Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jjj já tobě taky ale doktor nám nabídnul metodu picsi která sice, stojí 14000 ale věříme pevně ze seto musí už povést snažíme se s manželem, už 5 let a život bez dětí si fakt nedokážu představit
![]()
no my už se snažíme taky 5 rokem a taky si to nedovedu bez dětí představit
nám byla nbídnutá minulý pokus genetika 3 embrií a dopláceli jsme za to 15tis a tentokrát protože je to stále neúspěšný tak nám prý bude hradit pojišťovna což je plus ale i tak to stojí peněz a peněz už v tom máme přes 100tis. ale za mimi bych dala cokoli ![]()
jjj tomě povídej a odkud vubec jsi ani sem nekoukala, a já doufám že to co nám doktor vypočítal bude stacit na lekách ušetříme 10 000 a dohromady dáme 20500
Kousek od Brna. Chodíme do Heliosu do Brna. No my jsme teda platili 36tis ale byla v tom i ta genetika za těch 15tis. Jinak už v tom máme přes 100tis. no ještě jsem podstupovala jedno IVF na Obilňáku a to bylo totální fiasko a vyhozený prachy oknem ven dost mě překvapilo že soukromá klinika je lacinější než státní nemocnice a to o polovinu a opravdu nám na Heliosu spočítali kolik by nás to stálo u nich všechny ty požadavky co jsme měli na Obilňáku no je to hnus co se tam děje
a o přístupu a péči se nedá vůbec mluvit
JANAy píše:
Ahojky já mám za sebou 2 pokusy IVF +
jedno mimoděložní a jeden pokus, který se nám stopnul, že se embrijka nevyvýjely tak jak mělytaky jsem vždycky chtěla zavést dvě embrijka až do doby kdy nám to paní embrioložka na Heliosu pěkně vysvětlila, že to nestojí za ty rizika kdyby se uchytli obě dvě, že takhle si to můžeme nechat zamrazit a pak už jen chodit na transfery aniž bych si musela píchat nějaký injekce a podstupovat celý ten proces znova a znova a musím říct, že po tom všem špatným co jsme prožili jí musím dát za pravdu. každý pokus je psychicky dost náročný a člověk si i oddychne když může přijít jen na transfer. A tělo je moc chytrý
když se to uchytit nemá tak se to prostě neuchytí a takhle příjdeš o dvě embrijka. Píšu ti jenom mojí zkušenost a názor ke kterýmu jsme s přítelem časem dospěli
navíc transfer zamraženýho embrijka se ti nepočíta jako pokus na pojišťovnu bude tě to stát 2tis. vic nic. My teď jdem na 3 pokus už se nám blíží odběr tak jen doufám že něco na zamražení mít budem a doufáme, že to potřebovat nebudem
Jinak prý v brně je dobrý reprofit..
Katooso čau.Tak jdeš do těch levnějších léku jo?
je to na zvážení každýho no jen jsem psala svůj názor po tom co nám to vysvětlila embrioložka a podle mě na tom něco je a 5tis. je aspoň pro mě lepší než podstupovat celej cyklus znovu za x tisíc a plno stresu. Ale rozhodně tě nechci od dvou embriek odpuzovat je to na každým jak si to zvolý toto je opravdu jenom moje zkušenost a taky mě klesají šance
ale to víš nervy delaj svoje vid tak urcite dej vedet jak ses natom ty zatim paaaaaa
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
tak přeji moc moc štěstíčka
mě vychází odběr někdy na příští týden a tentokrát nám k tomu budou dělat nějakou lepší genetiku všech 21 chromoz. a naštěstí to protáhnou přes pojišťovnu, ale opravdu doufám že je to náš poslední pokus