Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kat kat ![]()
1 IVF Fostimon
2 IVF Merinol dr.se taky divil že tak málo reaguji a nechápal jak je to možný
Asi před 2roky jsem byla v Iscare a docela mně tam sestřička zpražila a docela dost znechutila ![]()
u Apo si mně prokleply a i manžela a šlo to vše rychle mám i krátký protokoly
@kat kat tak já uvidím jak se bude chovat - stěhuji se pak na baráček a buď půjde se mnou a bude se chovat normálně a nebo budu sama. Jako má dvě dospělé děti a k těm se choval jako táta hezky. Uvidím co bude, to nějak nehrotím, důležité je vybojovat miminko - chtěla bych 2 miminka a doufám, že se mi to splní
![]()
@kat kat píše:
@Ginuš + doufat, že bude mrně mít víc genů po mě než po něm
@prcek76 tak to jsem zvědavá, co ti naordinují na třetí cyklus… fostimon ani merional neznám, to jsou ty kombinované, že? Hele, tys mě navnadila, asi si k tomu Apolináři zavolám a uvidím, jestli by mě vzali pod křídlo… v ISCARE jsou některé sestry i doktoři trochu drsnější, ale to mi až tak nevadí. Spíš to, že tak potentovali to načasování mého OPU a taky mi vadí, že mají zavřeno v neděli, takže když máš ideální den OPU v neděli, máš smůlu, to samé s ET…
@Ginuš držím palečky, ať vyjde
Dobře to děláš!! Na vlastní nohy a pak se může buď začít chovat hezky nebo ti vlézt někam… Domeček závidím! Já mám hypo na byt a budu splácet ještě hooooodně dlouho, asi do 60 ![]()
@kat kat no já mám fakt malinký baráček - 3kk ale to stačí.. A taky budu platit do cca 60ti let
. On i tohle ví, kolikrát mi vpálil, že jsem s ním jen kvůli dětem
neumím lhát ![]()
@kat kat no hele jeho dcerunka je celá on, tak nevím…
geny jsou potvory a nebo to dokonale okoukala
@kat kat zavolej a pozeptej
u mně to vždy vyšlo v týdnu jak odběry tak i ET
Určitě nasadí jiný injekce…budu Ti držet pěstičky abys byla spokojená
@Ginuš no 3+kk je luxus
prosim tě, já mám 2+kk (52m) a taky platím jak mourovatá…no, Praha je Praha ![]()
Já to nemyslela tak, že by holka neměla jeho geny, ale že u holky to tolik nevadí. Ženské to mají totiž v životě o moc těžší než chlapi, takže když má ve vínku mírnou vypočítavost/průbojnost/vysoké nároky/případně klidně i omezenou sebereflexi, tak to není na škodu ![]()
@prcek76 zkusím to
pokud nebude nějak dlouhá čekací doba na vstupní pohovor, tak bych tam klidně přešla… hehe, a vzhledem k tomu, že máme synchronizovaný cyklus, tak se tam určitě dřív nebo později potkáme ![]()
@kat kat no já mám cca 55metrů - takže 2 menší pokoje a větší obývák s kuchyní a malou koupelnu… Ale neřeším to, hlavně, že je střecha nad hlavou. Ajo takhle jsi to myslela - no dcerce se žije dobře, jen trápí všechny okolo, tchánojc, tátu a mě teda taky
![]()
@kat kat palety? já nic netahám
já jen mluvím, mluvím a mluvím, občas nějakou ryze sesterskou práci, ale jinak psychoterapie 12 hodin. Je to hezká práce, ale často dost o stresu. Pacoši, co hledají smysl života a sílu sebrat se ze dna. Občas si říkám, že bych potřebovala odevzdat klíče a sednout si na skupinu k nim. Pak když pacošky řeší takový blbosti a děti maj po ústavech, bez zájmu a tvoří si nechtěně další… pak se musím hodně zapřít a nepustit svou projekci. mě by se asi ulevilo, ale těžce neprofesionálně. Proto je mi i ted doma takhle líp..
Tak vidíš, s tím Tvým chlapem to nebude úplně ztracený
![]()
@kat kat pokud Ti něco nesedí, určitě je změna CAR na místě, já to udělala po 1 IVF a 2 KETech a jsem za to moc ráda. Úspěch se ještě nedostavil, ale věřím, že změna by úspěch mohla vyvolat