IVF listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.11.24 13:01
@Hopinka.8 píše: Více

Jasný, take ty iui moc nevěřím..Taky moc držím palce, určitě vám to vyjde! :srdce: Hlavně ze už to řešíme.

• Citovat
  • Upravit
25.11.24 09:17

@Anonymní: A kde sis to AMH nechala odebrat? Já myslela, že to jde pouze na doporučení lékaře. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.11.24 09:25

Hezky den, tak ja jdu zitra na krev po transferu, ale nekolik dni uz spinim. Prijde mi, ze amalgen uz jen drzi menstruaci, ktera se pak hned spusti. Test je nehativni, tak moc uz nedavam nadeji, ze by z krve neco bylo 😔
Mate nekdo zkusenost, kdy se muze jit po ET na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 09:26
@zena_neohrozena píše: Více

Nene, můžeš kdykoliv sama, není to proplacene pojišťovnu. Byla jsem v Unilabs.

• Citovat
  • Upravit
26.11.24 20:58

@Bobidec Ahoj, tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.11.24 21:10

@zena_neohrozena Ahoj, tak dneska jsem volala a bohuzel negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.24 00:02

@Bobidec To mě mrzí… tak určitě další cyklus to vyjde. Naděje umírá poslední. 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.11.24 13:40

@zena_neohrozena ahoj, tak jak pokračuješ? Já jsem dnes po OPU a odsali 12 folikulů, tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Doufám, že z toho budou „prcci“, teď je to na nich už :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.11.24 13:41

@Bobidec moc mě to mrzí, další KET bude určitě už ten ON :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.24 14:44

@Hopinka.8 Ahoj, tak už jsem také po OPU, na konec až dnes. Z odebraných 5 vajíček jsou 2 nezralá. Tak jak píšeš, teď už je to na nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
29.11.24 15:12

@zena_neohrozena Tak držím palce :kytka: Mě dnes volali zatím, že oplodňovali 8 vajíček a chytlo se 7, tak se uvidí co další dny, volat zas budou v úterý. Tak snad z toho něco budeme mít :srdce: Dneska mi je teda hůř, než včera po OPU, asi jsem ještě neměla tolik pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.24 15:27

@Hopinka.8 Tak to gratuluji, u mě tedy žádná hitparáda. Ale je mi dobře, ani léky na bolest nepotřebuji, asi díky tomu malému počtu. Tak uvidím zítra. Držím nám pěsti! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
29.11.24 22:28

@zena_neohrozena Důležité je kolik jich nám vydrží :kytka: V den OPU mi bylo také dobře krom únavy a stálého nafouknutí, ještě dnes ráno jsem vstala jak laň i odfoukla a jak jsem seděla u práce, tak se to začalo pořádně ozývat a teď vecer zas balón :roll:… Tak dej vědět, držím též pěsti ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.24 11:17

@Hopinka.8 Tak máme 2 oplodněné.. 🙏🏼 Také jsem nafouklá, je to nepříjemné, ale dá se to zvládnout. Ale u každého je to samozřejmě infividuální. A co ty, jak ti je dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
30.11.24 11:59

@zena_neohrozena paráda, gratuluji :kytka: Věřím, že budou v pořádku. Já na ně myslím, jak se jim asi daří :oops: :srdce: Stále mě jinak bolí, píchá v místech vaječníků a občas i uprostřed. Musí se z toho asi vzpamatovat, přeci jen to není fyziologický stav, aby byly chudáci ovalení folikulama a pracovaly na tolika růstu a dozrávání. Myslela jsem, že potom už to bude větší pohoda :lol: Nedovedu do představit, že bych v tomtéž cyklu měla absolvovat ET. Vždyť to tělo je stejně naprané těmi hormony, necítí se ok a ještě do toho řešit případně těhotenství, vůbec ho přijímat. 🙈 Vcera jsme měla pocit úplně jako bych byla nemocná. Dnes zatím o trochu lepší. Tak snad Ti bude lépe, než mě. Ale jinak normálně funguji, jen bolavá taková 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí