Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kyslíková Neboj, v prosinci jsi těhu a ředitelka ať si tam dřepí s dělníkama sama! ![]()
@Kyslíková píše:
@peluche to teda nechci!! A protoze jsem jedina, ktera jeste nema dite… tak je jasny, kdo ty svatky vyzere!!
To byl přece fooor ![]()
@Kyslíková píše:
Holky a vsechny cekate na prvni miminko?
Já jo - a to jsem vždycky říkala, že první chci mít do třiceti ![]()
@Kyslíková také první, chtěla jsem to stihnout do 25 narozenin, což snad tedy stihnu otěhotnět ![]()
@peluche ja vim
ale je to hrozne nefer jak se vsude uprednostnuji zensky s detma. Jako bych za to mohla, ze je nemam! ![]()
Ja taky čeka¨ám na prvního drobečka doufám že mi ho ježišek nadělí.
to ja mám naštěstí přes vánoce klid od 23 do 2 se u nás nepracuje ![]()
Holky jsem v šoku
jdeme do IVF už v listopadu, o víkendu začínám stimulovat
@Kyslíková Na tu neschopenku půjdeš tak jako tak, buď ti folík doroste a bude IUI a otěhotníš nebo odpočinek po laparce a nebo neschopenka na ivf! Od prosince jsi doma, zlato!!!
@Macina13 volala jsem koordinátorce že jsem 1.DC zda mám tedy nasadit antiko, a prý jestli to nechci urychlit a antiko vynechat, že přes vánoce by to nechtěli dělat a posunuli stimulaci až na leden, tak samozřejmě že jooo
takže v pátek pro léky a od soboty v tom jedu
![]()
@stiskoch aha, tak jsem zvědavá, co řeknou mě. Ale ono to vychází na před Vánocemi. Uvidíme, kdyžtak se to posune na leden, nevadí.
@Macina13 každý to může mít jinak a klidně fungovat přes vánoce bez omezení,, ježiš my snad budeme mít vánoční dárek,, safra chce se mi brečet