Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kyslíková Neboj, v prosinci jsi těhu a ředitelka ať si tam dřepí s dělníkama sama! ![]()
@Kyslíková píše:
@peluche to teda nechci!! A protoze jsem jedina, ktera jeste nema dite… tak je jasny, kdo ty svatky vyzere!!
To byl přece fooor ![]()
@Kyslíková píše:
Holky a vsechny cekate na prvni miminko?
Já jo - a to jsem vždycky říkala, že první chci mít do třiceti ![]()
@Kyslíková také první, chtěla jsem to stihnout do 25 narozenin, což snad tedy stihnu otěhotnět ![]()
@peluche ja vim
ale je to hrozne nefer jak se vsude uprednostnuji zensky s detma. Jako bych za to mohla, ze je nemam! ![]()
Ja taky čeka¨ám na prvního drobečka doufám že mi ho ježišek nadělí.
to ja mám naštěstí přes vánoce klid od 23 do 2 se u nás nepracuje ![]()
Holky jsem v šoku
jdeme do IVF už v listopadu, o víkendu začínám stimulovat
@Kyslíková Na tu neschopenku půjdeš tak jako tak, buď ti folík doroste a bude IUI a otěhotníš nebo odpočinek po laparce a nebo neschopenka na ivf! Od prosince jsi doma, zlato!!!
@Macina13 volala jsem koordinátorce že jsem 1.DC zda mám tedy nasadit antiko, a prý jestli to nechci urychlit a antiko vynechat, že přes vánoce by to nechtěli dělat a posunuli stimulaci až na leden, tak samozřejmě že jooo
takže v pátek pro léky a od soboty v tom jedu
![]()
@stiskoch aha, tak jsem zvědavá, co řeknou mě. Ale ono to vychází na před Vánocemi. Uvidíme, kdyžtak se to posune na leden, nevadí.
@Macina13 každý to může mít jinak a klidně fungovat přes vánoce bez omezení,, ježiš my snad budeme mít vánoční dárek,, safra chce se mi brečet
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď