IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
24.6.15 19:45

A jeste bych trochu rozkryla pribeh te kolegyne-jako mlada kocka si nabrnkla zenace, vztah super, domu se vracela sama. Po x letech ji doslo, ze se frajer nerozvede a nasla si jineho chlapa, szivali se, fungovali, ale mel uz sve deti, tak jeji moc neresil. Po par letech place a vyhruzek konce vztahu zacali pracovat na miminku a konecne potkala ho, chlapa, ktery stoji o ni i jeji prani, treba miminko mit nebude, ale bude stastna a neztrati dalsi roky. Pribehu je hodne a nesnesla bych vedle sebe nekoho, kdo me nepodporuje :cert: a nestoji o me! Na co ztracet roky! Bud za to stoji, nebo ne. Aby mi chlap vycital, ze jsem mu znicila zivot a sel za mladsi? Urcite ne. Stat se to muze i me-i kdyz ted fungujeme-jen vim, ze kdyz by sel svou cestou, tak nebudu litovat casu, ktery jsem mu venovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 19:46

@Evenka tož ty kopečky pozdravuj!! Taky to tam mám moc ráda, i když s návštěvami to flákám… a dneska to píšeš krásně, cérko, je v tom velká síla a pravda, ale bohužel tu poslední větu hodně ženských, které už nemají mnoho času, přehodnotí. protože spermie si zatím vyrobit neumíme a když ujíždí vlak, musíme často hooodně přivřít oko, abychom vůbec měly na dítě aspoň šanci… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.6.15 19:47

@Evenka: je to nadherne cislo! Mozna se ti drobecek rozdelil na jednovajecne dvojcatka ;) uvidis na ultrazvuku, je dobre, ze prospiva :srdce: (ten tabulkovy rozsah je siroky, na netu je rada tabulek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.15 19:49
@kat kat píše:
@monika m jo, když se ůdaří„, tak se "daří“ :S Ale fakt ti rozumím.. Já jsem se před týdnem dozvěděla, že až se vrátím v PN, bude na mě čekat výpověď pro nadbytečnost, takže poslední dny doma využívám k hledání práce. Kdyby se býval podařil mimísek, tak by mě vyhodit nemohli, ale takhle můžou… Takže kromě strachu o hypotéku (mám sama) teď budu místo mimina řešit práci a ani nevím, jestli mi to vlastně nezabrání v dalším IVF v dohledné době (zkušebka a tak…).
Jedno ale vím jistě - pokud máš v práci stresy kvůli šéfce, která po tobě jde, tak práci změň, protože jinak se ti mimi moc dařit nebude… :roll:
Chlap by se měl chytnout za nos a být ti pevnou skálou v takové situaci, a ne tě v tom tak zbaběle nechat.. Ach jo :zed:

No ja bohužel ted musim myslet hlavne na to, abych nasetrila a mela z čeho platit podnájem…ostatní musí jit stranou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.15 19:50

Někdy ty lezby vázne chapu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
24.6.15 19:50

@kat kat Ale spermie vzít, protivného chlapa nebrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.15 19:51

Holky zatim se mějte…
A všem drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 19:52

@Evenka jůůůůůůůůůůůůůůůůůů supeeer. Mě to nepřijde moc. Jinak ono je to rozmezí hodnoty hodně velké… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.6.15 19:52

@monika m: :( mrzi me tva situace, drz se. Rada bych ti neco poradila, ale penize jsou treba a jiste zamestnani, byt v „pekle“ k tomu patri. Casem bych se ho pokusila zmenit, nevim, jake mas moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.6.15 19:53

@monika m tak Ti moc držím palce.. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 19:53

@Myška87 jo, o je všecko pravda, ale je tam to ale. S tím věkem přichází ten děs, že toho nového partnera nestihneš potkat… Já si teď říkám, že to dítě je fakt to hlavní a nejhlavnější. Svého partnera aspoň znám, i když není dokonalý ani on ani vztah, ale vím, co od něj můžu čekat a když spolu budeme mít dítě a pak se někdy rozejdeme, přežiju to, pokud ne, super, bude to bonus! Ale pokud se s ním teď rozejdu a už neseženu lepšího, který bude akorát a bude chtít i to dítě (nehledě na to, že může mít taky problém a do té doby i já můžu už klidně mít problém…), tak to bych si nikdy nepřestala vyčítat… Joo, a to jsem ještě před dvěma třema rokama měla taky tak zásadní postoje… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 19:56

@monika m drž se holka :* nevím, co poradit, to je moc těžká písemka :nevim: jediná rada, kterou můžu posloužit je (mírně nadneseně) : hlavně nepodléhat panice - nejhorší smrt je ze zděšení… Držím všecky palce, ať je ti líp :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.6.15 19:58

@kat kat: pokud si s nim umis predstavit zivot a miminko, tak se ho nevzdavej. Muj chlap neni zlaticko, nenosi me na rukou, nepremaha se s citovymi vylevy(preji je vsem, co maji doma milujici muze), v nekterych vecech je drevo!, ale v krizovych situacich me umi podrzet. Se vsim hned hotovy ( italska domacnost, oba tvrdi a svi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
24.6.15 20:00

@Evenka máš v zásobě nějakého, který má super geny i spermio a nabízí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
24.6.15 20:01

@monika m Moni, všechno zvládneš uvidíš, já byla pět let sama, začínala jsem od nuly, bez peněz, bytu, dokonce oblečení, nebožtík mi ho v návalu zuřivosti a chlastu přes noc kompletně rozstříhal. Začala jsem řešit jedno po druhém, nastěhovala jsem se na dva týdny ke kamarádce na domek, vyřešila práci, pak si našla bydlení, a vždycky, když na mě padla nějaká finanční jobovka, opravdu vždycky, se jakoby náhodou odněkud objevily peníze, přišlo vyúčtování, dostala jsem odměnu v práci, zavolal mi kamarád, že jeho známý potřebuje spočítat daně a dobře mi zaplatil (jsem účetní - pozn. redakce :lol:), nebo přišla kamarádka a vrátila mi částku, kterou jsem jí kdysi půjčila. Moje skvělá kamarádka je vědma, mluví s anděly, ta mi to vysvětlila takto. Vesmír ti vždycky pomůže, když to bude pro dobro. Já se v těchhle sférách až tak nevyznám, ale tohle opravdu fungovalo. Ničeho se neboj Moni, okolí ještě bude čučet, jak si budeš krásně žít. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí