Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj tak jak Vám to všem tady jde??Tak sem si to tady četla a jen něco málo dodám..Co se týká toho zavádění tak zatím stále platí 2 dr Vám jen řeknou že je větší riziko že se může narodit předčasně,ale mám plno kamarádek kteří i při zavedení 2 vajíček uchytilo se jedno a narodilo se na 7mes.takže at se necha 1 nebo 2 riziko je stejne:-)Joo a jinak jak se bavíte o tech vyšetřeních,tak Vám dám jednu radu…Pokud potřebujete nějaké vyšetření které se doplácí cca od 15tis do.......tak je jedna vychytávka stačí když budete mít od svého lékaře doporučení a tímpádem je to na pojištovnu…toto jsem se dozvěděla od jedné holčiny na pokoji než jsme šli na odběr..:-)Chudák sla na po 6 na IVF a tak už to měla nastudovaný jak PC…Tak držím palce já jdu teď na zavedení odebraly mi 13 vajíček tak jsem zvedava…
@splendis Dobrý den, byla jsem včera na gennetu v Praze a doktorka mi předepsala injekci do břicha, kterou jsem jsi měla dneska píchnout, ale bohužel jsem injekci včera nikde nesehnala a dneska jsem byla v lékárně a objednala mi ji na zítra, myslíte že to bude problém, když jsem jsi injekci měla píchnout dnes, ale pichnu jsi ji zítra? Děkuji za odpověď ![]()
@Jane950 ahoj a jaký mas protokol? A jak si nemohla sehnat injekce oni je tam dávají po zaplacení ne? ![]()
@splendis Jelikož jsem s Rakovníka a tady jsem ji nesehnala, jen na objednávku a měla by být až zítra. Dostala jsem jen recept a injekce se jmenuje Ovitrelle. Mě jde hlavně o to jestli jsi ji můžu zítra píchnout? Jestli to není problém?
@Jane950 jo ták, jestli dobre chápu ty nestimuluješ na ivf jen si máš píchnout ovitrille před iui nebo se snažíte doma. To je potřeba vědět, pokud to máš před iui tak to problém nejspis bude, je to přesně načasované i na hodinu pokavad se mate snažit jen doma tak bych to neřešila hold to nenacasujes dobre s ovulaci
@splendis Jo aha, no my se snažíme doma právě, zítra mám 14 den cyklu a prej se to píchá 13 den cyklu tak toho se bojím
![]()
@Jane950 pokavad je to jen snažení doma tak snad problém nebude. Po Ovitrelle dojde k ovulaci po cca 35/36 hodinách
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
to teda dělají tak zatim pa pa pááá