě je změna CAR na místě, já to udělala po 1 IVF a 2 KETech a jsem za to moc ráda. Úspěch se ještě nedostavil, ale věřím, že změna by úspěch mohla vyvolat
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď