Ivf - pocity po ET

3832
14.11.18 12:06

každý to má jinak. Nevím, kolik dní jsi po ET, nicméně nějaké náznaky těhotenství jsem cítila až po 4ech týdnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
14.11.18 12:12
@RencaVlkova píše:
každý to má jinak. Nevím, kolik dní jsi po ET, nicméně nějaké náznaky těhotenství jsem cítila až po 4ech týdnech…

Jsem 5. Den po ET. Pálí mě zaha, často chodím čůrat, spíš se bojím, že když bolesti nemám, že se to nechytlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.18 12:45

Po ET mi vůbec nic nebylo. Žádné bolesti, nic. Měla jsem náběh na OHSS, který se naštěstí nekonal. Pobolívání podbřišku jsem začala mít až 3 týdny po ET zhruba. A teď mi spí v postýlce skoro dvouletý loupežník. Každá to má jinak. Vím, že jste nedočkavá, ale nezbývá nic jiného než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
14.11.18 12:51

@Kacenka.ka Já teda pocity po ET měla tyto: bolavá prsa (ano, to díky utrogestanu - bolela ještě před tím, než mi vůbec embryo zpět zavedli) a neustálné píchání v podříšku - pravá strana, levá, podbříšek… To vše po cca týdnu (14 dní po OPU) přestalo - takže bych řekla, že to byl důsledek OPU, ne ET… Pak nespavost a chození na záchod - ale to se dá přivodit taky psychicky… A pak zvýšená krvácivost dásní - protože jsem do té doby nevěděla, že i toto může být „příznak“, tak ho beru jako jediný regulérní, který mi mohl napovědět :-D Ale oba příznaky (nespavost, krvácivost) už byly zároveň s duchem na tt (5. den od ET, každý den sílil).
Jinak test jsem si ten 5. den dělala z odpolední moči (ponoukla mě k tomu kamarádka, která mi napsala, že už pátý den něco viděla) - takže pokud máš silný žaludek, můžeš zkusit klidně i dnes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.11.18 12:54

Pátý den je na nějaký pocity fakt brzo. Embryo ani nemusí být ještě implantované a hcg na nule. Já jsem něco zaregistrovala až tři týdny po KET. Ono by bylo celkem užitečný se nechat po zavedení na 14dní uvést do komatu. Kdo má to čekání vydržet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
34
14.11.18 13:10
@Planetka85 píše:
@Kacenka.ka Já teda pocity po ET měla tyto: bolavá prsa (ano, to díky utrogestanu - bolela ještě před tím, než mi vůbec embryo zpět zavedli) a neustálné píchání v podříšku - pravá strana, levá, podbříšek… To vše po cca týdnu (14 dní po OPU) přestalo - takže bych řekla, že to byl důsledek OPU, ne ET… Pak nespavost a chození na záchod - ale to se dá přivodit taky psychicky… A pak zvýšená krvácivost dásní - protože jsem do té doby nevěděla, že i toto může být „příznak“, tak ho beru jako jediný regulérní, který mi mohl napovědět :-D Ale oba příznaky (nespavost, krvácivost) už byly zároveň s duchem na tt (5. den od ET, každý den sílil).
Jinak test jsem si ten 5. den dělala z odpolední moči (ponoukla mě k tomu kamarádka, která mi napsala, že už pátý den něco viděla) - takže pokud máš silný žaludek, můžeš zkusit klidně i dnes :-)

Já jsem ho dnes dělala a nic tam není. A nebo. To nevidím. :think: časté curani a nespavost mám taky. Ale snad to nebude problém, spíš mě děsí, že zmizely ty bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.11.18 13:11
@Janli píše:
Pátý den je na nějaký pocity fakt brzo. Embryo ani nemusí být ještě implantované a hcg na nule. Já jsem něco zaregistrovala až tři týdny po KET. Ono by bylo celkem užitečný se nechat po zavedení na 14dní uvést do komatu. Kdo má to čekání vydržet :mrgreen:

Jak ses uvedla do kómatu? Já chci Taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.11.18 13:41

@Kacenka.ka nijak. Já jsem začala pár dní po KETu celkem dost krvácet a lékař zkonstatovat, že k uchycení embrya bohužel nedošlo a i přes léky se dostavila menzes, sice jednodenní, ale byla. Takže jsem to všechno hodila za hlavu, celý dva týdny jsem myslela na úplně něco jinýho a řešila spíš co dál. Když jsem pak viděla dvě čárky na těhotenským testu, málem jsem potřebovala resuscitaci :mrgreen: . Teď má to „neuchycený“ embryo čtyři roky…

• Citovat
  • Upravit
3832
26.11.18 17:56

@Kacenka.ka jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.12.18 11:21
@RencaVlkova píše:
@Kacenka.ka jak to dopadlo?

Bylo. To negativní. Teď jsem po ketu 4 dny.. :wink: děkuju za. Optání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
18.12.18 16:20

@Kacenka.ka To jste mohla jít tak brzo na KET? Já myslela, že mezi ET a KET musí být trochu delší pauza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.12.18 10:31
@Nicky232 píše:
@Kacenka.ka To jste mohla jít tak brzo na KET? Já myslela, že mezi ET a KET musí být trochu delší pauza…

Měla. Jsem dobrou sliznici a vajecniky byly v normální velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.12.18 10:54
@Kacenka.ka píše:
Měla. Jsem dobrou sliznici a vajecniky byly v normální velikosti

Tak to je super, já jsem teď 8. den po ET a to čekání na výsledky je nekonečné… Mám právě v zásobě ještě 2 zmražená embria…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
19.12.18 11:06

@Nicky232 A to jsi ještě netestovala??? :-) Téda holky, já Vás naprosto obdivuju! :-) Já testovala od 5. dne od ET (tedy celkem 10. den od OPU)… Původně jsem chtěla od 6. dne, ale ani to jsem nevydržela :lol: Pro mě je to zbytečné sebetrápení, když člověk může hned vědět, na čem je… Nebo alespoň dostat odpověď a přesto doufat… Ale pořád prostě vědět :-) Držím Vám ale pěsti, ať výsledek (ať už dělaný kdykoliv) máte dvoučárkovej!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.12.18 13:53

@Nicky232
@Planetka85 no.. Je to těžký.. Sama. Jsem podlehla. Ostatně jsem z toho více zmatená. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.