Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Myška87 píše:
@prcek76:…je to hrozne, i kdyz clovek vysledek tusi(muj pripad), tak stejne ho zamrzi slyset to od druhych. Ja se do prace i tesim, jen me desi litostive pohledy a poznamky kolegyn. Nejlepsi byla kolegyne, co prohlasovala, na nas neplodne, ze je to proti prirode, co „cekame“
byla jsem u toho, neuvedomila si, ze kdyz tam nejsou holky, kterym to smerovala, tak zustavam na prijmu ja
dnes jsem pro zmenu poslouchala, na to ze se vracim, do dalsiho nejdete?(jo jasne, vytahnu penezenku a reknu dejte mi treti zleva, nebo jasne, jsem stroj a nemam city, dalsi zvladnu levou zadni
)
Myško toho se obávám i já pohledy a otázky…
Bohužel uslyším i takový kecy - a co se divíš vem si kolik ti je jsi už stará…atd. Bohužel podobný řeči slyším i ze strany švagrových naštěstí jsem se naučila je ignorovat ale zabolí to ![]()
@aguti no, nejlíp, ale jen na chvíli, kdoví jak to bude dál. Ale budeme optimističtí a já doufám, že zítra budou jen dobré zprávy ![]()
Nejlépe, když Ti sama naskočí ovulka a sliznice, to se pak v době ovu píchne pregnyl, zavádíš utroš a cca 18 DC jdeš na KET. Jinak když to samo nejde, tak od 2DC bereš estrofem, což zablokuje ovulku, ale naroste (většinou) sliznice a KET nějak taky načasují. Dávám palec nahoru pro ten první „nehormonální“ KET.
Je fajn, že už vidíš dopředu a těšíš se ![]()
@pcd no výborně, další palec nahoru
tak opatrovat a udržet ![]()
@petross jééé to se moc hezky čte, tak přeci jen ty zázraky fungují, holka já tej Praze tedy věřím, že se jim to povede ![]()
@Ginuš @prcek76 @Myška87 lidi umí být neskutečně krutí a nevidí si do hu..y. Bohužel. Smutné pohledy a lítostivé rady, taky pěkná chutovka. „Neboj, příště se to povede“… takové kecy, neuvědomují si, že už to říkali 3 krát a zase nic. Někdy je lepší, když drží hu…u Mě to vždycky akorát naser..e než zamrzí.
@Ginuš kočko, doufám, že zítra zvedáš plusové skore
![]()
držím pěstičky, at tam ten malej satánek někde hajdá ![]()
@Vena123 děkuji… Jojo lítostivé pohledy - u nás to naštěstí moc lidí neví
@kat kat holka Ty nezklameš, ač se tu píše o vlastně smutných a zoufalých věcech, tak to dokážeš tak zvednout, že pak brečím smíchy. Manžel nechápe ![]()
Ráno jsme šli s čoklíkem na procházku, tak mu říkám, jak některý chlapi dokážou být k ženský v tak citlivým období krutý a bezohlední. Tak mi k těm příběhům zde řekl svoje…no on snad nemá koule nebo co… on tu s holkama sympatizoval ![]()
Samozřejmě v dobrým. Pak mě objal a řekl, ještě že máš mě, spolu to prostě dáme. Tak mě i bez hormonů rozplakal cíta můj.
To víš, že toho svýho frajera nezatracuj, pokud Ti to svým způsobem neubližuje a neponižuje, tak bojuj za vztah i za miminko ![]()
Holky moje, možná to okolí vůbec nemyslí špatně…jen prostě nevědí, jak mají reagovat, co říct a co neříkat…
Vzpomínám si, když mi bylo asi 25, bavila jsem se s kámoškou, které bylo v té době 31 o dětech a ona si vůbec nebyla jistá, jestli nějaké děti chce a já nechápala a říkala jí, nebuď blázen, už máš nejvyšší čas, atd, no a dneska má ona děti dvě a já jsem o tři roky starší než byla tehdy ona a kde nic tu nic :S Život píše zajímavé příběhy… Ale věřím, ž ti lidi okolo vás nejsou zlí a nechtějí ubližovat, prostě jen neví, o co jde a jak se k tomu postavit ![]()
Je vlastně úplně jedno, jestli jsme nebo nejsme silné… Často slyším od svého okolí, že jsem silná, ale myslím, že je to nesmysl. „Silná“ se říká té, která má za sebou hodně sraček a trápení, ale co to opravdu vypovídá o síle? Zabalit to nemůžeme, nějak fungovat dál musíme… Čtu tady příběhy podpory a víry, a pak taky příběhy podrazu partnerů, neštěstí a smutku. Ale stejně jedna jako druhá prostě pokračovat musíme a něco si z toho odneseme. Některá to, že už toho bylo dost a jsou na světě miminka, kterým můžu dát domov, i když ve mě nevyrostla…jiná to, že přes neúspěch znovu a znovu sebere síly a zkusí to znova…a znova… vytváří to z nás lidi, kterými jsme, takže to k něčemu být musí…
Dmes jsem poslala 3 žádosti o práci, říkám si, že nemůžu svůj život pověsit na hřebík…
Příspěvek upraven 25.06.15 v 15:55
@kat kat nezapřeš děvče, jsou nesmazatelné důkazy ![]()
Jsme podrazačky, já vím… ale Ty nám odpustíš, páč až já vystřílím všechny mraženky tak Ty už třeba zase budeš šlehat hormony a nejlíp hledat duchy na TT
a co víc, můžeš být zázrakem ještě dál
![]()
Přesně jak píšeš, život s námi mává, ale my se z toho nepos… jsou daleko horší věci, o kterých ani nemáme páru ![]()
@Vena123 dneska už jsem 2DC takže tento měsíc bude určitě „přirozený“. Vždycky mi sliznice rostla dobře, tak snad tělo nezklame ani teď ![]()
Zítra očekávám dobré zprávy ![]()
@kat kat kdybych nebyla tak špatná nosnice vajec, tak se s tebou i rozdělím
ale ty si na podzim vypěstuješ svoje siláky a na Vánoce tu budem společně juchat nad ultrazvukama a porovnávat si rostoucí pupky
![]()
@kat kat krásně jsi to napsala ![]()
každá potřebujeme jiný čas na regeneraci, ale pak to zase rozjedem. Proč? Protože víme co chceme a uděláme cokoliv, aby to dobře dopadlo a život za něco stál ![]()