Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vena123 pěkně jsme to dopracovaly, co? Jak říkáš, nakonec jsi na to nejlíp a radostné těšení máš před sebou ![]()
Je to na pendrek, celá ta nejistota ![]()
@Vena123 Jak to vlastně probíhá? Kontroluje se sliznice a pak se před ovu píchne pregnyl a za 5 dní transfer?
Ahoj holky tak dnes proběhl 1.utz
Jsem 5+5, hrasek ma 2,94 mm a srdicko bije
![]()
@prcek76 počkej, tobě to taky nevyšlo?
chjo, to je na pytel
ale krokodýlek na tebe určitě čeká, musí ![]()
Já myslím, že v této diskusi je procento úspěchu tak 10%
a my co jedem dál budem muset založit diskusi novou s názvem „IVF nový pokus léto/podzim 2015“ ![]()
@petross to je nádhera!! Ty jsi výjimka, která potvrzuje pravidlo ![]()
Milé dámy, netuším, jak jsem zabloudil na tuhle diskuzi, ale velkou část jsem pročetl. Dávám anonymně, abych nebyl za ouchyláka z parku.
Musim říct, že máte můj bezmezný a upřimný obdiv! Čekal jsem pindání o testíčkách, ale spousta z vás tu má v hlavě evidentně jednak spoustu inteligence a rozumu, tak taky smyslu pro humor. Asi první diskuze, kde jsem se opravdu něco dozvěděl.
Odvaha a síla, se kterou čelíte věcem, ze kterých by si spousta borců cvrnkla do trenek, je fakt obdivuhodná, a cítim sám za sebe spoustu pokory, když to čtu.
Ale chtěl jsem napsat těm pár, co jdou do dítěte s chlapama, se kterýma jim to neklape (nebudu menovat) a to jen proto, že je vám pětatřicet, že bych to nedělal. Nejste blbky a máte evidentně navíc a žene vás do toho jen ten strach, že nebude lepší, namísto lásky k tomu frajerovi. Chápu, že nikdo se druhej den neprobudil mladší, ale - v pětatřiceti??
V pětačtyřiceti bych to chápal, ale já se taky ženil po třicítce a žena taky měla přes třicet, a starej si nepřipadal ani jeden z nás. Nebudu řikat, že máte čas jako by vám bylo osmnáct, ale sem si jistej, že jinej, solidní a férovej chlap se pro pětatřicítku fakt najde. Možná nebude mít barák a drahej auťák, ale možná to s nim bude stabilnější a hlavně šťastnější než s těma, o kterejch zrovna píšete. Jak pro vás, tak pro sviště. A strach, že budete samotný? „Všechno, co v životě chceme, je na opačné straně strachu“ sem nedávno našel na FB.
Nebudu tu dělat poradnu jak ve Vlastě, ale fakt mi to nedalo - jste super baby, tak se netrapte s chlapama na hov. o. A všem přeju hodně štěstí.
Dobré ránko @aguti bohužel
ale jak mi řekla mamina asi to tak mělo být… takže hlavu vzhůru a směle do dalšího kola které vyjde
a my budeme mít pořádného krokouše ![]()
Ahoj holky tak jsem nevydržela a testla a je tam dušík sice malej ale je
a je to supr pocit vidět // přála bych vám to všem ![]()
@pcd píše:
Ahoj holky tak jsem nevydržela a testla a je tam dušík sice malej ale jea je to supr pocit vidět // přála bych vám to všem
@prcek76 já už jsem zase ve fázi těšení ![]()
Neúspěch jsem hodila za hlavu a jede se dál, poslední pokusy už ani nebulím, prostě to beru jak to přichází a jede se dál. Prďolkové na nás určitě čekají, tak hurá za nima
![]()