Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 5 den po ket a mám pozitivní test vím, že jsem testovala moc brzo
ale už jsem nedočkavá snažíme se 3 roky… Myslíte že by to mohlo být těhotenství? zatím si žádný naděje nedělám
Pokud jsi píchala ovitrel, tak je to pozůstatek. Pátý den je takovou čárku ještě brzo.
@Janli Nene před transferem jsem si nepichala vůbec nic, jím 3× denně estroferm a zavádím si progesteron to je vše
@Janli píše:
Pokud jsi píchala ovitrel, tak je to pozůstatek. Pátý den je takovou čárku ještě brzo.
Přesne tak, kdyby to bylo hodne slaboucky, tak by se dalo uz rict, ze je to tehotenstvi, ale tohle je dost silny na 5. den.
Edit, koukam na odpoved a je to mama test nebo slunicko?
Ahoj,
chápu Tě, já se loni také testovala už 5. den po KET 🙂 já tedy neměla Ovitrel, jak píše @Janli, na testu jsem ten 5. den po KET viděla pididucha - a to jsem ho fakt viděla jen já, nikdo jiný vůbec nezaznamenal. Nedávali jste třeba dvě embrya?
Každopádně MOC držím pěsti, ať to vyjde! Jsou to strašný nervy… ![]()
Příspěvek upraven 19.10.21 v 17:12
@DandátkoP Právě že jedno mě zaváděli, jako celkem mě ta silná čárka zaskočila protože je to brzo… Nedělám si žádný naděje radši… Ale furt tak nějak doufám že se nám zadaři už konečně ![]()
@MiliX píše:
Ahoj,
chápu Tě, já se loni také testovala už 5. den po KET 🙂 já tedy neměla Ovitrel, jak píše @Janli, na testu jsem ten 5. den po KET viděla pididucha - a to jsem ho fakt viděla jen já, nikdo jiný vůbec nezaznamenal.
Jooo to je normál, já měla taky 5. den, dokonce už 4. den odpo, ale chytly se ze začátku dve embryjka. Ten 5. den duch bejt muze, ale tohle mi prijde dost silny. ![]()
@Dupla zkusila bych dalsi test klidne i ted vecer, jestli tam neco bude.
Jeste se mohlo embryo rozdvojit a pak bych tomu verila ![]()
Jj, to se stalo kamarádce: vkládala jedno embryo - a má dvojčátka ![]()
@MiliX Tak jsem ráda že nejsem sama
budu testovat a uvidím jak bude čárka sílit nebo slábnout…
Vkládali jsme pětidenní embryo a pátý den už jsem měla krásnou druhou čárku. Ale ještě se toho může hodně pokazit, tak opatrně s radovanim.
Já jsem přesvědčená, že to je těhotenství. Mám za sebou 4 nevydařené vklady, testování od 5. dne a NIKDY ani náznak po Ovitrelle a už vůbec ne takto silná. Gratuluji.
@Veronika1886 píše:
Já jsem přesvědčená, že to je těhotenství. Mám za sebou 4 nevydařené vklady, testování od 5. dne a NIKDY ani náznak po Ovitrelle a už vůbec ne takto silná. Gratuluji.