IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
24.6.15 21:16

@Myška87 však imaginární jsou nejlepší a nejmíň poruchoví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
24.6.15 21:42

@Vena123 pěkně jsme to dopracovaly, co? Jak říkáš, nakonec jsi na to nejlíp a radostné těšení máš před sebou :kytka:

Je to na pendrek, celá ta nejistota :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
24.6.15 21:44

@Vena123 Jak to vlastně probíhá? Kontroluje se sliznice a pak se před ovu píchne pregnyl a za 5 dní transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
24.6.15 21:50

Ahoj holky tak dnes proběhl 1.utz ;-) Jsem 5+5, hrasek ma 2,94 mm a srdicko bije :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 21:54

@petross jůůů potichounku gratuluji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
24.6.15 21:54

@prcek76 počkej, tobě to taky nevyšlo? :( chjo, to je na pytel :zed: ale krokodýlek na tebe určitě čeká, musí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 22:34

Já myslím, že v této diskusi je procento úspěchu tak 10% :roll: a my co jedem dál budem muset založit diskusi novou s názvem „IVF nový pokus léto/podzim 2015“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 23:13

@petross to je nádhera!! Ty jsi výjimka, která potvrzuje pravidlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.15 06:10

Milé dámy, netuším, jak jsem zabloudil na tuhle diskuzi, ale velkou část jsem pročetl. Dávám anonymně, abych nebyl za ouchyláka z parku.
Musim říct, že máte můj bezmezný a upřimný obdiv! Čekal jsem pindání o testíčkách, ale spousta z vás tu má v hlavě evidentně jednak spoustu inteligence a rozumu, tak taky smyslu pro humor. Asi první diskuze, kde jsem se opravdu něco dozvěděl.
Odvaha a síla, se kterou čelíte věcem, ze kterých by si spousta borců cvrnkla do trenek, je fakt obdivuhodná, a cítim sám za sebe spoustu pokory, když to čtu.

Ale chtěl jsem napsat těm pár, co jdou do dítěte s chlapama, se kterýma jim to neklape (nebudu menovat) a to jen proto, že je vám pětatřicet, že bych to nedělal. Nejste blbky a máte evidentně navíc a žene vás do toho jen ten strach, že nebude lepší, namísto lásky k tomu frajerovi. Chápu, že nikdo se druhej den neprobudil mladší, ale - v pětatřiceti?? 8o V pětačtyřiceti bych to chápal, ale já se taky ženil po třicítce a žena taky měla přes třicet, a starej si nepřipadal ani jeden z nás. Nebudu řikat, že máte čas jako by vám bylo osmnáct, ale sem si jistej, že jinej, solidní a férovej chlap se pro pětatřicítku fakt najde. Možná nebude mít barák a drahej auťák, ale možná to s nim bude stabilnější a hlavně šťastnější než s těma, o kterejch zrovna píšete. Jak pro vás, tak pro sviště. A strach, že budete samotný? „Všechno, co v životě chceme, je na opačné straně strachu“ sem nedávno našel na FB.
Nebudu tu dělat poradnu jak ve Vlastě, ale fakt mi to nedalo - jste super baby, tak se netrapte s chlapama na hov. o. A všem přeju hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
249
25.6.15 07:35

Dobré ránko @aguti bohužel :( ale jak mi řekla mamina asi to tak mělo být… takže hlavu vzhůru a směle do dalšího kola které vyjde ;) a my budeme mít pořádného krokouše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
25.6.15 07:36

Dobré ránko @petross :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
25.6.15 08:54

Ahoj holky tak jsem nevydržela a testla a je tam dušík sice malej ale je :lol: a je to supr pocit vidět // přála bych vám to všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
25.6.15 08:57
@pcd píše:
Ahoj holky tak jsem nevydržela a testla a je tam dušík sice malej ale je :lol: a je to supr pocit vidět // přála bych vám to všem :srdce:
:kytka: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
25.6.15 09:59

@prcek76 já už jsem zase ve fázi těšení :D
Neúspěch jsem hodila za hlavu a jede se dál, poslední pokusy už ani nebulím, prostě to beru jak to přichází a jede se dál. Prďolkové na nás určitě čekají, tak hurá za nima :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
25.6.15 09:59

@pcd super :kytka: teď už jen aby sílil :kytka:
kolikátý den jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...