Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nicky232
@Planetka85 no.. Je to těžký.. Sama. Jsem podlehla. Ostatně jsem z toho více zmatená. ![]()
@Planetka85 To víš, že už jsem to včera nevydržela! A teď bych nejraději testovala každých pět minut… Měla jsem včera i dnes ducha, ale je blbé, že jsem si píchala Ovitrelle a z minule vím, že se mi Ovitrelle drží v těle 14 dní a nevím, jestli náhodou ne i déle
dnes je to 15. den od Ovitrelle.
@Nicky232 Ale zas… Uz zitra budes vedet co a jak! Podle toho, zda bude carka silit nebo slabnout… A ja verim, ze bude silit! Ovitrelle by uz urcite slabnul i dnes… ![]()
@Planetka85 já taky testovala 5.den po transferu pokaždé…nemohl jsem to vydržet
@Planetka85 Tak čárka opravdu sílila a teď už si jsem jistá, že to není duch
![]()
Příspěvek upraven 27.12.18 v 11:34
@Nicky232 Tak to je naprosto uzasny vanocni darek!
Gratuluji a preju, aby tak, jak krasne sili carka, probehly hladce i dalsi body (srdicko, screening a v neposledni rade porod)!!! ![]()
@Planetka85 Děkuji! Také se modlím, aby vše bylo v pořádku, ještě je před námi kus cesty ![]()
Dobrý den mohla by jsem jse zeptát
Co to je kdiš tě píchá vlevo u pupita?
Mohly by stě mi poradit děkuju ![]()
V sobotu 20.11. ráno jsem byla na ET 5 denní expandující blastocysty… od té doby nemůžu spát a chodím neustále čůrat. Měli jste to taky některá? ![]()
@Whs píše:
V sobotu 20.11. ráno jsem byla na ET 5 denní expandující blastocysty… od té doby nemůžu spát a chodím neustále čůrat. Měli jste to taky některá?
4 dny je dost brzo na nějaké dedukce a i případné projevy. Možná je to spíše ze stresu a určitého napětí.
Chce to vypnout
![]()
@Whs
Čauky, vím, že už je to dýl ale zajímá mne, jak to dopadlo? Mám zde totiž momentálně úplně stejnou situaci a nevím co se děje
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.