Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vena123 musí to být hrozné vidět jak mají jedno dítě za druhým a neřeší to a my se tu snažíme… chjooo
@kat kat bylo by to super
večer si tu tak psát a zjistit že jsme seděly na proti sobě ![]()
@Ginuš
jasně ![]()
@Vena123 jsem to asi popletla, palety tu tahá někdo jinej, ale víc holek to tu psalo, tak s kým jsem to popletla…? ![]()
jj, jednou v životě jsem byla u psychoterapeutky a tak mě vystíhovala, že jsem odešla a už k ní nikdy nepřišla zpátky… ale to bylo úplně něco jiného… nicméně raději se drž a zůstaň profík
no a teď si teda užívej domova atoho, že nemusíš být profík ![]()
CARu dám šanci vysvětlit, co se stalo a případně navrhnout nějakou změnu, chtěla bych v tom mezidobí do dalšího pokusu i udělat n+jaké další testy, genetiku, imuno. Tak uvidím, jak se k tomu postaví. paralelně se optám u Apolináře, jestli by se dalo eventuelně přejít, a podle toho všeho uvidím…
No a toho chlapa teda ještě úplně asi zatracovat nebudu, i když choval se teda strašně. Ale přece jen to s ním ještě zkusím… ale musí zabrat
objednat se k andrologovi, přestat kouřit, a být mi větší oporou… ![]()
Holky, taky vás tak strašně se*e ta reklama nahore na Niveu: „ČEKÁTE MIMINKO?… NEBO UŽ HO MÁTE DOMA?“ ![]()
@Ginuš Nejsem psycholog, ale můj selský rozum mi říká, že ten chlap je nevyzrálé rozmazlené sobecké děcko. Přes svou nízkost nedohlédne ke tvé nádherné a vzácné velikosti. Po tom co jsi zažila, jdeš dál a bojuješ o vaše štěstí. Jsi úžasná a velmi statečná, nenech si namluvit nic jiného. Chudáčky poznáš podle toho, že kolem sebe kopou a ponižují blízké, páč nemají na to, povznést se na jejich úroveň. Někdy nám ženám nezbývá, než uchopit do rukou naše silné ženské zbraně a vzít si od života to, co nám po právu náleží.
Promiň, rozohnila jsem se, ale já jsem valašská nátura, nesnáším bezpráví a ponižování. Ale tebe není třeba chránit, ty se ochráníš sama, jsi silná, jinak bys nezvládla tak náročný život. Jednou budeš šťastná, protože spravedlnost existuje. Četla jsem o roku 2015, že je velmi vyjímečný, že všichni, co dělají prasárny, na ně tvrdě dojedou a hodní a dobrosrdeční lidé dojdou úspěchu. Věřím tomu. ![]()
@Evenka
krásně napsáno (opět!) a ješte jsi valaška
já původem ze Vsetína ![]()
@Evenka děkuji moc, napsala jsi to opravdu nádherně - až si to musím zkopírovat do emailu
. Já se tím vším ze začátku hodně trápila, ale už si fakt jdu jen tvrdě za svým…
S tím rokem 2015 máš podle mě pravdu, protože už to na něj asi začíná působit - posledních pár dní je mu furt špatně, dcera mu dává fakt hodně zabrat atd atd… Sám říká, že má vnitřní neklida bolí ho břicho, v práci není spokojený…
Já sice někde hluboko doufám, že nemůže být takový jaký je a změní se, ale čert ví.. On to čas ukáže ![]()
A ještě jednou děkuji, jsi zlatá
![]()
@kat kat píše:
Holky, taky vás tak strašně se*e ta reklama nahore na Niveu: „ČEKÁTE MIMINKO?… NEBO UŽ HO MÁTE DOMA?“
Hlavne me bavi, ze se mi podari behem dne na ni asi 10× kliknout ![]()
@Myška87 třeba děti nenosí čáp ale Nivea! A říká si, že když jich máme doma tolik, tak už další nepotřebujeme
![]()
@Ginuš @kat kat Děvčátka, já jsem rodem u Horní Lidče, otec byl z 10 dětí, babička měla třikrát dvojčata, tety a strýcové jsou rozeseti na Vsetíně, Valmezu, Kloboukách, Huslenkách, Slušovicích a pod. Miluji ten kraj, a ráda se tam vracím, i když mě osud zavál do Havířova u Ostravy. A co se týče nás žen, vesmír nás udělal silné a odolné, my se dokážeme postarat o sebe i o děti. Ale když se sebereme a odejdeme, kdo se postará o muže??? Toho se oni nejvíc bojí, proto tak kopou kolem sebe, přerostly jsme je a je to děsí. Nejsem žádná zatvrzelá feministka, jsem šťastná v náruči pozorného muže, ale už nejsem ochotna se obětovat, aby si někdo na mě zvedal sebevědomí. I za cenu toho, že budu nějakou dobu sama. ![]()
@Evenka přesně tak, mužský nechápou, že se o sebe postaráme a že to není jako za dob kdy ženské nechodily do práce a staraly se o domácnost.. Prostě už nad náma nemají moc a to je to…
Ani nevím, jestli se sem hodí má poznámka, volala jsem na výsledky krve a jsem opravdu těhotná, HCG 522, 12.den, není to nějak moc? ![]()