Zdravím, nikde jsem podobné téma nenašla, tak zkouším tady. Zajímalo by me, jestli nějaká z vás nema zkušenost jak je to s proplacenim pece za ivf pro pendlerku. Jsem pojištěna u německé AOK a zároveň mam žlutou kartičku VZP s rozsahem plné pece. Problém je v tom, ze nevím, zda AOK proplatí VZP úhradu za ivf, když nejsme u AOK pojištění oba. AOK Němcům ivf hradí 50%, ale podmínkou je, ze oba manželé musí být pojisteni u nich. Manžel pracuje v ČR. Nevíte některá jak to je?? Nema někdo zkušenost??
Ivf pro pendlerku
@Schwarzwaldtort no a prave to není tak jasné, protože podle evropského nařízení bych se měla řídit českými právními předpisy. Proto bych rada našla někoho, kdo takovou situaci řešil
Tak kdyby nějaká pendlerka tuto informaci sháněla, tak je to tak, jak jsem psala výše, a to, že pokud mate vystavenou žlutou kartičku od VZP s rozsahem plné péče a ivf bude prováděno v ČR, řídíte se českými právními předpisy. Takže jste brány jako běžný pojistenec v ČR a mate nárok na 3 ivf (potažmo 4) proplacené pojišťovnou VZP :relaxed:️
- IVF a KET po úspěšném IVF
- Dávky léků při úspěšném IVF a IVF po porodu
- Kolotoč IVF, co vše zkoušíte a podstupujete na podporu IVF?
- IVF co mě čeká ? Jak dlouho trvá proces IVF ?
- Po 1.úspěšném IVF druhé úspěšné IVF, je to možné?
- 1.IVF=špatná reakce na hormony, jaké bylo 2.IVF?
- Klinická studie IVF - kdo ví o CAR, kde probíhá IVF zdarma
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.